144

Ян

преди 8 години

За да не се страхуват рОмовете, хванете недоволните българи. В знак на извинение- нека в следващите 48 часа живеещие около орландовци да оставят жилищата си отключени и да не възпрепятствуват добрите отношения с мургавелковците. Нека също правителството да изпече 3800 кебапчета закупени с парите на данъкоплатците и да ги раздаде на рОмовете за да не се сърдят. На всяка бременна рОмка да се увеличат детските надбавки. Така тя няма да стои само на нейните детски а ще получава и за своето . рОмове- извинете нас българите че сме недоволни. Ние обещаваме да ви плащаме помощите плюс вода и ток в

143

Анонимен

преди 8 години

aide be igracho kade ti e strategiqta protiv rasiovata omraza dve dumi po tv ne sa dostachni

142

Анонимен

преди 8 години

Когато с десетилетия законите не са еднакви за всички в България, идва беззаконието. Държавата е майка за едни и мащеха за други. Законотворците ни и изпълнителната ни власт налагат беззаконието, защото в хаос най-лесно се правят мръсни пари в огромни количества. Хаосът обезверява хората и те, невиждайки избор - не гласуват на избори, където обаче масово отива ниско образованата и лесно подкупна част от електората, определайки бъдешето на обезверените хора. Безкраен порочен кръг! До кога?!

141

196 нарин

преди 8 години

ти се притеснявай когато тръгнат без маски. Ще имаме нов Национален празникь

140

Анонимен

преди 8 години

Държавата е скапана. Важното е, че семето е още читаво.

139

Анонимен

преди 8 години

Българи Юнаци. Поклон до земята.

138

Анонимен

преди 8 години

ХРАНИМ ПОЛИЦИЯ ДА ПАЗИ БАНДИТИ ЕГАТИ НАРОДА

137

Ада

преди 8 години

За тоз народ българския нема място на земята елате при мен чжа мойСАТАНАТА

136

Нарин

преди 8 години

Толкова негоден материал не е имала никога българия така с маски нападат терористите и не стигат до никаде а инак умен народ решете проблема инак той ще ви изяде без това няма бидеще тая ***

135

bon4ev

преди 8 години

Дейноста на тази терористична организация се засекретява под миловидния предлог да не се етнизира " иначе този криминален инцидент извършен в момент на временна невменяемост от ГЛАД" Истината е ГЛАДА убива

134

bonchev

преди 8 години

ГЕТАТА са "спящи"ТЕРОРИСТИЧНИ КЛЕТКИ.Има ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ на ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИП аналог на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. Българската държава ФИНАНСИРА ТЕРОРИЗМА чрез ПРОГРАМИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ.и не гарантира частната собственост тоест колкото е на българина толкова е и на ромите собственоста по правилото на по СИЛНИЯ В България има зони територии на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НА ПОЛУ ШЕРИАТСКИ ИДЕОЛОГИЯ ПОСТОЯННО ЗАВЗЕМАЩА НОВИ ТЕРИТОРИИ.

133

Анонимен

преди 8 години

Държавата смята, че прави необходимото като пази махалата от младите момчета.Обаче явно много е сбъркала, щом като те са там.Това е недвусмислен сигнал, че нещо не е наред.Дали управляващите ще го забележат ?

132

Анонимен

преди 8 години

OДЪРГЖАВАТА, Т.Е. ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ИЛИ ДА ПОДАВА ОСТАВАКА!!!КЪДЕ Е Г-Н БОРИСОВ, КЪДЕ Е Г-ЖА БЪЧВАРОВА, КАКВО ПРАВЯТ, ЗАЩО НЯМА ИЗЯВЛЕНИЯ ОТ ТЯХ, КАКВА Е ЦЕЛТА НАЦЯЛАТА ТАЯ ПРОСТОТИЯ, КОЯТО СЪЗДАДОХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ТАКИВА, КАТО ТЯХ!!!

131

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ДОКАТО ИМА -Д.П.С. ДА ПЛАШИ С ЕТНИЧЕСКИЯТ МИРЕН МОДЕЛ ,ЩЕ ИМА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА И НЕ САМО В ОРЛАНДОВЦИ .НЕ ХАРЕСВАМ ИЗЦЕПКИТЕ НА ВОЛЕН , НО СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОЙ Е ТОЧНИЯТ ЧОВЕК ЗА ТАЗИ РАБОТА . ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРО-СЪЮЗА , ПОДСИЛВАНЕ НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА И РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С , ИСЛЯМИСТИ, И ВСЯКАКВА *** КОЯТО ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ БЕЗКОНТРОЛНИ ОТ ВЛАСТА ГОДИНИ, Е АМЕРИКАНЦИТЕ ПЪРВИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТ И ДА СИ ВЗЕМАТ БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ

130

Анонимен

преди 8 години

S bira,ha6i6 i boks shte se borim sreshtu sistemata!?!? Shto za ***?!?!? Te sa sushto 4ast ot tazi poro4na sistema!!!

129

бай Цецо

преди 8 години

Стигам до извода, че демокрация и не могат да се комбинират . Но защо точно *и? Всеки който се капсулира от обществото не бива и не може да претендира за права в него. Нормално е това общество да го отхвърли, било то *н, турчин или обикновен сектант.

128

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на протестиращите да сложат картонени маски с черна боя и по един надпис: "Аз съм ром! Позволено ми е да извършвам престъпления, а полицията да ме пази"За страхливците като мен, можем да помогнем на протестиращите да си нарисуват маските.

127

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО СА БЕЗПРАВНИ И ПОД РОБСТВО!ДОКОГА/?РОБСТВО В 21 ВЕК!СРАМ!

126

маке

преди 8 години

наздраве

125

Анонимен

преди 8 години

Не са виновни ромите, а политиците които ги ухажват за да бъдат избрани. Това е електоратът, който за 20 лв и кебапче дава власт. Затова са безнаказани и живеят на аванта. Та, КОЙ е виновен?