18

Анонимен

преди 8 години

Чудя се колко ПАРИ са получили този път...И как се позволява това. Разбира се че съда ще процедира - ааааа адвката ми е зает, ооооо и другия е зает, ъъъъъ свидетелката получава обаждания.... От колко далече трябва да завони съдебната система за да се осъзнае България?!?

17

Берлин

преди 8 години

Сега искам патриотите да ми обяснят колко е хубав живота в държава, в която всяка второразредна мутричка може да убие безнаказано когото си поиска. Как е, патриоти? Нали останахте в България, за да се борите? Борите ли се? Голяма борба водите... хахахаха. :)))

16

anonimen

преди 8 години

A C.C.koga shte go osadiat

15

Анонимен

преди 8 години

какво означава флагрантно??? :).

14

BULGARISTAN

преди 8 години

ARE PUSHTAITE GI VE4E OPRAVDAVAIE GI ,kraino vreme e

13

Живи марули!!!

преди 8 години

Сега разбрахте ли ОТКЪДЕ ИДВАТ ПРОБЛЕМИТЕ В ДЪРЖАВАТА НИ? В това число и проблема с отделни криминално проявени роми? Просто нефункционираща съдебна система. И за българи и за роми. Докато тези живи марули, търтеи и тунеядци в червени тоги, които ядат паричките ни всеки божи ден без да вършат нищо не бъдат заставени или изметени от топлите си местенца нищо няма да стане в тая държава. Искайте оставките на Висшия съдебен съвет!!! Ако ни трябват марули ще си купим от пазара.

12

Анонимен

преди 8 години

А на ЦЦ каква е

11

пена

преди 8 години

Няма ли кой да изтрепе 10 - 20 висши съдии. Ще направи огромна услуга на държавата..

10

И. Радева

преди 8 години

Това е защото още няма физически ликвидирани съдии. Има ли сърцати мъже в тази държава, да почнат с чистката на таз корумпирана ***, или всички предпочитат да седят пред интернета и да "протестират".

9

Анонимен

преди 8 години

Да направят по подобие на САЩ - съдебно жури, което да каже виновен или невинен. За съдията остава да води заседанието и да определи размера на наказанието, ако е виновен. Ето пример за съдебна реформа, вместо тинтири-минтирите на оня брадясал *** министър.

8

Анонимен

преди 8 години

Дайте да мъкнем едно дело 7 години, че народът да забрави за какво изобщо иде реч и накрая да кажем, че са невинни. Типично дело в родната ни ***.

7

Анонимен

преди 8 години

умишлени грешки за да точат делото!Следствен отдел на СГП търсят Венцислав стоянов николов зам. кмет на софия 95 - 99 год. при софиянски! Синът му е адвокат стоян венц. ник. името му нашумя в дела срещу софиянски и огнян донев за присвояването на общинска банка, софарма и 45 аптеки в с-я в 168 часа издадаха книжка малък формат с факти и 19' също скоро писа статия с факти за иизмамите на софиянски и сие. Да лежат най накрая!!!

6

Анонимен

преди 8 години

нещо не разбирам. в други медии пише, че са осъдени на по 10-15 години затвор и че последната инстанция е потвърдила, че са турбо престъпнице. днес бегето явно чете друг език.

5

Антимафия

преди 8 години

Върховния Касационен Съд доказа с това си действие,че е в основата на най-голямата организирана групировка с престъпни интереси,а именно мафията която всячески е обсебила малката ни мила БЪЛГАРИЯ! Тези *** са за смъртни присъди,защото правораздават не според закона а само против всякакви морални и човешки права,правила и ценносто морални! Боже мили накажи ги за това!

4

Илияна

преди 8 години

СВОБОДА ЗА ТЕЗИ РОБИНХУДОВЦИ!!!

3

mda

преди 8 години

това е разковничето за всички трудности на българите безкрайното чувство за несправедливост което всички ние усещаме.. Ако станем истинска правова държава и закона да важи за всички останалите неща сами ще си дойдат по местата и то със скорост по-голяма отколкот сме си и мечтали, но дотогава ще си носим кръста. И не забравяйте че всеки народ сам си е виновен за състоянието си...

2

Анонимен

преди 8 години

Нема такава държава.Нема такъв съд.Нема такъв народ.

1

Анонимен

преди 8 години

Сега да не си помисли някой, че родните съдийчнца са гушнали някой лев....