83

Иван

преди 8 години

Ромчета на по 40 години 1 клас :) хахахах

82

аз

преди 8 години

Няма страшно, те пропускат училището целогодишно.Плюс минус един ден, е все едно.Освен това така или иначе им се плащат помощи.Те и на градина не ходят, нищо че се заплаща за техните деца.В групата на детето ми имаше 3, но отдавна вече има само едно ромче. Да не би да са глобили родителите им или пък да са им спрели детските.Напротив, моето дете стои без детски, защото съм "богата" според социалните, а това че плащаме кредит/ипотечен и потребителски/, на кой му пука.Важното е, че работим,за тях.

81

ох

преди 8 години

"Ромчетата от "Орландовци" пропуснаха школото днес"....хмммще трябва да наваксат през ваканцията

80

Анонимен

преди 8 години

Днес на училище са децата от средния курс.Ромите на тази възраст са родители,а не ученици!

79

ученик въвъ ваканция

преди 8 години

То бива ,ама такава нагла статия още не бях чел

78

Анонимен

преди 8 години

Те днес 15.06 и българчетата не са на училище - разпуснати саа , ваканция е! А иначи ромчетата могат да си "отучват" в съботите.

77

халдер

преди 8 години

боко се прави на ударен по пъдарската тиква но и нсо няма да му помогне ако не каже нещо

76

Анонимен

преди 8 години

Горките, как да не ги ожалиш.

75

Анонимен

преди 8 години

Така или иначе не учат, така че няма голяма загуба!

74

Стършел

преди 8 години

Колко удобно извинение, да не ходят на училище.

73

Анонимен

преди 8 години

Грозната истина е, че дори да ги прибират, нямаме толкова затвори за всички крадци и джебчии. Може би по Татово време наистъина не е имало толкова престъпници и са били достатъчни лагерите/затворите, но сега дори да имаше политическа воля (а такава няма категорично), просто не виждам в какви институции ще ги настанят. Както и лудите си ходят по улицата, така и престъпниците..горко им на нормалните данъкоплатци.

72

Анонимен

преди 8 години

Има 100 организации които се занимават само с правата на ромите.Те имат само права и никакви задължения.Затова се стига до това положение, иначе са си доста отмъстителни и никой нищо не може да им каже защото им нарушава правата.Дори полицията като ги хване ги потупва по рамото и ги пуска.Я да почнат да ги интегрират със спазването на закона,детето не ходи на училище родителите на принудителен труд(защото нямат пари за глоби)Оженило се на 13 год на съд за развращаване на малолетни.Това е!

71

Анонимен

преди 8 години

Добре че рома не е стигнал до училище. Само това остава алкохол да раздават вместо топло мляко!

70

Анонимен

преди 8 години

Брей, че ученолюбиви били тез ! Цяла година никакви ги няма, а точно днес на последния ден решиха да идат! Да им се не начуди човек колко старателни и любознателни станаха изведнъж!

69

do 69

преди 8 години

bratched, navred si znaem pravilnata duma - ima si i prevod na drugite eziki - v go*gle naprimer.dumata e hem naricatelno ime, hem sobstveno ime :) kakto pri madam Cicilia naprimer

68

Ха, ха...

преди 8 години

И в кои училища са "ходели" до сега, че точно днеска не успяха да отидат?... :::)))

67

1

преди 8 години

Айде сега- неизвинени отсъствия и при събрани колкото е нужно по правилник- чиба от училище.

66

Анонимен

преди 8 години

какво училище,какви 5 лева ..от сврака може ли да се направи лебед....

65

???

преди 8 години

Ей много ученолюбиви са тия бе! Ваканцията започна, а чавета искат още училище! Хахаха!Политиците ги научиха така да лъжат и да са толкова нагли. Но и това ще свърши.

64

Румбо

преди 8 години

Не ми се вярва тая категория ученици да ходи редовно и с мерак на училище,ама нейсе....Те са си професионално ориентирани от малки към едни по-особени професии(които за българи са забранени и се преследват от закона)