18

Анонимен

преди 9 години

Мдам, един де затвор за невърната касета и глоба. А тук един човешки живот струва една условна присъда, в зависимост колко можеш да платиш. Та за това и САЩ е водеща иновативна и икономическа сила, а не България.

17

Тихомир Томов

преди 9 години

До Некъф Ужъс Некъф Ат В Китай върви тази индустрия и там има поне 500 американски корпорации намесени по затворите.

16

АЗ

преди 9 години

тия са тотално изтрещели,мани друго,а и наще политици ги учат да са изтрещели също.после това се отразява върху нас...

15

Български хумор

преди 9 години

Тука в България си нямаме проблеми с видеотеките чисто и просто, защото видеотеки НЯМА.Хахахахахахахха

14

Горан

преди 9 години

Хахах, доста комично всъщност :))) Добре, че само една нощ е прекарала в пандиза :)))

13

Го

преди 9 години

А при нас условна присъда на византиеца потрошил българското момиче в Пловдив от български съдии

12

De

преди 9 години

Не ги разбирате работите или не четете преди да коментирате. Била е арестувана, защото е имало заповед за ареста и издадена от съдя. Полицията само изпълнява заповедта. В момента, в който се я явила пред съдя на следващия ден е била пусната. Веднъж имали издадена заповед за арест или ходиш и се предаваш сам в полицията или чакаш да сгафиш нещо и щом те проверят в системата и видят заповедта , те арестуват. Това може е да е глупаво провинение, но щом има оплакване, това е.

11

хл3

преди 9 години

Авторът на статията май не прави разлика между арест затвор.

10

КраварятОтФашингтонъ

преди 9 години

Друго си е да те арестуват у Краварско ! Демонократично е някакси ... винаги си виновен ! Страх ! Не случайно Слава Севрюкова твърди че ФАЩ са вратата през която ще дойде злото за човечеството ...

9

of

преди 9 години

Искам да се обърна към собствениците на видеотеката до блока с часовника, не съм забравил за филма "Пътя на Карлито" нает през 2007, ще го върна само да намеря Ицо Тигъра от Полски Трънбеш, че остана у него :)

8

Анонимен

преди 9 години

Че то сега още има ли видиотеки в Сащ. Там има платформи за стрийминг на видео и те изместиха видеотеките.

7

Анонимен

преди 9 години

Даааа, тази е била мозъкът на ОПГ за кражба на видеокасети от фалирали видеотеки. При нас това го правят с банки ;) Само дето после никой не влиза в панделата...

6

Анонимен

преди 9 години

Пълна излагация!!!!!ИМА СИ ПРОЦЕДУРА !! кАТО НЕВРЪЩАШ ПЛАЩАШ ГЛОБА !!!! ТОВА НЕ Е ОТ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА ДА Я ЗАДЪРЖАТ! ТОВА НЕ Е КРАЖБА!!!!УТРЕ ЩЕ ИЗПОАРЕСТУВАТ ВСИЧКИ ВЗЕЛИ КНИГА ЗА ЧЕТЕНЕ И НЕ Я ВЪРНАЛИ НА ВРЕМЕ :DDDDDDDDСАЩ СТАНАХА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НАПУК НА ВИСОКИЯ ИМ СТАНДАРТ!

5

Анонимен

преди 9 години

краварска история.

4

Анонимен

преди 9 години

Ми жената е извършила кражба, след като не е върнала касетата на време и собственика е сигнализирал. Друг е въпроса, че не може да няма някаква давност за такива дребни простотии, просто са забравили да заличат сигнала и заповедта за арест в базата данни. В Америка се уважава правото на частната собственост.

3

Анонимен

преди 9 години

Друг път няма да прави грешката да вземам под наем филми.Ако си беше теглила торентите, сега щеше да си седи щастливо в къщи, за дяпа филми и със спестените пари да се тъпче с 2-ни и 4-ни биг-макове

2

Ето ви пример :)

преди 9 години

И тези ни учат на демокрация :) Мани, ами има ***, дето им се ловят на лъжите и манипулациите :) Колко *** беше разстреляла полицията от началото на годината в САЩ ? 500??? 1000??? Без съд и присъда - бум и го копат :) ДЕМОКРАТИ !!!!

1

пена

преди 9 години

Хаха, в свободна америка е същото като в СССР навремето :)