116

Боби

преди 8 години

До Сандо 146Умнико цифровите снимки от самолет с лазерен висотомер са с разделителна способност милиметър от орбита снимката е с разделителна способност 1-5 см колкото да се види заглавието на вестник но не и текста. Освен това имат фото ленти в различни честотни диапазона и то такива които не преминават през Йоносферата на земята и не се виждат от сателити. Арро фото разузнаването скоро няма да е пенсионирана професия.

115

Сандо

преди 8 години

това е пълен майтап ;)имат си сателити и мноо добре знаят къде кво става по света

114

Анонимен

преди 8 години

Нали никой не си мисли че НАТО (САЩ) ще сложи ракети и танкове в България и Русия ще гледа безучастно. Както си постели така ще си легнем. За пореден път България сключи сделка с ГУБЕЩАТА СТРАНА.

113

абе

преди 8 години

Само да не паднат тез кочини и да направят беля...

112

Анонимен

преди 8 години

Българският народ първо не е бил роб, и второ не е освобождаван, най-малкото от руснаци. А най-малко отношение към тези събития имат съвременните руснаци.

111

Стамат

преди 8 години

Руските самолети могат да си прелитат където си поискат. И над Берлин и Брюксел ще прелетят ако се наложи!

110

Анонимен

преди 8 години

И като не можем ние да им направим нищо, има кой да им направи.Русия винаги е действала от позиция на силата и с изнудване.Това че имат пушкала не ги прави велики.Един народ ,който винаги е бил роб хе може дае велик..............Предполагам имаш предвид този народ,който е бил 150 години под византийско и 500 години под турско робство,който чужда страна го е освободила през 1878 г.,защото този народ иначе и досега щеше да пише и говори на турски,нали?

109

Пфъ

преди 8 години

До majorski--120;И като не можем ние да им направим нищо, има кой да им направи.Русия винаги е действала от позиция на силата и с изнудване.Това че имат пушкала не ги прави велики.Един народ ,който винаги е бил роб хе може дае велик.

108

Анонимен

преди 8 години

В България е пълно с руски шпиони така, че нози "наблюдателен" полет е налълно излишен и е по-скоро за мотивация на унилата путинофилия,

107

batmario

преди 8 години

Търсят нови места по морето...

106

Анонимен

преди 8 години

Най - много да вземат паметника на съвеЦката армия в София за междуконтинентална балистична ракета.

105

Анонимен

преди 8 години

До ответ 128"А кога ще има БЪЛГАРСКИ Набл. ПОЛЕТ НАД ВОЕННИ обекти в РУСИЯ????"С какво бе, човече Божи, ще наблюдаваме военни, че и други обекти? Не схванахте ли, че нас ни ползват само за ***, за база, за роби, при това обикновеният българин не печели нищо от това. напротив- всичките негативи са за него. Вкл. угрозата от война, водена на наша територия.

104

И?

преди 8 години

Щото американските самолети направи са си у нас- тук нощуват, тук излитат и кацат нали сме безплатна база и опитно поле.

103

Анонимен

преди 8 години

Руските пилоти са най-смелите пилоти в света! Представяте ли си какъв кураж се иска, за да летиш на подобна 35 годишна щайга?

102

Анонимен

преди 8 години

До Новинататова в руските медии ли го прочете?

101

ответ

преди 8 години

А кога ще има БЪЛГАРСКИ Набл. ПОЛЕТ НАД ВОЕННИ обекти в РУСИЯ????

100

25г.

преди 8 години

до 123 Я първо се научи да четеш, е тука горе има статия, там пише подробности. Информационен сайт не значи заглавия с коментари на многознайковци.

99

Анонимен

преди 8 години

ДО хляб и солСИБИР ЩЕ БЪДЕ МЯСТОТО В КОЕТО СЛЕД НЯКАКЪВ КАТАКЛИЗЪМ ЧОВЕЧЕСТВО ЩЕ НАМЕРИ ЕД. БЕЗОПАСНО МЯСТО ЗА ЖИВОТ. ПРОРОЧЕСТВА НА ЕДГАР КЕЙСИ. ВАНГА И МНОГО ДРУГИ. КОИТО НЕ ПОСОЧВАМ. А ТЕЗИ КОИТО НАЗОВАХ НЕ СА ГРЕШИЛИ В ПРЕДСКАЗАНИЯТА СИ. ЧЕТЕТЕ САМИ

98

Анонимен

преди 8 години

Руски самолети над нас на наблюдателен полет...kude e Elkaaaa, nai-dobrata ...za rusnacite......ups..., v koi li bunker se e svriala gorkata..., ce......nabludatelen polet, ama tia znae li...Cicko i SoroSH i spusha opornite tocki..i tia zahapa, kvo da prai...BOKOwatcas-ut e s pari...,mnOO pri tova...

97

Новината

преди 8 години

До Анонимен 122Броят на ушанките и *** за твое огромно съжаление расте не само в България, но и в целия свят. Според най-новото изследване на Gallup сред десетте страни, които най-много не одобряват политиката и лидерството на САЩ са две от ЕС. Австрия на 8 място и Словения на 10-то.