14

georgi

преди 8 години

Здравейте Мрънкачи, доставя ми удоволствие всеки път когато имам време да ви информирам доколко сте прекарани. Тук в САЩ, си има зеленчукови градини насред големите градове. Правилата са следните, който иска зеленчуци трябва да си ги набере сaм в градината. Има поне 10 сорта прекрасни домати които никога не са обработвани с отрови, които аз избирам от кой да купя, с еднаква цена от 50 цента. Вие нали всичко знаете и плащате 5.50лв. за кило домати.

13

Анонимен

преди 8 години

До ИзчезващиИ троловете скоро ще изчезнете, понеже се оказва, че сте неефективни.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПрав си, че идеал не е розов домат, но не си прав, че не е български сорт.

11

Анонимен

преди 8 години

"Пазим розовия домат "Идеал" с пари от Европа"Розовият домат и доматът сорт "Идеал" са съвсееееем, съвсем различни! Поправете се!Розовият си е розов, като тези на снимката, а идеалът е червен с почти кръгла форма.Дано сте сбъркали вие, а не тези, които са ви подали информация.

10

ГОСТ

преди 8 години

ИЗЧЕЗВАТ ХОРАТА С МОЗЪК НАЙ-ВЕЧЕ...ИДЕАЛА Е РАЗЛИЧЕН СОРТ И НЯМА НИЩО ОБЩО С РОЗОВЯ ДОМАТ!

9

Анонимен

преди 8 години

Само допреди година ЕС искаше да забрани розовия домат и да задължи всички членки да изпозлват само определен хибриден вид, а сега са се загрижили за розовия домат... Крива краставица, права краставица...

8

Веско

преди 8 години

Виждам осемнайсе човека са обяснили че "Идеал" не е така наречения розов домат, само Златко не разбра и не си оправи дописката. Идеал е перфектен, червен, плътен и вкусен но зрее сравнително късно и е труден за съхранение и транспортиране, защото лесно се наранява, за разлика от пластмасовите.

7

умряла работа

преди 8 години

Първо,Идеала не е розов домат!И второ,добива от него е около тон на декар,а холандците дават по 10 тона!Вярно,че са пластмасови и не струват,но бай *** ги сее,щото много ама мноого пИчели!А тия 50-100 лв на декар са направо смешни!

6

Анонимен

преди 8 години

На тази цена си е направо за музея.

5

Анонимен

преди 8 години

За масовият българин холандски домат, хибрид между домат и чвор.

4

Изчезващи

преди 8 години

Има и изчезващ вид хора-българи. Нещо за помощи за чува ли се?

3

Анонимен

преди 8 години

Абе глупациии, розовият домат не е Идеал, а Биволско сърце.

2

Анонимен

преди 8 години

Идеал не е розов домат. Второ, идеал не е български сорт, а холандски, но адаптиран за нашите условия. Наздраве!

1

Анонимен

преди 8 години

Хах, *** 5.50 килото. Направете ги по 10 кинта дее.а и нещастниците ви. Аз пържоли ли си купувам, бе вашта майка да е.а!