9

анонимен

преди 8 години

цената щеопредели потреблението за измислени цени никакъв пазарще плащам за холандски семена да ама не

8

Do 1

преди 8 години

Другарю, всички подскачаме от радост, че си в Германия. :-) Явно обаче ти е трудно да схванеш, че по времето на комунизма селските пазари бяха унищожени и традицията на "седмичните" пазари изчезна. Такива има в цяла Европа, но в България тепърва се възраждат. До скоро всички зеленчуци продавани по пазарите се продаваще от търговци и идваше от борсата на едро, т. е. не от производител. Идеята би трябвало да предизвика само оадмирации.

7

Анонимен

преди 8 години

Колкото построихме ,,ХЪБЧЕТО ,,толкова и фермерските пазари .Дрънканици на изкуфели, психодемократи .

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1 В Германия - с всус на пластмаса . И други живеем там .Храната ,па била и ,,екологична ,,нама нищо общо с произведеното в |България. Най-малкото ,географската ширина има влияние върху това ,часовият слънцепоток вурху продукцията ,климата,въздушните течения и други природни влияния . Така че не се опитвай да бъдеш ,отворко

5

наум

преди 8 години

не говоря за пазарите, а за едни друсани типове от фондация ли е какво е ...

4

наум

преди 8 години

тия фермерски пазари са машина за пари, няколко тарикатчета ги държат, пускат търговци който яко им плащат, а цените са невероятно високи....картофи 3 лева, кашкавал 30 лева, кромид по 2-3 лева и тн. Не им пълнете гушите на тези смешници

3

Анонимен

преди 8 години

Качествена стока в България се произвежда, но се пласира в чужбина. В големите градове има и магазини на малки производители които са много качествени.

2

Стоян

преди 8 години

Ами защо не докарат направо и кравата на базара,да продават топло и прясно мляко.А животното да види кой ще и пие млякото.

1

Анонимен

преди 8 години

ДА НЕ БИ ДА ОТКРИХТЕ ХАМЕРИКА БЕ ТАВАРИШИ? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТУК В ГЕРМАНИЯ СЕ ПРОДАВАТ ТАКИВА ПРОДУКТИ ОТ 20 ГОДИНИ? ПОНЕ АЗ СЪМ ТУК ОТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ А Е ВЪЗМОЖНО И ОТ ПО ОТДАВНА. ЦЕНАТА НА ТЕЗИ ПРОДУКТИ ОТ БИОЛОГИЧЕН ВИД БЕЗ ХИМИЯ Е ПО НИСКА ОТ ТЕЗИ В МАГАЗИНИТЕ. НО ПРИ ВАС ЕДВА ЛИ ЩЕ СА НА ПО НИСКА ЦЕНА КАТО ИМ ЗНАМ МАНТАЛИТЕТА НА СЕЛСИТЕ ТАРИКАТЧЕТА.