134

ББ

преди 8 години

Кyраж цецко, дано в затвора попаднеш на хора, дано са нежни с теб!

133

Бегай у панделата

преди 8 години

АМА ТОЯ *** ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПРИ бай СТАВРИ!!!!Ей гаден и омразен човек бре!!

132

Анонимен

преди 8 години

ББ е най-некадърния министър председател в света,Плевнелиев е най-тъпия президент в света,ЦЦ има най-отвратителната физиономия в света.

131

Анонимен

преди 8 години

Махайте тази отвратителна физиономия оттук!

130

wc

преди 8 години

BG IZMETTA E BEZKRAINA.DA PREBADAT OLIGARSITE A MILICIATA DO GODINA SAS PO GOLEMI NADPISI NA GARBOVETE POLICE.

129

Анонимен

преди 8 години

на Цвъки , все някой му е виновен . Добре , че не се е сетил , че Путин му е виновен , на некадърницитв , все нещо им пречи .

128

АНОНИМНА

преди 8 години

МОЛЯ! СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ.НА НЕГО И НА ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ ВСЕ ДРУГИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ.ТОЗИ Е ПО НАГЪЛ И ОТ ИВАН КОСТОВ.ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е СПОСОБЕН ДА ПРАВИ Е ДА БЛИЖЕ З-КА НА Б.Б.ЗАД НЕГО ТРЯБВА ДА ИМА СТЪЛБ ЗА ДА ГО ЗАЩИТАВА.ТОЙ СЕ СМЯТА ЗА НЕДОСЕГАЕМ И БОГОПОМАЗАН.. ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ "СВЕТЕЦ"-БЕЗОЧЛИВО ВЛЕЧУГО.

127

гогото

преди 8 години

не искам гангстер за министър председател

126

2323

преди 8 години

До Мима РижатаЖалко същество си ти Мима Рижата, жалкооо и нагло и брутално, като крадеца и лъжеца/бб и цв.цв/

125

Анонимен

преди 8 години

Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят.- От скрина - отговаря Цветанов.- А там кой ги слага? - продължава следователят.- Тъстът ми ги слага - отговаря Цветанов.- А на него кой ги дава? - пак пита следователят.- Аз му ги давам - казва Цветанов.- Добре, а Вие от къде ги взимате? - пита следователят.- От скрина.

124

Анонимен

преди 8 години

А този на снимката е невинен и чист като момина сълза.

123

Анонимен

преди 8 години

До редакторите:Много ви моля, повтарям молбата си, моля ви се,снимката на тази отвратителна физиономия отстатията.Дайте ми банкова сметка и веднага ще ви преведа100 лева ако я махнете.

122

цирк

преди 8 години

Орешарски е виновен за всички проблеми в България. А Путин е виновен за всички проблеми по света.

121

Мима Рижата

преди 8 години

Няма от къде Бойко да намери пари за полицаите, защото Орешарски изпапа парите за реформи! Още един мандат на ГЕРБ и България ще се оправи! С Бойко и Божията воля - напред!!!!!!!!

120

ПРЕСТЪПНИКО

преди 8 години

ОМАЗАН,при кого бяха протестите на полицайте бе *** от помощно училище?

119

Анонимен

преди 8 години

ДПС подари властта на ГЕРБ.

118

551

преди 8 години

Хора без присъди са под домашен арест, а др. Цветанов с влязла в сила присъда си седи в парламента и се изказва по всички въпроси, в повечето случаи некомпетентно. Кой, кой измисли тази партия Герб без идеи, без реални програми в различни области за решаването на проблемите и развитието на България. Това може да е работа само на ДС. Няма кой друг да държи така медиите, да хвали др. Борисов, да сложи толкова некадърници във властта. Смрад. Всички сегашни политици вън от държавната хранилка.

117

Анонимен

преди 8 години

Господин Цветанов е учил в помощно училище или т.нучилище за бавно-разиващи се деца.Дори и да бъде осъден, той може да обжалва в международнитесъдилища, че в България вкарват невменяемите в затвора.

116

Анонимен

преди 8 години

хахахахахаВсе някой друг им е виновен на герберчетата. То като в децката градина не бях аз и иванчо, мусене тръшкане и тропане с крака. Не знам защо хората гласуват за тея вобще

115

Анонимен

преди 8 години

Вие като политици сте отговорни за положението с полицията и държавата. Махнете се . Нямате ли капчица чест. Ако тази дума ви е позната изобщо.