586

станев

преди 8 години

Бог високо америка далеко а българия на 400 км. От руските ракети , и ставаме реална мишена това ли ни трябва ? Заложници на чужди интереси и болни мозъци балтийските държави също на прицел

585

OddCat

преди 8 години

До АнонименВъобще, САЩ са основоположници на т.нар. "консуматорско общество".Човекът е заробен за цял живот, в преследване на наложен стандарт. Без собствено мислене и с единствена цел в живота - неговата кола, къща, пералня... да е по-хубава от тази на комшията. Не се заблуждавайте, нищо добро не е дошло от там!

584

Анонимен

преди 8 години

само, че тези *** и така наречени *** американци са измислили по-голямата част от модерните технологии, които вие велики русофили ползвате днес, дори сега, докато ги плюете. А руснаците друго освен оръжие не измислиха. Хубаво е малките ви тиквички да проумеят какво означава икономика, консумация, производство, конкуренция, НУЖДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО (като една проста пералня, телефон, телевизор, компютър), не само нуждите на армията. Та така велкият българин кара на 300лв месечно.

583

Боби

преди 8 години

Преди време написах че щом КОМ центъра на САЩ почне да работи ще му е нужна охрана. Американците няма да повярват на нашата армия тка че ще има Американски войски които да Охраняват центъра. Центрове като този са в основата на реалната военна мощ на САЩ. С унищожени подобни центрове САЩ военни са глухи и слепи.С допускане на този КОМ сентър нанаша територия станахме реална цел на ядреното оръжие на РФ. Да ни е честита реалната ядрена заплаха от РФ. Ето до къде ни докараха наШИТе политици.

582

des

преди 8 години

До HarizanovЧичка мисля че компютъра е изобретен в америка, но от българин.

581

до 813

преди 8 години

Куку и Пипе, ако не бяха тръгнали американските военни кораби от най-голямата си военноморска база Норфолк, Сащ към Черно море, руснаците нямаше да бързат с референдума в Крим. Ти знаеш ли сополанко, че там, в Севастопол е руската военноморска база ?! И ако на власт беше някоя марионетка като Елцин или Горбачов, нищо от това нямаше да се случи. Последната пълна с ресурси държава щеше да падне в ръцете на американските скакалци, да я опоскат и нея.

580

Анонимен

преди 8 години

Неуспоримата истина е, че ако Русия не беше анексирала Крим и особено ако не беше нападнала Украйна, Щатите нямаха никакво намерение да се месят в региона. Каквото повикало, такова се обадило.

579

Анонимен

преди 8 години

v balgariya nyama balgari. NE NAROD A MARSHA. BALGARIYA STRANA NA PREDATELI I MIJITURKI. POGLEDNETE KOY NI UPRAVLYAVA I SI NAPRAVETE IZVODITE NESAM LI PRAV.

578

Анонимен

преди 8 години

Любопитно!Някои "номера" са правени преди повече от половин век!Какви ли се правят днес?И на какво разчитат управляващите ни престъпници и обикновени *** със скопени мозъци ? През гугъла: Операция "Анадырь". На *** к Карибскому кризису

577

Анонимен

преди 8 години

Хамериканците са ясни!Щом купуват от БГ боеприпаси и надничат в дулото да видят дали и как ще излезе мината от дупката...Така е!*** си е ***,а американеца- американец-нямат нищо общо!Задорнов казва:Ну,тупые,ну тупые!"...И не е далеч от истината!Лошото е,че управляващите ни от 25 години са на порядък по - ***!И оправията е една: около 3-5 хил икономисти,финансисти,философи,социолози,журналисти и юристи- в съда,после през дрънголника- на Белене - да "развиват" малък и среден бизнес!

576

Freiburg

преди 8 години

До ШопSchope ja ne se naprjagai tolkoz, 4e toku viz si se seznal

575

До 805

преди 8 години

"И как я мислите, партизани ли да ставате?"Те тия *** не мислят, не го и могат. Карат на опорни точки

574

Шоп

преди 8 години

Генетично увредените българо-руски *** и дебилните русофилчета, щели да посрещат с хляб и сол... Кого, бе? Кадиров с главорезите му или бурятските танкисти? И как я мислите, партизани ли да ставате? Срещу българския народ ли?

573

Freiburg

преди 8 години

do plazmodia 803i men me e gnus ot takiva kato tebe, ama ste triabva da te tarpja

572

До 797

преди 8 години

Гнус ме е от такива като тебе

571

Анонимен

преди 8 години

Toi Bog gleda ..i zabrava..i Lukanov podnese stranata ni na evreite na tepsia ama...go gramnaha..Kostov..pochna grabeneto ..ama dachera mu mu plati grehovete...taka che vazmezdieto si stoi..a pusnat tankove a dalgata raka na Bog..

570

Анонимен

преди 8 години

Toi naroda tarpi..ama do vreme i posle kakto e izgladnal i ozlobal..BB pusne li USA tankove si podoisva kraa na politicheskata si kariera..naroda nikoga nama da tragne srechu Rusia.

569

морски

преди 8 години

НАТО и САЩ си остават световния агресор номер 1.Само че в заспалата България няма кой да протестира срещу тях.

568

Анонимен

преди 8 години

Марси, кажи на маймуните отвъд океана, че ние българите не се страхуваме от руснаците. Като дойдат ги свалям в мазата и няма излизане. Вината и ракиите ми са еликсири и гарант за мир и дружба завинаги. Ще ги посрещна с хляб и сол и иконата на Путин, а от вас янките с извинение, ми се гади, защото сте гадове.

567

Анонимен

преди 8 години

КОИТО СА ГЛЕДАЛИ ТВ АЛФА ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЧЕ ТАНКОВЕТЕ СА ТУКА ОТДАВНА. НО ЗА ТЕЗИ КОИТО ГЛЕДАТ МУТРЕНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ТЕ ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ. ЩЕ ДОЙДАТ КОГАТО МУТРИТЕ РАЗРЕШАТ НА СЛУГИТЕ СИ ДА ГИ СНИМАТ.