13

Anton

преди 9 години

Близнашки май вече го тресе старческата склероза и психоза. Кои точно членове изнасилва в конституцията Иванов? Каква точно реформа стартира Близнашки? Управлението му беше няколко месеца ала-бала. И най-лошата реформа е по-добра от моментното статукво. Явно политиците не разбират че на народа до такава степен му е писнало от корупцията и неработещата съдебна система, че идва времето на сопите. Институциите, красиво описани в конституцията са обладани от марионетки -не работят.Фасадна демокрация

12

Анонимен

преди 9 години

Мутрата изнасилва министър Иванов, а той като няма кого да изнасилва, изнасилва конституцията

11

Анонимен

преди 9 години

Сигурно цяла нощ не е спал за да се обади на Императора за рожденият му ден и да засвидетелства безмерната си обич към него и делото МУ. Сигурно го е хванал за шлифера за да докаже, че има ли гадно дело в полза на Императора и в ущърб на народа е готов веднага да се заеме.

10

Анонимен

преди 9 години

Платили са му. Има хора с много милиони и милиарди крадени пари от бедният български народ. Те няма да оставят нещата така, че да има реформа в съдебната система. За тях да си купят глас е все едно ние да си купим хляб, т.е. евтино и жизнено

9

Митко

преди 9 години

Знаем за познавачите. Точно те спретнаха не действаща и зависима "съдебна система", а това осъди България на безвластие, други му казват мафии. Специалисти ??? Тъжен смях в отвъдното.

8

И няма хапчета...

преди 9 години

Тоя е овъртолил всички партии, остава му една надежда - българската Сириза... Понякога (почти винаги) властта се отразява пагубно на психиката на свирепия нагаждач.

7

Василев

преди 9 години

В България Съдебната система се контролира от руските служби!Агент Ламън Грийвс!ЦРУ!!!

6

наблюдател

преди 9 години

интересно как депутатите мазници не са предложили 13 юни за национален празник ТИКВЕН ден а тиква за всемирен любимец на простаците

5

Василев

преди 9 години

Прокурорите и съдиите на кого се отчитат за своята работа???На Дядо Господ!!!А кой е техният работодател???Българският данъкоплатец!!!На кого трябва да служат, на мафията или на обществото???На българското общество!!!Защо няма никакво развитие съдебната реформа и зациклехме на едно място???Къде е проблема в законите или в човешкият фактор???В човешкият фактор!!!Трябва ли контрол над стдебната система???Да, облечен в закони и правни последици за корумпирани алчни термити!!!Галахар!ЦРУ!

4

Василев

преди 9 години

Българският народ е изнасилван редовно от руските енергийни корпорации и алчните термити олигарси васали на мултинационалните корпорации от изток и запад!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

3

Мафиоти от вси стран

преди 9 години

Всички разклонения на мафията са се мобилизирали срещу Христо Иванов. Дано издържи - поне малко от малко нещо да се промени. Иначе народът ще продължи да обеднява и в един момент не се знае какво ще стане.

2

Не го свърта...

преди 9 години

Този индивид не може да си намери място, откакто бе за малко във властта. Побъркал се е, горкият. На студентите си говори само за себе си когато е бил министър - председател. Жалка картинка, сега реве непрекъснато, белким ня (КОЙ) го забележи...Гнус.

1

Анонимен

преди 9 години

Ооо, другарю Лизашки, честитихте ли вече Рождения ден на шефа си Мутрата.Закъснявате, другарю, закъснявата - Кулезич, Беновска, Найденова вече ви изпревариха.