41

ognyanz

преди 9 години

Няма за какво да се радваме за това. Станишев и без това не се счита за българин. Той е един от многото продажници сред нашите политици. Когато в Македония са го попитали за какъв се счита, за българин или за македонец, отговорът му е бил "аз съм европеец". А европеец, който няма националност има едно име - продажник. Паисий Хилендарски е писал в началото на История Славяноболгарская точно за такива като него "О неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?".

40

vesko02

преди 9 години

Наивните и добри хора са в цивилизования свят ,ние тук си го познаваме .

39

Анонимен

преди 9 години

колко партии участват в този ПЕС и от кои държави

38

xxxx

преди 9 години

ama he ste tapi i prosti selanduri vmesto dago uno6tojote vie mugo vdignahte tapi bokluzi samo sergo 6teviogo natika i dori ina bativi bbbkkkooooooooo

37

Germaniya

преди 9 години

Смешници, коментират Станишев, когото равни на него оценяват като достоен за този пост, а този, който ви зароби за поколения напред и сам хвали Себе си,(нормално, като интелигентните хора виждат капацитетът му)едва ли не въздигате в култ!Ами сърбайте си попарата, сами заслужавате съдбата си!

36

художника

преди 9 години

Щом тоя им е шеф, представям си какви са им членовете.

35

a

преди 9 години

По - добре да бяха избрали Трактора или Г. Гоцев от дс !? Те поне лъжат по - малко ...Сергейчо не трябваше ли отдавна да е осъден заради аферата 'Хохегер' и източването на 700 милиона лв от 'Кремиковци' чрез Трактора през 2005 - 2009 г. ?

34

a

преди 9 години

По - добре да бяха избрали Трактора или Г. Гоцев от дс !? Те поне лъжат по - малко ...

33

Анонимен

преди 9 години

Да стои там,тъкмо тук при нас работите може и да потръгнат.Рядко недоразумение,далеч от нас.Благодаря ти Боже!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Явно ПЕС като направиха Станишката председател бяха на ръба на пропаста, а сега като го преизбраха, направиха крачка напред. Да им е честито!!!!

31

ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ

преди 9 години

Другаря Станимишев и Орешарски фалираха банката КТБ и окрадоха 4 милиардадругаря Станимишев обещаваше да отркрие 250 хил работни места, вместо това откри само едно работно място в Брюксел с тлъста заплата и си го присвои

30

25г.

преди 9 години

Ей бавен че те американците по твоята логика всички държат и БСП и ГЕРБ и ЕС :D Те и европейците това казват, да си рискуват задниците за да са *** на хамериканците. Нали знаеш че има разлика, между изгоден сътрудник и ***?

29

Анонимен

преди 9 години

Няма парадокс, ***. Сатанишката служи на Сорош/ЦРУ/САЩ, ония си плащат и тия песовете, гласуват. Затова загубиха вече два поредни избора. Ще губят и следващите. Серго поне това знае, да губи избори, пфу!

28

25г.

преди 9 години

И в крайна сметка какво излезна? Ние го хулихме колко е *** и крадлив и какъв ли не, отиде в Европа и предцедател на европейските социалисти, от малка България със 70% гласове. Европейците го харесват, ние го мразим, а искаме да сме като европейците, егати парадокса :D

27

Анонимен

преди 9 години

DNITE NA PES SA PREBROENI. STANISHEF SHTE BADE POSLEDNIYAT SHEF.

26

Анонимен

преди 9 години

Браво, неграмотната банкянска мутра, която не може да говори дори правилен български, може само да мечтае за такъв висок пост в Европа.

25

Анонимен

преди 9 години

Ужас! Този плазмодий унищожи БСП а сега и ПЕС. Кой го бута и защо като знаят какви ги е вършил у нас? На кого ли е слуга?

24

34,според официална

преди 9 години

европейска статистика в навечерието на Втората св.война,по стабилност на националната валута и по размер на заплатите,България се нарежда веднага след Англия и Германия, а храната у нас е била най-евтина.Високото качество на тогавашното българско средно и висше образование е било признато по цял свят,а неграмотните и малограмотните са си знаели мястото.През социализма всички задължително ходят на училище и е забранено да се повтаря клас в основното училище - сега берем плодовете на тази щуротия

23

Анонимен

преди 9 години

Това е *** която трябва да се затрие и в Европа. Станишев помогна това да се случи в България, дано ги затрие, дано изчезнат от Европа. Да се махат мръсните комунисти

22

хъ

преди 9 години

До Анонименти болен ли си братоо!