26

Анонимен

преди 8 години

ei tija ne moga da gi razbera...doshli na more, stojat pred hotela na basein...horata pari davat za morski vazduh, za morska voda, te se pargat na kamanazite...a to e chaos v zjalata strana, ne samo po moreto, za galost...tai kato njakoi personi zakon ne gi lovi.....zatva sme na toja hal...

25

Анонимен

преди 8 години

Счупиха ми телефона да ме канят за работа в една база на морето като специалист с руски език и опит.Предлагат 380 лв. заплата и безплатна квартира, но се иска да се работи по 16ч. на ден без почивен ден до края на сезона. Тези хора нормални ли са? Естествено не отидох.

24

море

преди 8 години

Тия мин и джурналя та са много ***! Дали го на прокурор??? и кво прокурора ще го премести в другия к-л! Изобщо няма да си мръдне *** от стола ,ако нама паричен интерес!!!

23

Българин

преди 8 години

In 2014 Bulgaria was visited by 9 million tourists. The sector contributed to 13.6% ofGDPand supported 114 856 workplaces in 2013.[2][3]------ко - да

22

Анонимен

преди 8 години

През 2014-та България е посетена от 9 милиона туриста, през 2015-та цифрата ще е също толкова внушителна-------ко ? не .

21

Българин

преди 8 години

През 2014-та България е посетена от 9 милиона туриста, през 2015-та цифрата ще е също толкова внушителна.Ну ***, ну трольчики, България се движи напред и нагоре и нищо не може да я спре. Пукайте се от злоба!

20

келнер по морето

преди 8 години

Важното е да има пари за фолкаджийки и яхти . Скоро ще си работят сами другарите назначени капиталисти , а кметовете по морето са за затвор без да го разследваш.

19

Анонимен

преди 8 години

Умиращото вече Бетономорие е резултат от комбинацията между простотията и лакомията. Сега собствениците на хотелите ще имат уникалния шанс всяка вечер да си лягат в различна стая на хотела. Да им е честито!

18

Анонимен

преди 8 години

За само 3 месеца летен сезон и малки заплати кой ще дойде по хотелите ви бе, крадци !

17

Анонимен

преди 8 години

И защо държавата да мисли за кадрите по хотелите, това значи ние да им плащаме всичко!Нека мазния хотелиер си мисли защо наема само ромки от близките села и после не му върви бизнеса!Ами вижте си лицата бе, една усмивка ви се свиди, навсякъде е мръсно и мирише на сметище, кой да дойде на почивка ?!

16

Анонимен

преди 8 години

Слънчев бряг беше уникален курорт допреди 15-20 години, съсипахте го неналапали се ***! За по-младите - беше рай! С гори, зелени паркове, дюни...приказка. Последно бях преди 5 години - кошмар! А за качествения персонал накрая! Не може да искате 3-4 езика и да давате 800 лева. Който е добре подготвен и знае езици си знае, че няма какво да търси при вас и държавата не ви е виновна алчни ***, вдигнете малко заплатите и ще видите качествен персонал.

15

Анонимен

преди 8 години

*** и мафиоти- това е положението! Кой чакате да ви оправи?

14

Анонимен

преди 8 години

Блажи кмета, блажи като за последно. Да гадая ли, че е герберст? Кмета прави Илиенци в Несебър за негова сметка. Колко ли пари е събрал от ***? Следващата година хората от Несебър ще имат половината от туристите излъгали се да дойдат сега. Боже Господи, един читав кмет няма. Всичко краде за последно защото втори тур няма да има. А несебърският кмет след време ще трябва да провесят след време за пораженията на турист. бизнес.

13

Анонимен

преди 8 години

Да се оправят. От България всяка година заминават на бригади хиляди деца, някои от тях работят в световно известни хотелски вериги. Но на вас не ви се дават заплати за да ги вземете, а и често ги гоните защото не сте съгласни с начина им на работа или управление.

12

Ванко 1

преди 8 години

Хотелиерите...да вземат да обучат малко кадри...да им сложат едни нормални заплати и условия и ще имат персонал до края ...те искат за един сезон да избият комплекса, къщата, колите, жената, гаджетата и заемите за останалите тъпотии а персонала да си плаща да работи за тях ://

11

Анонимен

преди 8 години

Другата година ще са двойно повече за да избият от липсата на туристи, а по-другата никой няма да иска да наеме обектите.

10

Гларус

преди 8 години

Всяко лято едно и също. Повече от очевидно е, че държавата няма воля да регулира този бардак. Причината е че точно държавни люде имат финансови интереси в Сл.Бряг. Така беше по комунизма сега няма изменение. Много, много пари, а сезона е кратък. Апропо, Банско не отстъпва в това отношение.

9

scenic

преди 8 години

Аз пък отскачам когато мога до Гърция! Не ме гледат като "ходеща касичка", което ме удовлетворява напълно с оглед спокойствието, което искам. На нашето море няма да отида докато не махнат търгашите- от паркингите до хотелите и не се промени отношението на всички, от които зависи това. Ако трябва и хотели да се рушат

8

хахаха

преди 8 години

Държавата искат да им помогнела... абе тия тази държава за какво я имат, или правиш продукт, който може да продаваш или си тръгваш.. На държавата чакат, вчерашни текезесари и военни, станали хотелиери и чакат пак на държавата..Айде марш!

7

Анонимен

преди 8 години

Да вдигнат заплатите и ще намерят персонал...те искат хората да им работят денонощно за 1000 които за цените там си е мизерно...явно кмета не се е отчел където трябва...защото дириджето там винаги е било такова.....в Слънчев Бряг няма да стъпе кракът миии...падат бучки от носът мии ;)