9

един мъж

преди 8 години

А сега моля да напишете какво трябва да разбере едно момиче, за да може да се нарече жена, че ми писна да се занимавам с недорасли 25-30 годишни. Ще им направите услуга на тези "жени".

8

АБВ

преди 8 години

Вече мога да се нарека мъж. Прочетох тази изключително интересна статия и сега знам какъв е истинския мъж.Защо използвах думата " статия"?

7

Ben Gan

преди 8 години

Това с реването не го разбирам. Честно. Другото *** дойди. Но мъж да реве си е грозна картина. Позволявал съм си 1 път на погребение. Но на мен лично, мъж да реве като ,,жена'' за всичко, не го разбирам. Доста Гейско звучи.

6

becko_vn

преди 8 години

И защо жена пише какво му трябва на момчето, за да стане мъж?! Малко лъха на арогантност от тази статия.

5

Румбо

преди 8 години

Един много стар,ама и много верен лаф:"Мъж без пари и жена без гърди-огън да ги гори!"Когато момчето се научи да прави пари-става мъж.Другото е ала-бала!

4

до 7

преди 8 години

и *** разбирачи -като тебе ,мноУ разбираш от жени бре

3

Анонимен

преди 8 години

Това по-скоро прилича на наръчник как мъжете трябва да слугуват на българските еманципирани дами, за да могат, след като умрат млади, принцеските да живеят охолно и презадоволено.От къде взехте тези 5 точки? Попитайте бащите си дали имат изброените 'качества' и ако някое липсва ...е.. значи момченца са ви правили. Може и да им кажете, че не са истински мъже!значи момченца са ви направили.

2

Анонимен

преди 8 години

Респект ли, маминото? Всички жени са к*и. Ти си син на единствената свята жена на света. За добро ти го казвам, вЕрвай ми!

1

НеГиСлушай,маминото!

преди 8 години

Самооценка ли, маминото? Ами че ти си центърът на света! И другите трябвада се съобразяват с това!Да се отнасяш към околните с респект ли, маминото? Те трябва да се отнасят към теб с респект, особено оная жена ти!Слушай мама, маминото, тя ще ти каже истината и не ти мисли злото!