32

istinata

преди 9 години

I na koi duljat trilioni?na tiah samite.vsichko e igra za da funkzionira niakak si toia sviat

31

Анонимен

преди 9 години

2млрд за финансирането на ИД и 1млрд за "битката" срещу ИД. И това са само официални данни. Реалните са х10.

30

Реално

преди 9 години

З милиарда реално са нищо,имайки предвид мащаба на прблема.Във първата война срещу Ирак-точно за месец,САЩ похарчи 11 милиарда долара.....За преврата в Киев-5 милиарда долара,по думие на Виктория Нуланд....Във Афганистан в операцият "Тора-Бора" за седмица 2.6 милиарда долара....Реално,такова инфо което ни предоставят е прах в очите ни-лъжат ни....Има два варианта--или САЩ немогат да си позволят да отделят повече средства...или не искат-----но и в двата случая лъжат обществеността......

29

ASD

преди 9 години

Ислямска Държава притежава над 2000 хамъра над 1200 камьона американски, също така гранатомети, огромно количество стрелково оръжие и боеприпаси американско производство, които "СЛУЧАЙНО" са пили спуснати от американците. НА стойност 3 милиарда долара. БОРБАТА С ИС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО АМЕРИКА И ТУРЦИЯ НЕ СПРАТ ДА ГИ ВЪОРЪЖАВАТ.

28

до tsotsomanski53

преди 9 години

Ами, веднъж се погрижиха и ни освободиха от пет вековно турско робство.Що се касае до надеждата ви да бъдем защитени от НАТО.... е, колкото иракчанните са спасени от ИД с помоща на щатите, а както се знае НАТО е САЩ, и без тях няма и НАТО.Пък, ако сте толкова наивн и се надявате, че прагматичния европеец ще пролее кръвта си за Бг... е, надеждата умирала последна....

27

Анонимен

преди 9 години

САЩ създадоха, въоръжиха, обучиха и спонсорираха и продължават да спонсорирате ислямска държава. И изнасят българското злато.

26

tsotsomanski53

преди 9 години

До Между редовете 28ИД е до границата с Турция, ако не знаеш... Сигурно си забравил и че от 20 години сме част от НАТО. Руските *** ли ще се погрижите за защитата и сигурноста на България?

25

ККК

преди 9 години

3 милиарда ? За 3 милиарда $ трябваше да има къде къде по големи резултати ! Та бюджета на ИД е таман толкова като цяло да не и по малко и гледайте какво правят из държавите ! За 3 милиарда си мисля че ИД можеше да ги няма до голяма степен !

24

Анонимен

преди 9 години

i neka kajem 4ao na Asad.nqkoy trqbva da plati taq faktura

23

kuku

преди 9 години

verno 4e e taka.samo deto sa im gi prisnali ot samoletu kato premiq.zatova si imat tolkova pari ID

22

Журналист

преди 9 години

Извинявам се за малката грешка в заглавието. Вярното е: САЩ пръснаха $3 млрд. за подкрепата на ИД в Сирия. Даже и вчера се разбра, че самовзривилите се в Анево, са работели за терористите в Сирия, дето се бият срещу законното правителство на страната.

21

Маде от УСА

преди 9 години

Война за 3млд ... и никакв мир!

20

Между редовете

преди 9 години

от статията ...стана ясно, че Вашингтон обмисля да изгради нови военни бази в Близкия Изток...което означава разрастване на хранилката и никакъв мир в региона!

19

Поп Грую

преди 9 години

2,7 милиарда долара във военната си кампания и 5 милиарда долара за майдан.Още трябват...

18

Анонимен

преди 9 години

Те си ги печатат тиа милиарди в печатници базирани на камиони и от тях дават и за издръжката на ИД !

17

Анонимен

преди 9 години

Важното е да им продаваме оружие макар и скапано

16

Румбо

преди 9 години

А,сега обърнах внимание на мините от снимката!Точно такива искат да леем в нашия завод,по 10 000 на месец.Дано не се получат,че са много мизерен артикул-мъчно се работи.

15

Анонимен

преди 9 години

За да има комунизъм в истинския му утопичен вид трябва да се премине през капитализма, който сам ще се унищожи. Демокрацията е необходимия добър преход от социализъм към комунизъм.

14

А бе

преди 9 години

До мършички простидо 15 Американците може и да са *** в голямата си част,ама мениджмънтът им е върло хитър-100% евреи!Ако не им достигат умни хора-купуват си ги в нужното количество и напълно готови за работа.По-евтино е отколкото да образоват целия народ и оттам да избират читави.

13

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 10 Нито са ги "пропилели",нито "пръснали" тези пари,а са ги ВЛОЖИЛИ!Открай време САЩ инвестират в несигурността на региона.Подареното на ИД не е някакво изключение,а обичайна практика.