71

Император

преди 7 години

До Анонимен - Я си виж просташкия език, тъпчо, и се опитай по-внимателно да прочетеш и разбереш доводите - това е статия наистина със сериозни АРГУМЕНТИ!

70

Геле до а 53

преди 8 години

Защо да не го приемат? Лесно манипулируем тип с мания за величие. Какъв по-добър да намерят за прокарване на собствените им интереси на територията. Йесмен. С всичко се съгласява. Идеален им е. Иначе може да дойде някой като Орбан и да започне да задава разни неудобни въпроси от типа : А каква ще е изгодата за България от тази работа?

69

Геле

преди 8 години

То и някой лекарства са горчиви , ама ако искаш да се излекуваш щеш не щеш трябва да ги изпиеш. Каквито и мантри да ни повтарят е факт , че структурата на парламента ще се промени. Ще влязат много нови партии. Най малко процента на ДПС ще падне наполовин. Все неща не устройващи сегашните пазители на статуквото. А и това , че *** организации надават такъв вой, означава , че е правилна стъпка.

68

Анонимен

преди 8 години

Сороския Институт за модерна политика , естествено че се изказа против задължителното гласуването , като омразно , още преди да е въведено , защото тогава гласовете на тия, чрез които вкарват депутати , които работят против интересите на България , тогава няма да имат тежест , и няма да са във властта .

67

Анонимен

преди 8 години

Не задължително гласуване, а образователен ценз трябва да има. Не може някой който не знае на кой свят е да има право да определя съдбата на държавата.

66

до а

преди 8 години

Много ти харесах коментара.На едно мнение сме.Достойни и морални хора не им трябват.Това ще им развали рахатлъка.Щом ЕС и САЩ приемат Боко и го препознава за част от тях ,това ми навява на мисълта,че всичките са от един и същи цирк. Трупата е тръгнала на околосветско турне и прави театри пред маргиналите.Колко са загрижени,колко са демократични..........постановката такава!!!

65

тъй щей тя

преди 8 години

Всичко е секс при нас.Един *** ний о5пред единпът те от зад.

64

Анонимен

преди 8 години

До поговорказашто слагате минуси бре да не сте по умни от народа срамота

63

иликтутатъ

преди 8 години

Събираш хората които са си платили глобата.... И съд до дупка (липса на легитимност) за всяко действие/бездействие на партиите. Иначе като У лафЪ: "Два вълка и една овца гласуват дневен ред (обяд). Те това е демокрация".

62

dp

преди 8 години

И под строй да ни водят на "избори" без избор на тях пак няма да им помогне.Имитацията на многопартийна система/демокрация, която съветската агентура ни пробутватук вече десетилетия е безнадеждно изхабена, не са останали и 10% желаещи да ялегитимират с гласа си. Затова и фалшфицират процента участие (кой победил кой загубил в "изборите" им е все тая, все техни са).Налага им се да отстъпят още от властта тук ако искат да запазят част от нея или поне даоцелеят безнаказано.

61

поговорка

преди 8 години

насила хубост не става

60

hmmm

преди 8 години

kvo li she stane verno ako zadaljish baba Fatme da glasuva zadaljitelno , zashtoto shte q globqt , ako ne go napravi :)

59

Анонимен

преди 8 години

До a 53Абе лалугер, европа не казва кой ще управлява, Европа казва, тоя управлява и на нас ни харесва, не ни харесва или имаме забележки. Ние си избираме Боко, Моко, Мушмороко. Е, няма да е Мушмороко, нито Моко, защото аз и още много други няма да гласуваме за тях.

58

Перо

преди 8 години

Близо 800 000 български граждани са с турски произход, от тях на изборите реално гласуват едва 350 000, а какво би станало ако задължат всички турци да гласуват? а ако добавим и? На последните избори се оказа, че ДПС имат и доста български вот? Ако всички тези потенциални привържаници на ДПС гласуват за тях по задължение - жална ни майка!!

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57ТИ СИГУРНО СИ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ЩОМ ТОЛКОВА РАЗБИРАШ ОТ ТАЯ РАБОТА. РЕФЕРЕНДУМА НЕ КАЗВА, ЧЕ ПРОМЕНЯ ИЛИ НЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА, РЕФЕРЕНДУМЪТ КАЗВА, АЗ И ОЩЕ ЕДИКОЛКО СИ МИЛИОНА ИСКАМЕ ТОВА ДА Е ТАКА, А НЕ КАКТО ТЪПИТЕ *** НАПИСАХА В КОНСТИТУЦИЯТА И ЕДВА ТОГАВА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИ КАКВО ТРЯБВА ДА НПАРАВИ

56

Анонимен

преди 8 години

глупости на търкалета, никой не знае какво ще е ако е задължително, дори и философчовците като теб, е, ако и тогава е важен гласът на и на дпс-арите, тогава няма да гласувам и се изнасям, какво толкова

55

galya

преди 8 години

За първи път да прочета нещо смислено ....

54

taralejko

преди 8 години

Taman taka e i s zadaljitelnata adresna regisracia, 20%DDS, drugi danaci, Vinetki, akcizi, patenti, mita, patni taksi, taksa bukluk na kvadraten santimetar - vse sa zadaljitelni i hepten orazni. Da gi mahnem?;)

53

Анонимен

преди 8 години

ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА В КОЯТО ПИШЕ ЧЕ ГЛАСУВАНЕТО Е ПРАВО А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ. НО ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА КОЯТО НЕ Е *** С КОЙТО ДА СИ БЪРШАТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ СЕЛЯНЧЕТАТА В ПАРЛАМАТА ТРЯБВА ДА СЕ СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. АКО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СЪС НЯКОЯ АЛИНЕЯ КЪМ ЧЛЕН 42 ЩЕ МЕ ЗАДЪЛЖАТ ДА ГЛАСУВАМ ЩЕ ТРЯБВА ДА МИ СВИРНАТ НА СВИРКАТА И ТОГАВА МОЖЕ.

52

Анонимен

преди 8 години

Все повече *** около нас даже в къщите ви според жените вие сте имено такива тия които са за задалжителния вот са неуверени комплексирани без лично мнение