53

Анонимен

преди 8 години

GlaxoSmithKline са вносителите. Ако си беше направиш труда да влезеш в Гугъл нямаше да питаш типотии.

52

Анонимен

преди 8 години

До НеаТъжно е че са само 4, но 2 са високорисковите и 2 нискорисковите щамове.

51

майка

преди 8 години

До АнонименПреди 8 години ми направиха конизация на шийката на матката. Установи се след 3 цитонамазки и 2 биопсии, че имам предракови клетки по нея. След операцията се обадих на личния си лекар, за да му кажа, че съм изписана. Посъветва ме да помисля за децата си и да обсъдим възможността да ги ваксинират. Когато отидох при него, той си беше направил труда да се информира за страничните ефекти от ваксината и ми каза да не си ваксинирам децата. Знаете ли, благодарна съм му.

50

Азз

преди 8 години

След ваксина Пентаграм( задължителна) моето дете отключи диабет тип 1.Беше само на 2 години...

49

муспи

преди 8 години

Всички възможни ваксини се произвеждат с секретни еврейски лаборатории в САЩ, изсраел и другаде с цел ускоряване на геноцида над бялата раса. Пита ли някой защо не се ваксиниратромите когато е толкова лесно - пособия само за ваксинирани?

48

Неразбрал

преди 8 години

Ае, Вегенер не се ли проявява след 50 г. възраст?

47

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕЕ БАЩАТА НА ТОВА ДЕТЕ? ДА ВЗЕМЕ ДА СИ САМОСЕЗИРА И ДА РАЗДАДЕ ПРАВОСЪДИЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА УНИЩОЖИЛИ ЖИВОТА НА ДЕТЕТО МУ.

46

Анонимен

преди 8 години

КАЖЕТЕ КОИ СА ВНОСИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ВАКСИНА!! ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ!!!??? ЗАЩОТО КОРПОРАЦИИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО!!! ПЛАНА СЕ ИЗПЪЛНЯВА НА 100%

45

Анонимен

преди 8 години

Абе, какво стана с еболата, май са се разболявали само уж ваксинираните срещу нея. Досега целия свят да е пламнал ако се предаваше иначе. Баламите нега вярват на медиите, те затова са балами.

44

Анонимен

преди 8 години

Ваксинацията е риск, но е в примили, а не в проценти. Докато да си оставите децата неваксинирани е риск в % и то може да са 10 на 100, 30 на 100 риск от усложнения като при дефтерия, полио, менингит..Трябва родителите много добре да преценят коя ваксина е нужна и коя не е.Например за варицелата няма смисъл, както и тези супер нови недоизтествани ваксини. Само прочетете процедурата за тестване на лекарства, как се изнасят към трети фирми, как никой не поема отговорност и ще ви стане ясно

43

Св. Инктер

преди 8 години

Ще си купим приспивната инжекция щом е за пари. Само да не ни влажи в гърчове 50 години, а да ни застреля отма!

42

Св. Инктер

преди 8 години

Много ясно, това са пари а пиявиците могат само да смучат, не да връщат или да си признават, че са виновни. КАКВО НИ МЪЧИТЕ БЕЕЕЕЕ ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИТЕ РЕЗКО И ОТ ВЕДНЪЖ!!! БОМБА, ЕБОЛА, АНТРАКС... САМО ДА Е БЪРЗО И ДА НЕ СЕ МЪЧИМЕ! ВИДЯЛО СЕ Е ЧЕ ТУК СЕ УПРАЖНЯВА ГЕНОЦИД, НЕКА ДА Е ХУМАНЕН ПОНЕ! ИНЖЕКЦИЯ ЗА ЗАСПИВАНЕ И ТН. ИМА ВАРИАНТИ ДА НИ ИЗБИЕТЕ БЕЗБОЛЕЗНЕНО. ЗАЩО Е НУЖЕН СЪДИЗЪМ

41

Георги

преди 8 години

Ако беше куче осакатено от човек досега десетки организации и хиляди защитници на живота на кучетата да са обявили, че ще помогнат на кучето и че ще осъдят човека, но понеже става въпрос за дете няма такива защитници.

40

До Момо 34 - 2

преди 8 години

Друг проблем при ваксините е рискът от отключването на редица автоимунни заболявания, особено на тинейджърска възраст. Най-общо поради алергичните реакции и възможните последици. Затова и всеки, който се е решил на подобна стъпка може би е добре най-напред да се посъветва. Една противогрипна ваксина от нищото може да отключи лупус, а после той си остава за цял живот. Да не говорим, че този тип ваксини са сезонни и имат изцяло препоръчителен характер, а дали ще уцелят щама - е изцяло Божа работа!

39

Анонимен

преди 8 години

Отворете форумите и вижте колко жени има родили въпреки че са носители на HPV, колко жени има които са пили имуностимолатори и са приспали вируса , за да не ги притеснява ... Съвсем спокойно стига да си правиш редовно цитонаска и колпоскопия можеш да си живееш ок . Точно рака на шийката на матката може да бъде хванат съвсем на време . Това не е друг орган , който когато вече има симптоми на болест е късно ...

38

До 36

преди 8 години

Виж това, пич:apmakc/main_files/silgardcervarix.htmlПо принцип аз съм за ваксиниране, но не и с тези горните... Ще се радвам, ако поне един от вас приследи линка и го сподели.

37

Неа

преди 8 години

Самата ваксина покрива 4 щама от 200! Няма какво повече да коментирам ...

36

До Момо 34

преди 8 години

Специално за ваксината срещу HPV, някъде по сайтовете четох, че самата създателка д-р Даян Харпър не е много очарована от начина й на прилагане. Изрично споменаваше, че е тествана върху лица над 15 г., а на пазара се предлага и на 9 годишни. Затова е редно производителят / вносителите да си поемат отговорността, но на БигФарма и съответната Агенция по лекарствата много, много не им пука - важното е да има клиенти! Да не говорим, че самата ваксина не покрива всички щамове (>100!) на HPV.

35

до 35 от Леси

преди 8 години

Не , не е за това ваксината . Доколкото знам презерватива не е сигурен метод за предпазване специално от папилома, така че .... Като е писано да се опариш и с един ще стане , ако той е мърсувал :)

34

Интересно

преди 8 години

Да, интересни работи се случват вече:: бебета умират, родилки умират, ваксинациите разболяват, вместо да предпазват от разболяване.......И преди 1989 година се ваксинирахме - ние, нашите деца, майки, бащи и никога не се е случвало това, което се случва днес и сега. Толкова много смърт, а виновни все няма! И няма!