61

ЦЕНТУРИОН

преди 7 години

ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН КОГАТО ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА СВЕТА НЯМА ДА МУ СТИГНАТ, ЗА ДА ИЗПЛАТИ ГРЕХОВЕТЕ СИ!!!

60

АнонИмен Х

преди 7 години

След време богатите ще разберат,че немогат да ядат парите!!

59

75-ти

преди 7 години

До 75Много си далече от центъра на дупката душа...не можеш да сравняваш сърце на светец и човек с долар в гърдите... вместо сърце!

58

Анонимен

преди 8 години

Reptil

57

Анонимен

преди 8 години

А дано да се мъчи още 100 години!

56

лили иванова

преди 8 години

не всичко е пари ,приятелю .не всичко е пари . жив и здрав

55

42

преди 8 години

ДА, САМО 4МЛРД. СЕ ВОДЯТ НА НЕГО, А ДРУГИТЕ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ СА ПРЕХВЪРЛЕНИ НА НАЗНАЧЕНИ КАПИТАЛИСТИ, КАТО НАШИТЕ ТУК, САМО ЧЕ ПО- ПРЕХВАЛЕНИ, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ И ОСНОВНО С ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ И МУ СЕ ОТЧИТАТ. НЕСЛУЧАЙНО ХЕНРИ ФОРД Е КАЗАЛ, ЧЕ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В СВЕТА СА БОГАТИТЕ ЕВРЕИ.

54

75

преди 8 години

Цял ден чакам отговор на въпроса : колко от вас са дали 1 лв на беден,възрастен човек да си купи хляб,или са дарили 10 лв на дом за сираци? Май няма да го дочакам. До 49. Дядо Добри,който е посветил живота си на другите и е дарил десетки хиляди лева е на 101 г/роден 1914г/, и той ли е от лошите?

53

Анонимен

преди 8 години

Този таласъм повече ми прилича на Сорос

52

Анонимен

преди 8 години

Успокойте се.Вие сте умни,способни,велики... Единствената за жалкия ви живот е Рокфелер,Ротшилд,евреите,масоните,фашистите,световния заговор срещу вас.

51

Стамат

преди 8 години

Ай честито! Да стигне 200!

50

Горан

преди 8 години

Заради такива вампири ще дойде ден, в който колкото и пари да имаш и да даваш няма да струват нищо, и няма да можеш да си купиш абсолютно нищо с тях... Понеже няма да има какво...

49

Горан

преди 8 години

Надявам се повечето си давате сметка, какво означават така наречените милиардери-филантропи, за останалата част от човечеството? А, именно: Войни, глад, болести, мизерия, жалко съществуване... Голямата маса съсредоточени парични средства във един индивид, винаги води точно до това! Със сигурност не е станал милиардер от това, че е правил дарения...

48

Анонимен

преди 8 години

До 53: Да, имам си на идея какво число е трилион, но ти явно нямаш представа за "Новия световен ред", зад който стоят Рокфелер и Ротшилд. Само състоянието на фамилията Ротшилд възлиза над 750 Т Р И Л И О Н А!

47

Вяра

преди 8 години

Хубаво е човек да види, че има и здравомислещи българи, не само овце! Още не сме стигнали дъното и може и да ни поробят, но няма да ни промият мозъците!

46

Куро

преди 8 години

Този и още няколко подобия са отговорни за всички проблеми по света. Те създават войни, икономически кризи и всякакви световни проблеми само и единствено за личния интерес на шепа подобия на този. Жалко че много хора не знаят и не ги интересува това а в същото време се оплакват.

45

до 53

преди 8 години

250 трилиона....? Алоооо, ти имаш ли идея какво число е трилион, че и за 250 да говориш?????? Хахахахахаа.....баси т*пака, честно, спука ме от смях....250 трилиона каза..... хахахахахаааа......

44

Патриот

преди 8 години

***!

43

Анонимен

преди 8 години

Какво 3,2 милиарда, състоянието му е над 250 трилиона! Рокфелер е втория най-богат "човек" в света след Ротшилд.

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКато се каже "американците" се има предвид Джон и Сали, които живеят в някое забутано градче по средата на нищото и наистина ядат ГМО в близкия Макдоналдс, стават по 100 кг мин. и не живеят твърде дълго. Никой не твърди, че Рокфелер, Бил Гейтс и още няколко милиардери са типични американци. То е все едно да твърдиш, че всички сме като Цветан Василев и Ковачки.