24

Анонимен

преди 8 години

И аз подкрепям вдигането на тока! Имаме да храним ВЕИ-джии и братски амриканскки марици. Защо дори да се чака до първи? Вдигайте от понеделник.

23

дебелогъз депутат

преди 8 години

Гърч за простолюдието в България,всеки месец трябва тока да скача,че да не могат хората в България да мислят за глупости-че заплати и пенсии им били малки.То и на депутатите с 3 бондака без бонусите трудно връзват двата края но това е друга тема.

22

Анонимен

преди 8 години

Бе я да скочи петорно, какви са тия лигавщини. То е ясно, че народа си го иска ГЕРБ, даже и да мре.

21

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега мърловци дето се пишете за експерти, цената на тока ще скочи, ама народа ако скочи, тоя път няма да ви се размине, като преди! Експерт бил, обикновен гъзолизец, нищо повече!

20

Анонимен

преди 8 години

След тока идва водата, след водата идва парното, след парното идват горивата...Накрая идва революцията - Когато отгоре не могат, а отдолу не искат!- Аз не съм съгласен да плащам "Ток" за сметка на фирми и роми (ци.ани)!- Ако в един ден всички " битови" решат да не плащат - "тези енерго-разпредделители" какво ще направят - Ше изключат електоренергията на България?Нас ни доят като крави, а ние мълчим като овце!!!

19

Мен

преди 8 години

Ей ти анализ от НЕ ЕКСПЕРТ

18

Мен

преди 8 години

4 ЕРП-тата лобират за вдигане цената на тока, за да покрият разходите си по инвестициите, защото метрологията на 300 000 от електромерите изтича тази година и трябва да се подновят. В малките населени места електр. Трябва да бъдат изкарани извън домовете, което също е вкл. в цената. Загубите в преносната мрежа са относително малки, но в тях вкл. и кражбите без да се борят с тях щото ние ще ги платим нп...

17

Мен

преди 8 години

1 От къде на къде трябва да изравняваме цената на тока си с ЕС при положение, че не внасяме ток? 2 Цената на тока си е напълно редовна, просто не изгодните договори на Марица изток 1 и 2, както и на всички ВЕИ-та, гарантиращи им избиване на инвестицията за 10-15г с задължителна такса рекет зелена енергия оскъпяват неимуверно. 3 НЕК умишлено се води към фалит, за да бъде приватизиран, активите и трескаво се прехвърлят, Русия ще ни осъди за неизпълнение по договора ни за Белене.

16

БПФ

преди 8 години

Не - НЕДОПУСТИМО е ВСИЧКИ да плащат повече, само за да могат мафиотите с ВЕИ да си продават безумно скъпия ток и за да могат ромовете да ползват ток безплатно.

15

Руснаците по морето

преди 8 години

Ама разбира се, че "бизнеса" трябва да плаща по- малко. Дори трябва да се направи такава РЕФОРМА, че изобщо да не плаща. Само народа трябва да плаща, за да може на "бизнеса" да му е кеф.

14

дреме

преди 8 години

До АнонименДА ДОЙДАТ ПО-СКОРО ОТ ИДИЛ и тука , че да видим тия експерти къде ще бегат - окачени по дърветата като бирени бутилки. Защо мислите че хиляди млади се насочват към Сирия - щото има социална политика!!!!!

13

Gosho

преди 8 години

Experta se otoplqva na parno nai-veroqtno?

12

знайко

преди 8 години

а може ли аз да скоча на експерта върху жена му????

11

Анонимен

преди 8 години

В МОМЕНТА ЦЕНАТА НА ТОКА С ПРЕНОЗ И ПРЕВОЗ Е 25 СТОТИНКИ НА КИЛОВАТ. ИМА МЕГДАН ДА СЕ ВДИГНЕ ДО 50 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТ. ТАКА НАРОДА ЩЕ ГО УСЕТИ ПО ДОБРЕ ДЕБЕЛИЯТ С КОТЕШКАТА ГЛАВА. ЗАЩОТО СЕГА ЗА 100 КИЛОВАТА СЕ ПЛАЩАТ 25 ЛЕВА А СЛЕД УВЕЛИЧЕНИЕТО ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ 50 ЛЕВЧЕТА. ДА МУ ПРАВЯТ СМЕТКА ТЕЗИ КОИТО ИЗРАЗХОДВАТ ТОК ЗА НАД 100 КИЛОВАТА. ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ РАБОТЯТ САМО ЗА ДА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК. ЧЕСТИТА ТАВАРИШИ ДЕМОНИКРАЦИЯ И СЛОБОДА!!!!!!. ХА НА ЗДРАВЕ!!!

10

анализатор

преди 8 години

Я съда да привика жената на Кадиев, Овчаров, Иво Прокопиев, Костов, Доган и останалите знайни и незнайни войни, отговорни за грабежа в българската енергетика и да им потърси отговорност за действията им!Ако не, суверена, т. е. народа да ги съди както си знае!Ако не, нищо няма да се промени! С писане на коментарчета не става!група кан Телериг

9

Анонимен

преди 8 години

Бегайте, братя бегайте. Нека в БГ да останат само комсомолци и партийни членове и сами да се цакат с тока и цените

8

Берлин

преди 8 години

Прав е експертът. И според мен трябва да позатегнете малко коланите.

7

анализатор

преди 8 години

Я този експерт, който твърди, че плащаме най-евтиния ток в ЕВРОПА, да ни светне колко взима един австрийски инженер, или френски в енергийната сфера и тогава да твърди кой плаща най-евтин ток!!!!Австрийски, френски, немски инженер - 9 000 евроБългарски 550 евроПри тези заплати цената на ел. енергията в България би трябвало да струва около 9 стотинки за киловат, т. е. Двойно по-малко от сега!ВСИЧКО ДРУГО Е ГРАБЕЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО!На Сърбия продаваме ток за 6.5 ст. за кw!група кан Телериг

6

а??

преди 8 години

Дали и на този да не му скочи някой с бухалка, ко ли ши кай?

5

Анонимен

преди 8 години

Е га го у експерта требе да изнасяме ток - как да го изнасяме като тока ни е от тока им на съседните държави - т.е. прайм дъмпинг и всичка плащаме масрафа на жената на кадиев