15

никул

преди 8 години

Интересно защо България не участва в европейските тотализатори като Евромилион? Защото тотото в БГ е източник на много много лесни пари, но не за печелившите а за държавата. Печеливши хора отдавна няма. Достатъчна е новина че джакпотът е ударен от незнаен късметлия и всичко започва от нулата, докато се натрупат около 5-6 милиона. След което държавата ги прибира. Това е. Тотото е висша форма на държавна измама. Който няма мозък нека играе. Пожелавам му целия късмет във вселената, но няма да е достатъчен за БГ.

14

Нарин

преди 8 години

Все пак си пуснете по един фиш де

13

цирк

преди 8 години

От както обединиха двете тегления в едно,джакпота взе да расте много бавно. И от тук държавата взе да краде пари.Преди 3 години правителството ГЕРБ откраднаха 2 милиарда от здравната каса и нямат намерения да ги връщат.Как ще има пари за болници и за лекарства.

12

Анонимен

преди 8 години

Смех!

11

Лотария Пеевски

преди 8 години

Свинята майка вече не е шефка на тото-то и няма как секретарката и да удари джакпота 3 пъти за 5 месеца, за да може да си спести 115 млн. в КТБ. Ония двамата младежи от Варна ако не бяха външни хора мислите ли, че някой щеше да хване измамата!?! Давайте си парита на мама свинка и на #КОЙ за да триете фалшивите билетчета от Lafka

10

Антон

преди 8 години

Досега вероятността да спечелиш в 6 от 49 бе 1:6500000 сега с един тираж е 1:13000000. Трябва човек да си е изгубил ума да играе 6 от 49. Даже дигат и стойността на колонката!!! Не искам и да чувам за 6 от 49 ако ще джакпота да 50 милиона - няма реален шанс.

9

анонименАхмаците да

преди 8 години

Тото трябва да се тегли пред публика на живо...на телевизиата могат да ти покажат вси4ко което фантазията може да роди та едно тото ли няма да изтеглят...Ахмаците серсемите будалите да играят

8

Анонимен

преди 8 години

Тотото е като глоба за тия дето не са внимавали в час по математика.

7

НАСАААМ ЕЛЕКТОРАТЕЕЕ

преди 8 години

ПУСКАЙ СИ ЛЕПТАТА ВЪВ ВИД НА ТОТО, ЧЕ ИЗБОРИ ИДАТ, СУХИ ПАРИЦИ ТРЯБВАТ!

6

Зрител

преди 8 години

още помня, май беще 2009г когато за пореден път имаше истерия. в два поредни тиража се паднаха 6 еднакви числа Смяххх

5

Анонимен

преди 8 години

Отивам пускам тото, и к'во да вида !Тото 6/49 от 3 тиража останал само 1.Тото 6/42 същата работа. Пуснали ми някакво ново тото зодиак което е 5 от 50 плюс 1 от 12, което прави 6/62, е нормално да има джакпот от 3 млн.

4

NACO

преди 8 години

Този джакпот ще отиде за СПАСЕНИЕТО на ЦСКА! ВЯРВАЙТЕ ни! Може ли някой да докаже обратното? Е,тогава? Пускайте фишове БЪЛГАРИ!

3

Анонимен

преди 8 години

Тотото е КТБ, но в малко по-различен вариант.... Долни мошеници... Ако някой спечели... джакпота му дават 500 бона и останалите по 30 000 на месец. А какво правят през това време с 4 милиона и половина никой си няма идея...? Самото теглене, пък се манипулира по елементарен начин.

2

Анонимен

преди 8 години

До varg И аз- 51 и 52

1

Анонимен

преди 8 години

ха ха 47, 48, 49, 50 ;-) Що не спечелих пак :-/