82

Аз

преди 8 години

Статията е публикувана в 21.48 часа. Кой може да коментира посред нощ? Само безработни русофили - аутсайдери. Другите 70% почиват, защото на следващият ден са на работа.

81

Анонимен

преди 8 години

ПАСТИРКАТА ОТ ЧЛЕН НА БКП И АКТИВИСТ СЕГА ПРАВИ МЕТАНИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ЕГАТИ МОРАЛА ДЕТО ГО ИМА ИЛИ КЪДЕТО Е КЕЛЕПИРА ЗА МЕН Е ЕДНО МЕКОТЕЛО

80

непукист

преди 8 години

Слугинажа на бившото комсомолско секретарче е в кръвта му .По-рано беше пръв резерв на БКП и се кланяше на изток ,а сега се е натъртил на запад явно зависи от къде е келепира.

79

Анонимен

преди 8 години

До я внимаайЗа записването - добре, но може ли нещо по-така, нещо по-достоверно, линк например към материала от където са извадени лозунгите ти? Че така, голо ... все едно плевньо юлианов го скандира пред американското посолство в очакване на потупване под гърба!

78

я внимаай

преди 8 години

"70 процента предпочитат Брюксел пред Москва.""70 процента предпочитат Брюксел пред Москва.""70 процента предпочитат Брюксел пред Москва."ЗАПИСВАТЕ ЛИ СИ ПУТИНОФИЛИ, ЗАПИСВАТЕ ЛИ СИ !???

77

Охубоху

преди 8 години

Ако това нещо, на снимката, е изразител на мнението и интересите на българите - горките българи, много са го загазили!Колкото до "твърдия" тон - като не може в къщи да го ползва се опитва да го пробута навън. А и добре му плащат. Кариера прави момчето, на лекциики ще го викат.Я вижте къде е Наакашвили? Не ще нещо в Грузия. И това няма да иска в България!

76

Анонимен

преди 8 години

До 123То бива кланяне на САЩ, ама малко и за интересите на държавата да помисли. Колкото е жалък, оше по-жалък изглежда с напъните си да се хареса на господарите си.Колкото е жалък, ще видиш как ще стане президент за втори мандат. Защото се харесва на Господарите!

75

**

преди 8 години

Най после България има политик който не се страхува от путлеристите и им казва всичко директно като равен с равен. Браво на президента.

74

Анонимен

преди 8 години

Коментарът е изтрит поради нецензурно съдържание.

73

Поп Грую

преди 8 години

В статията четири пъти се споменава фразата "руската агресия в Украйна".Забелязах го, защото прочетох този пасквил четири пъти, опитвайки се да разбера какво иска да каже авторчето. Авторчето също не би разбрало, ако си беше прочело творбата...

72

до 192

преди 8 години

Намалете дрогата, тя ще ви погуби другарю ***.

71

Джона

преди 8 години

Плевнелиев, не ти ли стана ясно че не изразяваш въобще мнението на българите по въпроса за Украйна. Всъщност човек трябва да е много злонамерен за да не види явната роля на Америка в цялата история.

70

123

преди 8 години

На нашия *** Плевелски няма ли кой да му затъкне устата! То бива кланяне на САЩ, ама малко и за интересите на държавата да помисли. Колкото е жалък, оше по-жалък изглежда с напъните си да се хареса на господарите си.

69

мека китка

преди 8 години

Тоя *** в какви бели вкарва държавицата ни ,майко мила

68

Анонимен

преди 8 години

Има 1000-2000 заблуден овци, 30-40 платени кремълски *** и това е .. руския троянски кон.Останалите българи сме прагматични - от русия не сме видели нищо добро, едва ли ше видим.Затова и БГ бизнеса не ще да ходи в руско. Наясно е с нещата.

67

Анонимен

преди 8 години

Запада може да направи 2 прости неща 1 да помогне за диверсификацията на бг енергетиката2 да изпрати ясни политически сигнали за подкрепата на Българияне е много сложно

66

Анонимен

преди 8 години

Според някои може да е поразителна промяна, според много българи - не е. Простичката истина е че българите които са против руското заробване, просто не вият до небето като русофилистичните ***. Въпреки, че русофилистичните са мнозинство, заради истеричните им прояви, изглеждат като едва ли не мнение на цяла България. Което не е вярно.

65

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Какво се учудват западняците , трябва ли винаги България да е с Русия , впрочем на Запад не правят голяма разлика между нас и руснаците , между нас и румънците , между нас и турците , все ни бъркат с някой друг , просто сме световно неизвестни------------------просто западняците са много *** - световно известно е! А ти, както винаги, на черното бяло викаш! Обратна му работа!

64

conservator

преди 8 години

А да то България не Троянски кон в Европа, ама е пратила в Брюксел магарета и краде еврофондове като куцо пиле домат. Ще разрушим Европа като я заразим със свещена простота, деморализация, идиотщина, некомпетентност и инфантилност.За това се назначават тук само връзкари, ама не деца на заслужили герои, а подбрани от улицата недоразумения на образователната система.

63

пълно е с агенти

преди 8 години

В България е пълно с русофили и с руски агенти! Целият народ на България, всички без изключение, са русофили и агенти на Русия!