40

Анонимен

преди 8 години

Явно не са се движили по паветата, щото Диков каза, че паветата предотвратявали инцидентите.Ало, главния архитект - веднага да изринете асфалта и да го замените с павета. И да се обадите на другия екземпляр от Нова Загора, да донесе малко захар, че от скръндзане сега хвръкнаха хиляди левове...

39

Анонимен

преди 8 години

Мноо нелеп акцент в заглавието. Какви хиляди левове? Едното на снимката е 15-20 годишен МЛ, стуващ около 700-1000 евро от немска автокъща. Точно в тоя случай парите не са акцента. Това са стари коли! Виж, 1995г щяха да направят впечатление :)

38

7799

преди 8 години

Защо съдите хората според автомобила? Комплексите май са на друго място? Не познавате ,никой от водачите в ПТП ,за да говорите! Заглавието може да е преувеличено ,но БМВ-то е М3 - 420 коня ,тъй че ТИХО!

37

gost

преди 8 години

като гледам не са сиромаси маи

36

Бармалей

преди 8 години

Моята таратайка струва 2000 лева. Преди две седмици се чукнахме с едно "ренденце" за около 2500 лева. 2000+2500=4500 леФа. И се получава удар "за хиляди левове"...

35

Анонимен

преди 8 години

До optimistИ двете "таратайки" ще можеш да си ги позволиш чак към 2050г.

34

optimist

преди 8 години

Като прочетох заглавието, реших че за някое ламбо става дума, а то най-обикновенни таратайки... :)

33

до 33

преди 8 години

как се кефИМ на такива прошляци като тебе... уникални индивиди сте :) Всеки път като някой киртак с лъскава каруца си намери тва дето е търсил и хората казват "еми намерили са си го", се намира по някой да каже "ау каква злоба", "ау каква завист" и разни такива :) Адски ме забавлявате :) Завист за 10 годишно бмв и 15 годишен мерцедес дето ги взимам с по 1-2 месеца работа... :))))

32

Анонимен

преди 8 години

ИМАШЕ ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ДВАТА ОВЕНА НА МОСТ...ТА ТИЯ СА СЪЩИТЕ!И КОЯ ЛАМАРИНА ИЗЛЕЗЕ ПО ЗДРАВА/?

31

Анонимен

преди 8 години

До НякойИзобщо не е до завист. Просто са се уцелили 2-*** идентични "умника"! Ако бяха спазвали правилата, нямаше да се ударят. Чист късмет е, че няма нормални пострадали. Тия могат да си позволят и нови коли, с които да продължат пробата за самоубийство...

30

Анонимен

преди 8 години

твърде леко са се ударили :( Жалко

29

Някой

преди 8 години

хаха- колко завист!!! толкова ли е болен тоя народ?!?!?!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Т.нар. от Вас "селянче" е споделило единственното умно нещо от доста време насам.....следя му "умнотиите" НИКАКВО АСВАЛТИРАНЕ НА ТОЗИ БУЛЕВАРД!!!!!!!!Защото ***-водачи ще го превърнат в самолетна писта. Не прочетох за жертви. И това е благодатение на "гадните павета". Неравностите на пътя се оправят, но просташкото мислене не...... Ако скоростта е била по-"удобна" сега щяхте да четете и за жертви.

27

хахахха

преди 8 години

До Анонименщот феновете на ауди са едни примерни....същите ВАГ ински хайвани сте...пък че се радвате на катастрофи също е много показателно

26

Анонимен

преди 8 години

Аз като фен на Ауди много се радвам на снимките!

25

negramotni jurnalq!

преди 8 години

mnojestvenoto 4islo na lev e leva! hilqdi leva! negramotnici!

24

Свидетел

преди 8 години

Има улица Дамяница. От там излиза джипа за ляв завой. Пак питам като не сте били там и незнаете защо коментирате???

23

Анонимен

преди 8 години

Ми ще умре от кеф. Като видиш ***, дето работи за 1000лв., живее в панелка, на която не е плащал данъци и парно от 20 години, има телефън на цената на заплатата си. Купил каруца с пари на кредит, която ще е изгнила преди да го е върнал който обаче като слезне от бракмата, сякаш има таралежи под мишниците си. Да го видио как пребледнява? Как да не умреш от смех? Как?

22

pensia

преди 8 години

Пък оня в трабанта умрял от кеф ... :)

21

Пфу!

преди 8 години

Голямо заглавие! " Челен удар за хиляди левове"!!! Ударът въобще не е челен! И ако ще да катастофират две коли за по 1000 лв., прави 2000 лв. Пак е катастрофа за "хиляди" левове! Няма значение 2 или 200 хиляди, все са "хиляди" левове!