39

Фен

преди 8 години

Харесва ми да чета негативни коментари за готини хора. Това означава че нещата вървят в правилната посока. Ако хейтъри няма спукана ти е работата. Браво Невенче даваи в същия дух. Само хора нямащи собствен бизнес в България особенно в сверата на хранително вкусовата индустрия не знаят какъв къртовски труд е тази работа. Така че рекламна статия или не всичко в нея е вярно с оригинала. Ако някой спори по въпроса вкарай го в пекарната да поработи един ден да го видим тогава.

38

gluten not free

преди 8 години

До Чукча читателГлутенът е съставка на зърното(съответно на брашното), в зависимост от вида има по-малко или повече глутен. Та какво за глутена? Не е нещо, което се добавя допълнитено от пластмасова капсулка като витамин С-то и Е-тата, нали знаеш? А това, което си чел за глутена до голяма степен също е реклама (или анти такава). Виждам доста се влияеш. А квасът е естествена ферментация на вода и брашно. Бактерийките папат глутен (или захар), за да направят хубав квас.

37

Даола

преди 8 години

Е, кажете все пак къде е тази малка уличка, за да си купя от хляба на Невена. Ще се пробвам да си направя и аз, но брашната са пълни с какво ли не.

36

Чукча читател

преди 8 години

Нещо за съдържанието на глутен в хляба не прочетох, иначе рекламата, като за петък е станала хубава

35

До cru от Додо

преди 8 години

*** е този, който се е опитал, но не е успял да те възпита, как се комуникира в обществото и що е то чувството за хумор. Що се отнася твоята позната, не съм умаловажавал труда и. Повече чист въздух в комбинация с правилните медикаменти, може и да Ви помогне.

34

Анонимен

преди 8 години

Нещо се разминаха номерата Подкрепям коментара за синьобоядисаната и повторно разграбена България.

33

до 47

преди 8 години

Ако някой може да го каже по ясно и по-точно- здрава му кажи.Няма дори какво да се добави.Ако някой противоречи на тези думи или е много заблуден или съзнателно заблуждава.

32

Анонимен

преди 8 години

Моля, разни *** и соц-носталгици да се разкарат.Някак си трудно го виждам желанието ти сбъднато.Я запей за разтуха една песен градска - Пътувам с вагон, голям като фургжон, от София за Лом. Вервай, друже, облекчава!

31

Анонимен

преди 8 години

др. Петър Младенов признава - върховенството на посолството на САЩ.Опериран от сърце вАмерика, там е и завербуван. Както и наследниците му,Младенов постаянно виси пред американския посланик и за всяко нещо иска мнението му.Накрая посланикът го изгонва, усещайки че така сам ще се изложи. Разбира се, и съветският посланик Шарапов действа по същия начин.Започва преходът - реставрацията на капитализма. Най-черната епоха в цялата ни история .За 25 г., демокрадите направиха повече от турците за 500

30

emma

преди 8 години

До младенЪгълът на бул. Бъкстон и ул. Майстор Миленко Радомирец, в блока. Определено е по-евтино!

29

младен

преди 8 години

Къде е пекарната че нещо не разбрах? Почитател съм и ще я навеставам често, че цените в "Слънце и Луна" са...

28

cru

преди 8 години

До ДодоГлупак, жената е перфектна в работата си. Познавам я и е това, което върши е много достойно.

27

Архив НС - стенограм

преди 8 години

На 25 януари 1939 г. в Народното събрание царският министър на земеделието Иван Багрянов заявява: Имах случай да го кажа и друг път: ние сме земеделска страна БЕЗ ЗЕМЕДЕЛИЕНие нямаме излишъци от зърнени храни. Ние изнасяме не излишъци, а само туй, което крадем от устата на нашия народ и неговия нещастен ***. (Общи ръкопляскания). Цифри за доказателство аз по-рано приведох в изобилие.

26

Шаран -БГ

преди 8 години

Хубав хляб става от хубава хлебна пшеница /жито/, която отдавна изчезна от нивите български!Около 1520 години след Втората война вси още я имаше с макс. добив от 300 350 кт от декар.. Има спецове в тази област/ и то много добри на световно ниво, българи/, които прекрасно знаят как стоят нещата. После дойде на власт ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ! Добивите сега са два/2/ пъти поголеми. От тази пшеница не чакайте ХУБАВ хляб

25

Анонимен

преди 8 години

България е на едно от първите места по износ на пшеница.Както Русия при царя - глад , мизерия и износ на жито. После 1917 г. Великата Октомрийска Социалистическа революция.

24

Додо

преди 8 години

Мъж хлебар, звучи гордо ! А жена *** ... :-))))

23

Сле0 89 -глад!

преди 8 години

Земеделие 2013 год. РБProductionПшеница - 4,300 000 т.Ечемик 680 000 т.Рапица - 380 000 т.Слънчоглед - 1,400 000 т.Царевица - 2,200 000 т.Общо - 8,970 000 т. главно за износ1989г. ТКЗС - 9.650.000 тона зърно - основно за НРБ.10 млн. овце, днес 0.8 млн.45 млн. дом.птици, днес 12 млн.1.5 млн. едър рогат *** - днес 300 000..Трагедия.

22

Анонимен

преди 8 години

В ТКЗС-тата работеха 10, а сто гледаха и крадяха..Всички работеха, та дори и децата на доброволни начала.Аз идвах отСофия, ученик, но съм помагал при асфалтиране на улиците или при строежа на язовира. Не говоря за бригадите ученици, студенти и войници.Здраво се работеше по норма.Затова домати по 5 ст. дини по 3 ст. Днешните демо-демебели дремят пред компа и изперкват от мързел.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21А колко са продадени другарю. България е на едно от първите места по износ на пшеница и слънчоглед в Европа. Не лъжи ***, червен провокатор.

20

Анонимен

преди 8 години

До ГогатаТъпо червено ***.