23

Наблюдател

преди 8 години

Дъното в енергетиката се стигна защото в годините никое правителство не се и опита да се противопостави на енергиината мафия. Нещо повече, всичките активно участваха в съсипването на отрасъла с презумцията -"каквото и да му се случи, няма да е по мое време и няма кой да търси каквато и да било отговорност".

22

Анонимен

преди 8 години

Нищо, сега леко подстригване, после яко дране- особено със санирането.Там вече кръв ще се пие.

21

Пенсионер 234

преди 8 години

Стоя на студено през зимата, намалявам потреблението и се чудя какво е това свободен пазар и пазарна икономика. Защо не падат цените като се свива потреблението ? Ще се увеличили потреблението като се увеличават цените ? Но информиращите само за пари ни говорят, само пари сравняват. Понеже в Енерго-про най-малки сметки за ел.енергия имали, най-много ще им увеличат цените !!! Ама дайте информация за консумирана енергия, де. Да не сваляме пак Бойко Борисов като замръзнем през зимата.

20

Тролски тъпотии

преди 8 години

До Анонимен - тролене - мооже но с мярка. Иванов се бори да овладее дефицита а вие го пцуете щот не е от наште и въобще е успешен което не се предвижда в директивата за тотален фекален хаос.

19

ГаЛъп

преди 8 години

Екзакта": Ако изборите бяха днес - ГЕРБ с 24,5%, БСП с 14,4%1 четвърт от населението одобрява политиката на повишаване на тока а от там и на всичко..Честитутка!!!!

18

hajvanko

преди 8 години

Ako pak naroda ste ya plashta - pikam ti na riformata riformatore.

17

Анонимен

преди 8 години

Браво, Иванов. Само така - никакво отстъпление.Геноцид до дупка за тоя *** материял, който все си избира Кратуната.

16

за Витков!

преди 8 години

Виж сега на мен ми е пределно ясно кой има полза от цялата работа и това далеч не е само Герб, то ако бяха само те с мед да ги намажем. Въпроса е ,че ми писна да слушам мантри по медиите ,а реално да няма и мм напредък в правилната посока. За това казвам,че трябва да се търси отговорност ,а не врели не кипели! Вместо по-добре то става по-зле!

15

Анонимен

преди 8 години

Ясно е че НЕК няма как да плаща тези високи цени за зелена енерги и американските Марици, но защо тези които са сключили тези неизгодни договори са на свобода и защо не се търсят варианти за намаляване на тези надути цени.

14

Анонимен

преди 8 години

Тоя дядо да хване да намали изкупните цени на ВЕИ, а не да се прави на велик.

13

Чекист

преди 8 години

Може да направим още 2-3 хаба... Да внасяме например ток от Азербайджан, Турция и Тайланд... Така и 3 енергопакет ще спазим и няма да сме зависими от "родните" централи :))

12

Анонимен

преди 8 години

До за Витков!ГЕРБ и държавата имат полза от хиперинфлацията на тока и бензина за да събират повече пари.

11

Анонимен

преди 8 години

Закрийте НЕК и ДКЕВР Борисов и Иванов в затвора за да спре източването и открийте АЕЦ Белене и всички ВЕИ и Марици ще трябва да излязат на пазара с по-ниски цени. Народа ще купува евтино и цените ще паднат до нивото на АЕЦ.

10

атакисть

преди 8 години

Това са им реформите на либералстващите пост-комунистически мутро-мафиот - ограбване и крадене от устите на децата ви!!!Да си знаете какво ви чака или по-точно не ви чака!!

9

за Витков!

преди 8 години

Забравих да напиша! Същата работа като Лукойл независимо какво става с цената на суровината цената винаги лети на горе данъци и налози не се мърдат, производствените разходи седят заковани обаче цените винаги се вдигат.

8

за Витков!

преди 8 години

Газа пада цените се вдигат ,газа се вдига цените пак се вдигат, с две думи цените винаги се вдигат ,но дори заплатите на работещите в сектора не мърдат и с процент на горе. Е да ви имам пазара и пазарното определяне на цените. Отговорност, отговорност трябва да се търси от виновниците. Колкото до цените тотално отпадане на всички преференциални изкупувания на енергия низависимо каква и да оставим пазара да се саморегулира !

7

речник

преди 8 години

превод на думата "реформа" нововъведение в дадена област с цел прецакване на най-бедните....

6

Анонимен

преди 8 години

И в последния момент ще излезе бат бойко на бел кон и ще защити бизнесменчетата и няма да им вдигне чак толко тока а пък обикновенния чове да мре... да го духат бедните

5

Анонимен

преди 8 години

Първо - у нас "свободен пазар" няма.Второ - у нас "реформа" винаги означава дълбоко бъркане в джоба.Трето - джоба е вече съдран и познайте какво ще побарате там.

4

Анонимен

преди 8 години

Не бойко ами ако ще и папата да е на власт ще им смъртни случаи ако продължава така