88

Анонимен

преди 9 години

Все тая. Купуваш си S-класа 2007г., има си въздушно окачване и вози страхотно. Не разбирам кога съм на павета, кога на Цариградско. Па Дик-оффф каквото иска да прави. Да му мислат тия с лагелниците.

87

essed

преди 9 години

За поведен път управниците ни показват колко са прости.Като ти е мерак да си трошим колите не се оправдавай с агресивните шофьори.Земете поне ги наредете както е по цивилизованите страни за да не се трошат джанти постоянно.

86

Сп???нс

преди 9 години

човека го е казал много ясно : бъдещето е в обществения транспорт и среден пръст за колите , такава е и тенденцията в много от големите градове по света . Интересно ми е как ще реагирате ако ви въведат "визи" в центъра и цената е според колко замърсява МПС-то , като ще взимаме пример от Запада ....

85

БГ

преди 9 години

Изумен съм, сега остава само всички булеварди да си направим с разкривени павета и сме ги изненадали джигитите с този финт безвъзвратно...

84

аожо

преди 9 години

много ме кефат паветата, вие защо сте против тях?преди поддържаха паважа и си беше ОК, не си спомням някой да е мрънкал, че му е шумнокато живееш на булевард ще ти е шумно, няма как - това го разбрах откакто се преместихме на (асфалтиран) булевард, нищо че сме на 13 етаж

83

арх.Павлов

преди 9 години

Типичен пример на *** българско мислене заради което населението и цялата ни държава са ощетявани многократно. Мисли се за 5-*** автоджигита , а не за хилядите добросъвестни граждани които ще ползват района. А само мнението на диков ли тежи в случая? други архитекти нямат ли мнение? гражданите нямат ли? аз например искам асфалт, равен и гладък.Защо диков ще осъжда и децата ми да се друсат по стари павета още 30 години?

82

Анонимен

преди 9 години

Може ли в тая София да се направи поне един качествен ремонт? Вижте пешеходната зона на Витошка, вълнообразни плочки, които вече започнаха и да се откъртват! Може ли кмета да не упражнява контрол по качеството, че и да открива след това некачествено направените ремонти?! Докога общината ще пилее безразборно парите на данъкоплатците?!

81

Паве Рейсинг

преди 9 години

Баси дебилното изказване! Докато мислим скотската, така ще си и живеем.

80

УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ

преди 9 години

Само в нашата мизерна държава се опитваме с едно зло да предотвратим друго зло. И в крайна сметка нищо няма да се промени. Хем ще караме по павета (като каруцари през средновековието) хем джигитите ще карат с *** газ понеже са безсмъртни и безмозъчни.

79

До 99

преди 9 години

С лагерници само по бул.Черни връх. Други дестинации не гарантират , че няма да има дупка , в която да паденш с тоз тип превозно средство:) Пък ако те пуснат навсякаде е малко рисковано да почнеш да караш по трамвайните релси и да бавиш градският транспорт в сф , който е един от най-точните в цял свят , не само в Европа :)

78

Анонимен

преди 9 години

А тогава като ще спират джигитите, да открият един фонд за ремонт на окачванията на автомобилите, които редовно минават през бул Цар Борис III....

77

Анонимен

преди 9 години

Е сега чак ВКЛЮЧИХ защо има толкова дупки по пътищата в България ! -- да не можем да караме бързо бе. Ей как не се сетих по-рано ! -- трябва веднага тоя умник П.Диков да го назначат за главен архитект на ЕС. Да им каже как да си изкопат дупки по пътищата и ще спестат от знаци,радари,полиция а и катастрофите ще намалеят драстично. Умен човек е тоя евала !!!

76

До 80 "анонимен

преди 9 години

Евлоги Георгиев ще се разширява,не Графа и Гурко. Чети бе!За всичко останало си абсолютно прав...

75

Анонимен

преди 9 години

А дали не може да забраним колите??? По един байк на всеки , кадето е асфалт - велоалея, кадето е паваж - планинско колоездене. Толкова е полезно за здравето:) Пък и то едно колело колко да разбие улиците??? Толкова пара ще се спести. Ама па то като не се харчи държавна пара не може да се краде на воля :((( Дилема.

74

Анонимен

преди 9 години

Ама те англичаните принципно са *** народ. Трябвало е като на Стоичков син буркан да му дадат на Моуриньо. Човека за мач бърза - отговорна работа. А мой приятел за неправилно пресичане глоба 200 евро. След 1 ден , дебнейки да няма полицай нашето момче пак пресича неправилно. Ама те тез *** - англ. полицаи - крият се мамичката им. Та втората глоба 500 евро. Водело се рецидив. Сега знаете кой е най-примерния гражданин на острова нали?:) Нашето момче разбира се. За 3-ти път не е питал:)

73

Петърчо

преди 9 години

До Анонимен (87) Помисли малко де... Ако се стигне до слагане на асфалт ще се наложи и отстраняване на въпросните неравности. Говоря за това че на проблема с въпросните джигити има решение и паветата не са оправдание...

72

Анонимен

преди 9 години

Егати аргументите, да не станело писта, ми набодете пирони, така хептен ще се кара бавно.

71

Реалист

преди 9 години

Нощно време светофарите там работят ли? Предполагам, че не работят и пистата е готова за нощни гонки, ако там сложат асфалт. И да не забравяте - шума при асфалт ще е много по-силен, заради по-високата скорост, нощните гонки, вкл. и с мотори.

70

Обективен

преди 9 години

Асфалт на това шосе за Княжево сега не трябва да има. Чак когато го направят без светофари, т.е. да се пресича на различни нива с другите булеварди и улици, има смисъл да се асфалтира и да се разреши шофиране с примерно до 100 км/час. Колкото до шума - не е ясно кога ще е по-силен шума, с павета или с асфалт., защото на двете настилки не се шофира по един и същи начин и с една и съща скорост. Колкото до легналите полицаи, то някой явно не си е пил хапчетата.

69

Дупелюбец Храбър

преди 9 години

Бих искал да попитам господин главния архитект, дали си е направил сметка колко автомобили се движат по Цар Борис III и с колко се увеличава разхода на гориво по паветата, сравнено с гладкия асфалт. Може би няма да е зле да се сети, че движението по павета води до увеличаване на разходите за амортизация и гориво на гражданите на София, увеличава шума и замърсяването в столицата, все фактори, които характеризират качеството на живот на същите тези граждани, чиито данъци го хранят?