19

22122131321321331231

преди 5 години

До Генерал Гадорянimash pravo

18

Генерал Гадорян

преди 8 години

Религиите са измислени от мъже, за мъже и прочее. И господ е мъж. Навремето е бил жена. Ама минало бешело.

17

Анонимен

преди 8 години

Ами така ще е, като са закачулени с разни бурки и фереджета!Мъжът все едно че купува котка в чувал, не знае какво ще види, когато й свали фереджето. Има много риск при такава покупка. Ако бяха облечени в нормални европейски дрехи, за да може да се види лицето, косата, краката и да се прецени фигурата, цените щяха да са различни за всяка жена, като някои сигурно щяха да струват колкото цял чифлик или СПА-център..

16

Анонимен

преди 8 години

И толкова не бих дал за ...........***!

15

Анонимен

преди 8 години

USA nali sa mnogo otvoreni, zasto ne sprat ID? Mai tam i pari nalivat tija djavoli...nesto strashno e da si giv ve4e, njamash li Protektor...

14

mInDIL

преди 8 години

...za men g-za Валерия *** e nesto specialno...,napravo bozestveno...kato si pomislia za neia, napravo mi idva da si hvana nirvanata...ta moeto predlozenie e napravo top of the range...davam cial stek...Victory.../bez bandrol/ i koza...za da ja napraIM stastliva.....aaa-i v budestia zivot ste se otkaza ot edna ot 40-te gurii i ste zapazia miastoto za Валерия...Vse pak i tia da pozivee v raia...kolko sum dobur...:))

13

пън

преди 8 години

До Анонимен 16това е доста едностранчив поглед на действителноста. много по-важни от наркотиците са отдалеченоста, старта на чисто, двете опустошиетлни войни в Европа, тоталният износ на мозъци към щатите, фриволните англо-саксонски финанси, отказа от златен стандарт и естествено, американската армия, защитаваща така създалото се статукво. все пак, там се правят иновациия, движат се неща, това се плаща от същото това статукво, не отричам. наркотиците едва ли са в основата на икономиакта им

12

Анонимен

преди 8 години

Цялата икономика на САЩ се гради плярко и косвено на войни. Бюджета на армията е милиарди, оръжейния сектор генерира производство за милиарди, отделно покрай войните търговия с наркотици, петролец и т.н. По Нешънъл джиграфик бяха казали, че само афганския хероин генерира 300 млрд на година приходи. А познайте през коя държава минава, за да стигне до Европа. Така че ако нямаше Шарлита, ИДИЛ, конфликти, САЩ щяха да си бъдат съвсем бедна икономика. А и тези трилиони дългове как ще се обслужват?

11

Анонимен

преди 8 години

Oставят ги да действат, защото реално зад тях стоят тези, които уж се "борят" с тях! Нямат далавера да ги унищожат, обезлюдиха цели райони, тези маймуни

10

Анонимен

преди 8 години

Ако ми дадат право предварително да им разгъна чаршафите и да си избера, ще им платя тройно.

9

Лъжа е !

преди 8 години

пакет цигари стрували грозните дебели негърки дет мязат на мъже.тия дет поне малко приличат на жени (без много сланина мустаци и тн..) за по 4-5к в зелено.А истински красивите достигали 40000 usd.Което е към 70 бона бг пара.Поне така пише в MSN.Така че не се радвайте-голтаците винаги са преебаните а богатите обират каймакът.Явно и в исис е така

8

Тра-ла-ла

преди 8 години

Нека, нека...като сте прости - отивайте да се забулвате при тия извратеняци....*** то верно - при всичките гадости, дето вършат с жените - как няма да те е срам и да не се прибулваш като пингвин.

7

Анонимен

преди 8 години

КАТО ГО ИМАШЕ САДАМА В АРАБИСТАН ЦАРЕШЕ МИР И СПОКОЙСТВИЕ..И СТРАХ!АМА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ КАУБОЙЦИТЕ ОБЪРНАХА ВСИЧКО С ГЛАВАТА НАДОЛУ С ЦЕЛ САМО ТЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И ДА ТОЧАТ ЗА БЕЗПАРИ СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ!

6

BILLI Kid

преди 8 години

Тези фанатици трябва да се неутрализират!!!!Чудно ми е защо толкова време ги оставят да действат!?

5

Анонимен

преди 8 години

Аз предпочитам цигарите преф това на снимката.

4

онбашията

преди 8 години

знаех си аз че трябва да регистрирам домейна ханъмпазар.ком, сега щях да съм милионерче

3

коко

преди 8 години

Е по колко да се продават? Както са опаковани, не е ясно какво взимаш. А защо са опаковани и защо са там, да обясни черната *** в бялата колиба.

2

uhjkjkjh

преди 8 години

Нормално да е за жълти стинки, все пак ако купуваш жена забулена по този начин, никога не може да си сигурен какъв крокодил има под наметалото.

1

Анонимен

преди 8 години

да няма АЗ СЪМ шарли после правите струвате и като най невини ревете *** журналисти