28

Анонимен

преди 8 години

умерените опозиционни сили в Сирия....... няма такива !!!!!Това е мит, според последните побликувани в САЩ новини секретнине служби са знаели това още преди 3 години и са правили до Обама но той не реагирал

27

Анонимен

преди 8 години

Почнахме да ги трепаме мириканците.

26

Питанка

преди 8 години

Вчера някой попита, ама няма кой да даде отговор: Имало ли е договор за ползване на полигона на ВМЗ-ЕАД, Сопот? Спазени ли са правилата на работа, утвърдени за този полигон? Защо в Събота - почивен ден е, работещите на полигона почиват ? Имало ли е хора от работещите на полигона и как те са контролирали процеса? Имало ли е заповед за работа на персонал от ВМЗ в съботния ден? Вижте колко въпроси, а насреща мълчание и безразличие....Срам за българский народ! / Иванчо Йотата от "Чичовци"/

25

Анонимен

преди 8 години

Изглежда не разбирате къде е проблема. Това е българска територия, която е дадена безплатно на някакви чужденци били те и американци, да правят на нея каквото си искат. На тази българска територия, българските закони не важат. Някакъв правен абусрд, който само в България може да се види.

24

Nik

преди 8 години

4ii go dirat v bG da si hodat ne ni trabvat USA v bG i NATO ne trabva na bG falschivsta Propaganda i Politika na Rosen s 90 miliona s imenieto v halkidiki ot kade e sabogatal plevneliev prokopiev Raikov ot rim 4engeto poslanika Tova sa podai gasez na USA s predi na jivkov abschrote im 4rngeta donosnizi Baha komunagi

23

Анонимен

преди 8 години

След една седмца мъдруване, независимата преса, високопрофесионална и обективна при това, разузнаването, министърът на войната и пр. *** разкриха истината - дето децата я знаеха. РБ въоръжава терористите от ИД. Само прецедентинът ПлювкоПоплювкин не се е изказал.

22

ъъъъъъ

преди 8 години

Кого лъжат и кой им вярва на тези?САЩ официално се борят със собственото си творение ИД, а не официално ги въоръжават и финансират в замяна на евтин петрол.

21

Анонимен

преди 8 години

това са новите воини ... трябва ми война някъде, ама да не е от мое име, я що не си наема фирма, те у руснаците така действат в Украйна ... с подизпълнители. ИД са на същата схема.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Представяте ли си САЩ без да искат да са направили така, че да се обединим, просто не го вярвам, но дано греша.

19

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха хванали евро проект това нямаше да се случи - хем щеха да вземат пари, хем нямаше да се налага да праят нещо!

18

Анонимен

преди 8 години

От фирмата Purple Shovel са отказали коментар, вместо тях се изказва американското посолство да замазва гафа с басни за умерената опозиция... :))Работата е ясна- прикрепят американци към частни фирми, за да не ги свързват директно с американското правителство. Неслучайно са избрали България- разграден двор с американски марионетки на власт, държава на кръстопът между Украйна и ИД, с евтино оръжие, на което не пише "собственост на американската армия"...

17

Анонимен

преди 8 години

Без нито един минус по коментарите.Е това вече е голям плюс за нас Българите ,значи можем да се обединяваме срещу злото .

16

Анонимен

преди 8 години

Имам един въпрос, какъв процент от нефта добиван от ИДИЛ се води добит в САЩ, че нали те станаха най-големия производител на нефт в света.

15

честит

преди 8 години

По принцип снабдяването на "опозицията" с оръжие в дадена държава се води опит за държавен преврат.---Само когато руснаците или китайците го праят. Кога го прави големия презокенски Пилигрим - е налагане на Демокрация.

14

Ф.С.В

преди 8 години

" Умерени БУнтовници " - какво е това ?? кажете накратко че въоражават ISIL (Исламска Държава )

13

Анонимен

преди 8 години

В опита си да замажат гафа, американците току що доказаха, че организират държавни преврати по света.

12

Анонимен

преди 8 години

САЩ не води война в Сирия, вервайте ми!

11

Анонимен

преди 8 години

По принцип снабдяването на "опозицията" с оръжие в дадена държава се води опит за държавен преврат.

10

Registriran

преди 8 години

Жалко, че само единия е пукнал да гори в ада, все пак е добре, че Българско оръжие убива по предназначение.

9

Анонимен

преди 8 години

Снабдявали са умерените джихадисти, от Умерената Ислямска Държава... ;)