9

Анонимен

преди 8 години

Това не е наказание, това е поущрение. Малко са. Той е пецивист на пътя. Поне 7 и в друг режим.

8

Do nomer 9

преди 8 години

Номер 9, не знам кой си ама пишеш на моята азбука.Ти си РОБА.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако органите от КАТ си бяха свършили работа като хората и след толкова нарушения на този *** му бяха отнели правото да кара, сега едно дете щеше да е живо.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз пък се чудя едно нещо: писаха, че бащата на момченцето нокаутирал ***-убиец. Което главата ми не побира е: как се е сдържал да не го направи на кайма? Аз не бих могъл. Мисля си, че бих помлял гнусния *** на атоми без и за миг да помисля за каквито и да е последствия. Нещо повече, мисля си, че точно такава постъпка и още няколко като нея липсват на смачкания ни народ да възвърне свободата си, а на *** - да си припомнят що е ужас и да започнат моментално да се съобразяват с околните.

5

До бачкатора

преди 8 години

Ами като гледам, никога няма да ти писне. Само ще мънкаш из форумите, пък после ще пийнеш една ракийка и ще си въздишаш.Вие просто не можете без това да ви мачкат, с времето се убедх в това. И е много, много жалко, че е така. Защото точно това робско търпение е причината да има у нас привилегировани етноси, алчни бизнесмени и пр.

4

Анонимен

преди 8 години

-Панагюрище е компаниен град. Коя е компанията ли?И цените са по високи от софийските.

3

Шоп

преди 8 години

Как 78 км/ч, нали сички бабички от квартала казаха, че е карал със 140? Ква е тая експертиза!

2

мен

преди 8 години

Как спят тези *** ? Да не дава Господ на мен да ми се случи да убия такова ангелче, сама ще искам да изгния в затвора

1

Анонимен

преди 8 години

Явно експертизата е направена от нашия човек. Нали се разбра че убиеца е покровителстван от,де що има държавен хрантутник в околията,явно им е снасял пари на ненаялите се корумпета . Шеф на паяк бил тоя. Направо осъдете загиналото дете ,смешни циркаджии .