115

Ганьо

преди 8 години

ако вие не запалите фитила на бомбата, никой друг няма да го стори! Стига сте натрапвайте вина другиму за неща, които тежат вам! А що се отнася до това кой какви отговорности имал, то и вие имахте отговорност да защитавате териториалната цялост на Украйна, а ви гледаме какви ги вършите!!! Ако ще мерите и премервате, го правете с един и същ аршин, иначе от километри лъха лицемерието ви!

114

Анонимен

преди 8 години

руските алкохолици пак се опитват да забъркат някакви л-*** , ама да видим кво ще стане ?!

113

Анонимен

преди 8 години

Украйна си играе с огъня, подмамени от подкрепата на Сащ. Рускоговорящите украинци да се замислят накъде ги води Порошенко, не вярват на нас българите влезли в ЕС ,да повярват поне на настоящето което се задава ,ако имат мозък. Обещават им звездите от небето и с отворени уста-налапват въдицата. Омраза ще ги отведе към краят им. Нека заповядат в ЕС ,ще бъдат на дъното ...балъци

112

Анонимен

преди 8 години

До ШопУкраинска фашистка пропаганда

111

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 161 Малко по иначе ще стане:1.САЩ създават послушна Кюрдска държава от територии на Ирак,Сирия и Турция.2.Турция естествено не е съгласна,но и обещават голяма териториална компенсация.3.САЩ изпълняват обещанието си-стимулират етнически конфликт в България,Турция се намесва в защита на хората си и си прибира каквото и трябва.4.Чрез създадената мрежа от бази САЩ блокират възможността Русия да ни помогне.5.ЕС изказва съболезнования6.БЪЛГАРИЯ 681-2017г RIP

110

Редица

преди 8 години

Тези комсомолци даже от кумова срама не пишат и за по-различно мнение. При тях е така всички мислят и говорят еднакво.И при нас едно време се казваше: "Всяка крива, която е успоредна на априлската линия е права!"

109

A

преди 8 години

Статията е преписана от "Московский комсомолец". Защо не се прекръстите направо на Софийский комсомолец?

108

пенко

преди 8 години

Чета " отзивите " ви и след "задълбочен" анализ стигам до извода, че вече трябва да се казва НАТЮ и ЕВРОГЪЗЮЗ............. ДА В ЗАПАДНАТА ЗОНА ОБРАТНИТЕ...ВЕЧЕ СА ПОВЕЧЕ !!! ПРИДСТАВЯТЕ ЛИ СИ : ГЕЙИТЕ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ - ГЕЙ ВОЙНА С РУСИЯ!!! ЛЕЗБИЙКИ СНАЙПЕРИСТИ!!! ТРАВЕСТИТИ В ПИКИРАЩИ БОМБАРДИРОВАЧИ!!! МНОГОПОЛОВИ КОМАНДИРИ... ДВУПОЛОВИ РАДИСТИ ПРЕДАВАЩИ ЗАПОВЕД: " ХЕЙ ..ВЕЧЕ. МОЖЕШ ДА СТРЕЛЯШ...АХ !!!

107

Анонимен

преди 8 години

палете фитила на складовете и не ги мислете

106

Шоп

преди 8 години

До ognyanzПриднестровието не е преставало да иска помощ, проблема е, че Фашистка *** няма как да му я прати.

105

Анонимен

преди 8 години

До автора на статията:В следващото си писание можете да разгледате такова хипотетическо развитие на геополитиката у нас:- Турция стоварва десант на територията на Разград, Търговище и др. за защита турскоезичното население.- Република България дава право по използването на пристанище Варна, магистрала Хемус и др. пътни връзки на турските власти по доставянето на оръжие, продоволствие, "ибрици" и др. вещи от "първа необходимост" в новообразувания анклав!А сега кажете как ви се вижда това?

104

ognyanz

преди 8 години

До 159: Издишат ви коментарите, *** ***. Като няма какво смислено да напишете, вече минахте на откровена порнография. Колкото до Приднестровието, след отделянето на Косово от Сърбия на запад очакваха Русия да го признае за самостоятелна (или както пишете тук "суверенна" държава). Не е късно това да стане и сега. И тогава, както писа "АБВ", те могат да поддържат връзки с целия свят и следователно и да поискат помощ от Русия.

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен'fj 157работното място "римски император" пак ли остана вакантно? тия италианците и папата много лъжат....

102

До 152

преди 8 години

Да, то глупоста по хората ходи!!! А че за Путин (особенно вчера) цял свят говори и цяла Италия го посреща радостно, нашето Елче се прави че не забелязва. А за този сайт си е чист престиж да държи на първа страница ненормалния дето не знае какво да си пъхне в гащите, но за посещението при папата - нито дума.Е, много важно, нали!?Лелееееее,никога не съм предполагал, че нивото ни ще падне до критичната абсолютна нула. Все имах вяра в нашите интелект, здравомислие и благоразумие! Да, ама не... явно!

101

До 152

преди 8 години

То се вижда на кого е куха главата! Личи си по тона, "разсъждението", "интелектуалния изказ", познанията, логиката и най-накрая - приличния израз. О "коментарите" ти лъха само невежество, пълно късогледство и елементарно мислене. И злоба, завист и деградация.

100

До АБВ 144

преди 8 години

Айде стига вече с тези глупости бе, че ставате смешни и жалки! укруината била суверенна държава!?Че ти преди 23 години къде видя такава държава?То вече и децата знаят, че това недорасло образование НИКОГА НЕ Е БИЛО САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА! А че някой се е самообявил или други са му дали това ими не променя нещата. Пък и държава-това е преди всичко НАРОДА там!Коя е тази държава дето сама си изтребва народа, а пък иска право на съществуване?То така всяко едно празно място може да се обяви за държава

99

эээ

преди 8 години

днес.бг е станал егати тъпия проруски сайт. Като избухнат складовете там, ще се изтрепят всички проруски *** в този измислен район. Правилно украинците са ги отрязали. Те и от Русия им спряха парите и сега ще е глад там.

98

Хан Кубрат

преди 8 години

Американски *** скоро и вашите глави ще паднат Българина се пробужда и ще помете всички *** във властта и продажните *** които им служат.Така че замислете се! Купувайте ONE WAY TICKET до Америка докато не е късно. Ходете си при ероатлантическите ценности и не бъркайте хората със здрав разум които мислят различно от еврогейове , хелзински комитети и прочие чужди поклонници.

97

Анонимен

преди 8 години

До АБВПогледнах картата и се зачудих: каква работа имат САЩ в Ирак, Афганистан и други държави отвъд океана?

96

Венелин

преди 8 години

САЩ искат да предизвикат война между Русия и Украйна, за да могат да доставят оръжие и да я водят до последния украинец, а хунтата в Киев е готова да им я осигури на всяка цена. Съмнявам се обаче, че украинците, макар и най-*** и алкохолизирано население в Европа, ще харесат този сценарий.