29

Анонимен

преди 8 години

Изключвайте предателя. Този предаде Дядото, Бабата и Чичото. Токопродавец и глупостоговорящ турскосин предател.

28

Анонимен

преди 8 години

Бил там пък не питал как се стига до Рим примерно,а може до Цариград,до Атина по-пряко ще да му е,все едно за тях е само един бял пообъркал се докат обикалял пък да са му рекли през кои земи на кои племена да мине и на какъв език да пита за къде та да не се забърка щот там и съседни не могат да се разберат като се объркат,ако не вярва да пита местни дето знаят някой по такъв език дето се не предават по майка,а по баща вървят като за бизнесдела и там е беда,причина- ислямисти се бият с християни.

27

?!?

преди 8 години

Така печелившата позиция на вътрешен глас на БСП я замени за един проект на ДПС? Отговора може да е само един - Този, #Който му плати мястото в изборите?

26

пена

преди 8 години

На кого му пука?

25

ПРОДАЖНИЦИ

преди 8 години

Аз живея в Германия и тук има само един език за работа,предизборна кампания в държавната администрация и др. Официалния език е Немски независимо че в Германия живеят 3 милиона Турци,300 000 Българи, 350 000 Гърци, 600 000 Руснаци. и др.А приятели в Англия са ми казвали че в Англия има много Индийци и задължителния език е Английски.БСП е една анти държавна партия която не обича народа си а само властта.ПРОДАЖНИЦИ

24

BG

преди 8 години

На снимката - съвременния Поп Кръстьо !!!

23

карина

преди 8 години

Този човек има проблеми сам със себе си - все нещо ни предупреждава, все нещо ни съобщава. Да го пазим освен с народна милиция.

22

Анонимен

преди 8 години

Този пази на повече от два стола.Дебне келепира.

21

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше този продажен ГЕРБЕР да си отиде в ГЕРБ!!!!КАК допуснаха изобщо БСП да остане при тях при условие, че им се подиграваше през 1-та година управление всячески!!!

20

Анонимен

преди 8 години

тоя *** да се изключи от България най - хубаво

19

internetlumpen

преди 8 години

А, някой може ли да ми каже, защо всички медии свалиха новините за ченгеджийския протест!?

18

Български Саракт

преди 8 години

А си спомням как червените кхмери гласиха този за шеф на БСП-то, понеже е млад и перспективен. Той е млад и перспективен като интернационалист, либерал и глобалист и най-паче е перспективен за своя си етнос! Нема по-голем таралеж в гащите от това да разрешиш агитация на турски език в България, това е първом нарушаване на Основният закон и не е ясно защо Прокуратурата в България не разследва всички тия актове и инициативи на фигури от големите политически партии, които дерибействат както си искат над държавата. Кадия, на турски "съдия". Генът на тоя е фрашкан с турски примеси, бъдете сигурни.

17

Анонимен

преди 8 години

19, лентата е символ на руската аресия срещу Турция през 19-и век - изказването ти само говори доколко имат нещо в главата си русофобчетата...Но заради лентата наистина трябва да бъде наказан - позори я.

16

Анонимен

преди 8 години

В България официалния е език е БЪЛГАРСКИЯ, недопустимо е български граждани ДА НЕ ЗНАЯТ И ДА НЕ РАЗБИРАТ БЪЛГАРСКИ !!!

15

за изключване

преди 8 години

Заради лентата на ревера, символ на руската агресия, трябва да го изключат от България.

14

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Не може да изключваш депутат заради закон, който е внесъл. При това не лобистки, не корпоративен, а за човешки права. Абсурдно еМОЖЕ ! В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ МОЖЕ !

13

DreamTheater

преди 8 години

Един милионер по-малко в БСП.

12

catenaccio

преди 8 години

След 10 години няколко холивудски студиа, както и Мосфильм ще наддават за историята на този велик борец за човешки права!

11

dan

преди 8 години

Извадка от Конституцията на Република България"Чл. 3.Официалният език в републиката е българският."

10

акуд

преди 8 години

кадиеф на глупости си. след десет год. жените ще бъдат завити с чаршаФи и без никакви права . гарантирано от дпс