7

до днешните "де

преди 8 години

прочетете книгата "Съпротивата" от 1945,писана с благословията на окупационните щабове на САЩ,СССР,Англия,Франция в София(нали помните,че сме страна съюзник на Хитлер и победена).В написването участват Гемето и останалите опозоционни партии-от демократи и радикали до земеделци.Та там е цялата истина за бълг.фашизъм,призната от света. И Народния съд се провежда навсякъде из Европа.Днешни жалки бълг."демократчета",не правете на ощипани и поклоните към САЩ няма да ви спасят,макар и в бъдеще!

6

честит

преди 8 години

не се обяснявай... комсомолец !!!мушмурок !Бегай, бегай при драгалевското Гуро да ти издърпа ушите и после на бегом през околовръсното да се се върнал до обед !

5

Анонимен

преди 8 години

кКОСТОВЧЕТО ПАК СЕ НАС*А САМО ЧЕ ЧУЖДИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРОВЕРЯВАТ КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ ИЛИ НАПИСАЛ И ТОГАВА ГОВОРЯТ ВИЕ С ВАНЬО ГОВОРИТЕ ДВУСМИСЛЕНО ЗА ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЛЕД ТОВА НО НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ТОЯ НОМЕР НЕ МИНАВА.

4

Анонимен

преди 8 години

Рамадане, не ни баламосвай, версията че ЕНП е искала ДПС в управлението се връзва идеално с политическата реалност у нас. Точно по това време ДПС скъса с БСП и лявото, свали правителството от власт и заяви, че е проевропейска партия, търсеща съюз с десни партии.

3

З.

преди 8 години

Няма ден, няма час, през който реформаторите да не се държат като малки деца.

2

dan

преди 8 години

Кабинетът е "от един Дол дренки". Колкото по-бързо си подадат оставките, толкова по-добре.

1

Анонимен

преди 8 години

Гузен не гонен бяга