66

чуй

преди 8 години

даже и за украйна! рпг са еднакви навсякъде!!!

65

много минуси

преди 8 години

Ще отнеса много минуси, но как да е. Много от коментарите заключват как сме марионетки на САЩ, защото продаваме БГ оръжие за техни цели. Майка ми работи дълго в КИНТЕКС и семейството ми много добре знае преди прехода че по абсолютно същия начин изнасяхме нелегално оръжия по заповед на СССР. "Изнасяне на революция" му викаха. Та нищо не се е променило, освен кукловода, но като чета тук, все едно сме били много примерни и принципни и изведнъж лош Боко ни прави терористи?!

64

Генерала

преди 8 години

Каква всеядна *** е тоя Борисов , ще се откажа от пагона заради ......"колегата", не се знае Генерал ли е , Премиер ли е , бандит ли е ........май си е чиста *** от Банкя!ПОЗОР!Утешаваме мисълта, че свинете ги колят по Коледа!

63

Крим

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 71. "Американците да спрат да помагат на сирийските роми, ами да почнат помагат на Украйна". Какъв парадокс! Украйна обвини Русия на военна агресия и анексиране, НО!!!независимо от това Украйна не обявява война на Русия, не спира дипломатически и ВСИЧКИ видове економически отношения и дори настоява на преструктуриране на долга. Не бързайте да помогне на Украйна срещу Русия. Мислете, моля ви.

62

Анонимен

преди 8 години

До 69Този път руснаците няма да си мръднат ую за Бг-то!България предаде много пъти Русия и братушките разбраха що за стока е ''Европейския'' българин.

61

До 74

преди 8 години

За пари простия и крадлив *** е готов на всичко!

60

Анонимен

преди 8 години

вече се доказа че българските управляващи са купени марионетки на сащ барабар с президента , а щом държавата бе предадена и от президента изход за народа няма

59

Анонимен

преди 8 години

ЗАТОВА ЗНАЧИ НАБЪРЗО РАНЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА ГИ ИЗКАРАЛИ ОТ СТРАНАТА...

58

Анонимен

преди 8 години

До УЖАС 38 "Явно трябва да търсим помощ от Русия срещу страната терорист САЩ". България вече направила всичко възможно и невъзможно за да се Русия престана да бъде сестра за страната си. Сега какъв вид помощ можем да очакваме от Русия? Плюе на Русия всеки ден- и я помоли да ни помогне?

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СПРАТ ДА ПОМАГАТ НА СИРИЙСКИТЕ РОМИ ,АМИ ДА ПОЧНАТ ДА ПОМАГАТ НА УКРАЙНА !

56

Н.Петров

преди 8 години

Май след 130 години пак ще викаме руснаците на помощ...,а колкото до " пачките" тях ги взимат отвсякъде и по-внимателно с националните интереси.

55

Анонимен

преди 8 години

Къде са двете мекотели Плевнелиев и Ненчев да дадат обяснения за това?

54

Анонимен

преди 8 години

проруската *** натрупа пачките с рубли днес

53

Анонимен

преди 8 години

До чоко и боко---как какво правим --мълчим--нали затова плащат НПОтата и разни там фондации на Сорос--та да има повечко предатели и да мълчат...

52

Анонимен

преди 8 години

"Но българските власти мълчаха по въпроса какво всъщност са правели американските граждани на полигона."Това е защото нямаме българско управление, а марионетки, които се командват от Вашингтон.

51

Анонимен

преди 8 години

В нормалните държави президента и премиера ще извикат американския посланик за обяснения защо българско оръжие се изнася за ИД, а у нас американското посолство привиква президента и премиера да дават обяснения защо такава информация се изнася у нас.

50

длк

преди 8 години

Aллоооо, троловете нa Сaйдеров, aйде мaлко в обеднa почивкa вече бе!!

49

Анонимен

преди 8 години

В България търгуват с оръжие фирмите на бившата БКП.ьв тоя бизнес външен на партията човек не може да влезе.За пари комунистите ще продадат оръжие и на сатаната, камо ли на ИДИЛ.

48

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС В ПРАЛАМЕНТА БЕШЕ ВНЕСЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ПАРТИЯ АТАКА ДЪРЖАВАТА ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗИИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ЗАНИМАВАЩИТЕ СЕ С УТИЛИЗАЦИЯ НА БОЕПРИПАСИ ЗАРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ ИНЦИДЕНТИ И ОТТУК НАТАТЪК САМО ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ДЕЙНОСТ.С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ ,РБ И ДПС ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНО,СЕГА С ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО.

47

Анонимен

преди 8 години

при такъв грандиозен скандал какъвто се разразява с случая в анево,при който инцидент ,освен ,че има жертви се доказва,че България изнася оръжие за терористи в нормалните бели страни премиера веднага си подава оставката,ама нашенската юдейска мутра Бойко бехар нищо няма да направи докато не получии инструкции от американсклото посолство. Оставка Мутро.