44

Анонимен

преди 8 години

ДО 50 И 54НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА КОЙ НОМЕР *** НОСИТЕ... РУСНАЦИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ И СИ ПОЧИВАТ НАВСЯКЪДЕ. ТОВА Е ОГРОМНА ДЪРЖАВА. И МНЕНИЕТО НА НЯКАКВА СИ ЗАПЕТАЙКА КАТО ВАС Е СМЕШНА И Е РАВНОСИЛНА НА ТОВА ЕДНО ВРАБЧЕ ДА СЕДИ НА ЕДНО ДЪРВО И ДА ВИКА НА ПРЕЛИТАЩИТЕ ОРЛИ ДА НЕ СЯДАТ НА ТОВА ДЪРВО ЧЕ Е БИЛО НЕГОВО...ЧАТ ЛИ СТЕ?

43

do 51

преди 8 години

До Анонимен: Албена АД руска фирма ли е бе ***? Или по натовски трябва да кажем че се вдигнал оборотът?

42

Българин

преди 8 години

Почивка на родното Черноморие? Никогаш!

41

соросоид

преди 8 години

Аиде на *** тролчетата в затвора. За държавна измяна колко дават? Я проверете в наказателния кодекс и докладвайте на батко си ***. Тия, които са в България директно в панделета, а на долните предатели скрили се в Русия, доживотна забрана за влизане в ЕС, да си стоят в страната на вожда слънце.

40

ха-хааа

преди 8 години

Цените по морето падат с до 7%, а токът се вдига с 2 %. Как така?

39

Щирлиц

преди 8 години

Много хотели,много нещо...Време е събарянето да започне....сега!

38

Анонимен

преди 8 години

До ко речи?ми нормално да отчитат загуби. Да си чул някога Лукойл да е бил на печалба? Всичките руски фирми в БГ винаги отчитат загуби.

37

Анонимен

преди 8 години

Може Путин да спре тотално пътуването в чужбина. Не е лошо руснаците съвсем да липсват.

36

aha

преди 8 години

pusti plajove, pusti hoteli, pusti sela, gradove ... tasi godina antracitnoto more ste e malko po-chista vodata togava ...:)

35

Анонимен

преди 8 години

Дори да е свръхуспешен сезона хотелиерите пак ще реват, че фалират, че държавата не ги подкрепя, ще искат облекчения и какво ли не още. Иначе направиха гуши като пеликани.

34

Трудовакъ, № 41

преди 8 години

Така де, в ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! Може би съм пропуснал, по отношение на КОСОВО, в цяла Сърбия ли се гласуваше за отделяне и самостоятелна държава на тази област, или това беше решение на САЩ, приведено в действие от косовските наркотрафиканти, начело с бандита на Хашим Тачи и др. под. елементи. Още тогава руснаците предупредиха, че това е опасен международен прецедент и грубо нарушаване на Сръбската конституция и международното право, но САЩ и Евросъюза се направиха на ударени. Сега последните вият...

33

Виолета

преди 8 години

Докога ще се надлъгваме,имахме един добре развиващ се отрасъл на икономиката ,но успяхме и него да разсипем.

32

ко речи

преди 8 години

..и печалбата на Албена е 42 % надолу. Но Драганов разбира се знае повече. Наплашен ***...

31

ко речи?

преди 8 години

Toзи комсомелец не е никакъв в туризма. Мистър никой. Големите собственици казват друго. Докладът на Албена АД за 2014 показва приходи от руски туристи: МИНУС 4 млн, от украинци: МИНУС 2,13 млн. Да живеят американските туристи ?! Освен това засега имаме ранни записвания и актуални. До края на сезона има много време.

30

До 41

преди 8 години

Да ,Полски Тръмбеш може да гласуват и да решат да се присъединят към Япония.Това е право на хората .Остава само и Япония да е съгласна и готово.Абе *** ***,я кажи как беше дадена независимост на Косово и защо сега там се намира най-голямата американска база в света

29

до 37

преди 8 години

На *** референдумите са като на мутрите застраховките през 90-те. Идват при тебе 10-на с бухалки и ти съвсем доброволно се застраховаш при тях. Референдум се прави в ЦЯЛАТА държава, не в отделни села и паланки. То утре и в Полски Тръмбеш могат да решат да станат част от Япония, ти как мислиш, дали ще им се отвори парашута?

28

Анонимен

преди 8 години

Страшно се бях притеснил че руските *** няма да ги има по-морето, но ето че дойде благата вест, *** няма да липсват и това лято.

27

Анонимен

преди 8 години

хотелиерите реват , че има 20 % спад , Министерството на туризма само вика , че има ръст при полските и други туристи с 40% , преди били 1000 човека , сега ще са 1400 човека , тоя разправя че ще има 300 000 човека повече , единствено ако Българите отидат на морето , а ония кожодери , да намалят цените .

26

Анонимен

преди 8 години

ха..ха всичко е добре само есента когато трябва да плащат данъци ще почнат да вият колко са зле

25

до 35

преди 8 години

Заграбил е на баба ти шортите.Хората гласуваха на референдум и се присъединиха към Русия.Ама като ти гледам писанията ти предпочиташ сега в Крим да има кораби на американския флот.Каквато беше и целта на *** ,които ти плащат и на теб.А Путин просто каза ,че ваучерите на държавните служителе ще важат само за Крим.И е нормално ,защо да стимулира страна като нашага ,която джавка най-яростно срещу Русия