12

Отдавна загубил

преди 8 години

Имах успешен бизнес в МИЛАТА ни Родина.давах препитание на шест момчета с добра заплата заложих си всичко изкарано в чужбина да го направя!!! И го направих до един момент???Моята заплата понякога беше по малка от работниците ми защото трябваше да плащам на ИДИОТСКАТА система!! Къде грешки от НОИ??? или спуснато от БОЙКО??? Накрая БОЙКО направи укрупняване на бизнесите!!! И изгони всички НОРМАЛНОМИСЛЕЩИ хора,а всички малки започнаха да страдат в агония!! Защото КАРТОФОЗАКОПАЧА няма спирка!!!

11

wc

преди 8 години

bg *** dolna korumpirana sgannn.vonjashta na tlen

10

Анонимен

преди 8 години

Президентчето, моята фирма е малка, и ако искаш да ме подкрепяш, кажи на оня дето те назначи за президент, да укроти администрацията да не се държи като мутра, защото както ме газят всевъзможни чиновници и мутрите през 90-те не са ме газили. И само рушвети са им в главите. Аз не давам, всичко ми е в ред, но мачкането, ревизиите, проверки, не се издържа вече. Но няма да ви се дам!!!

9

Как точно???????

преди 8 години

Данъците ли ни намалихте, лесни кредити ли получаваме, от държавния рекет ли ни защитихте, престъпността ли овладяхте.... как точно ни помагате? При ГЕРБ и миналия мандат и сега фирмата ми е най-зле. И не си мислете, че получавам държавни поръчки и затова рева. Просто политиката на ГЕРБ е да обслужва едрия бизнес и да мачка всичко останало. Затова и сме толкова зле. Скоро и Албания ще е по-добре икономически от нас.

8

Не ти вярвам, Росене

преди 8 години

Първо ни унищожиха, сега ще ни помагат. На малките и средните фирми никой не помага, въпреки, че точно те са най-важни, защото харчат всяка стотинка от спечеленото в България, а не изнасят милиардите печалби както правят веригите, западните корпорации и дори едрите БГ олигарски. Държава без силни малки и средни предприятия е обречена да бъде колония на "великите сили".

7

оо

преди 8 години

къде се тези фирми всичко вносно беднотия

6

Чексит

преди 8 години

Никога тези призиви не са ми били ясни. Какво означава призова? Или се работи по въпроса или не... Нека Роската да призове 16лярда да паднат от небето и да си върнем борчовете, щом този номер при него работи...

5

Анонимен

преди 8 години

И как точно ни подкрепяте нас с малките фирми?

4

АТАКИСТ

преди 8 години

МАЛКИТЕ И ЕДНОЛИЧНИТЕ ФИРМИ ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЬЦИ И ТАКСИ 5 ГОДИНИ СЛЕД КОЕТО СЕ ПРАВИ АТЕСТАЦИЯ---НИВО НА ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОС НА ФИРМАТА--АКО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАЩА ВЕРЕСИИТЕ --ЗАЧЕРТАВА СЕ АКО Е ДОБРЕ СЕ ПРАВИ ПРЕАТЕСТАЦИЯ С НИВО НА ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА АКТИВИТЕ----КАКВИ СА И АВОАРИТЕ СЛАГА ИМ СЕ МИНИМАЛЕН ДАНЬК ДО СЛЕДВАЩИТЕ 5 ГОДИНИ ПАК ТАКА

3

bebok

преди 8 години

Umen i krasiv.Kato pamentik s ochite.Toj shte spasi mila Rodina!Poklon!

2

juj

преди 8 години

Нека направят така, че тези които са новозапочнали или не са направили много оборот да са освободени да плащат осигуровки. Или да са ниски. Сега как е ? Започваш с нисък оборот и ти идват 150 лв осигуровка ежемесечно. Отделно разходи за счетоводител наеми и тнт. Ако в началото не се налага поне осигуровката да плаща човек ще е по - добре за малкия бизнес.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя отляво на снимката е племенникът на Плевнелиев, познавам го. Казва се Пламен и е от с.Илинден, Гоцеделчевско.