16

az

преди 8 години

Тая снимка откъде я изкопахте? Тая история ми е като съшита с бели конци, дали наистина се е случила? Но нашия читател вярва и акъли дава, но не знае, че за днешната медицина дифтерията не е проблем с днешните антибиотици и понеже дифтерията е силно заразна ми е много странно, че детето е било на лагер и други болни няма, освен това така наречената ваксина всъщност не е ваксина а антитоксин и не предпазва от заразяване, а от усложнения, ама простия народ лесно се баламосва.

15

Петър

преди 8 години

Всеки има глава на раменете си, вярно е, че някои я използват само да носят шапка и да я чешат, но това е друго. Антиваксиналните движения не могат да бъдат винени за това, че определени родители са се доверили, тъй като те искат само правото на избор. Това е същото все едно лекарят да сбърка и да вземе да набие ваксина на сополиво бебе, и то вземе случайно, че се оцъкли и пририта. Разбира си, ваксината никога не е виновна, и това е така защото заетити лекари работят на конвейр.

14

искрен

преди 8 години

До Анонименнапротив, обществото тепърва започва да поумнява и да проглежда истината

13

Аз съм прост...

преди 8 години

Нито дума къде е намерено лекарство и кой го е пратил, на това дете, нали не може врагът ем да е лош агресор, ем да е благороден и да спасява животи!

12

Ъъъъъ

преди 8 години

Нищо против ваксините, ама бих ползвал след като ги изчистят от отрови. Дифтерията може да е опасна, ама се лекува, но рак, аутизъм- не! Само до годинка и 3 месеца бебетата получават мин. 4мл.гр. алуминий в кръвния поток, а той е силен невропаралитик и е основен причинител на аутизма (справка мед. листовки на ваксините за да видите грамажа). Живака е упоменат като "следи" от тиомерсал, колко е само Господ знае! Също "следи" от формалдехид, ох колко полезно за вашите деца...още етиленгликол и т.н

11

Анонимен

преди 8 години

фармацевтичните компании пак са в акция...*** и те требвя да припечелят някой трилион.

10

Калибър

преди 8 години

Кой не знай тез будни пациенти: Е, научи ги.........Глупостта върви за ръка със самозванството.

9

Анонимен

преди 8 години

Обществото оглупя ужасно! Хората са склонни да вярват на филми свалени от интернет с неизвестни автори или самозвани лечители, а не на нормални лекари! *** не трябва да отглеждат деца!

8

пск

преди 8 години

Еко талибаните нещо никакви ги няма. Иначе много обичат да дават акъли, а сега са се скрили като мишки. Къде сте бе форумни философи ? Я ни обяснете колко са лоши ваксините.

7

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ВИ ПЛАТИХА?

6

дрт

преди 8 години

Хора ваксинирайте си децата,наистина имат и странични действия,но самата болест е 1 000 по опасна и в много случаи нелечима.Ваксинирайте си децата,а и вас самите.Не говоря за грип,а за болести от които няма спасение

5

Анонимен

преди 8 години

До Санчо от БарсаТака е. Платена е с живота на едно дете.Скоро антиваксърите ще разберат за статията и гледайте какво става.

4

Санчо от Барса

преди 8 години

Платена реклама!

3

Анонимен

преди 8 години

испанската бг-мама явно са си свършили работата

2

реалист

преди 8 години

Религията е възникнала когато първия мошеник е срещнал първия ***!Поредното доказателство за твърдението са тези родители.

1

nona

преди 8 години

Сетили се .....После друг им бил виновен