250

Кирка

преди 8 години

Всички малки, жалки, невежи, продажни душици направо се пръскат от яд в момента. Аплодирам, аплодирам. И кафяво да пуснете, никой пет пари не дава за вас, ***...

249

gtf

преди 8 години

Тази творба е уникална. 1. 5 века не се забравят ( и да не дава Господ, да се забравят) - това е нашата история. 2. Трябва да се учим от нея, за да не повтаряме същите грешки. 3. Темата е актуална и днес - турска партия прокарва турски интереси и владее една част от родопите, същата тази партия съществува в разрез с конституцията.. и т.н.... много има да учиш, пък на мен не ми се обяснява. Някой де ще узрееш да разбереш смисъла, дано не е късно

248

Анонимен

преди 8 години

Не съм гледала този филм и не съм участвала в гласуването. За мен най-добрият български филм е "Крадецът на праскови" и не ме интересува мнението на останалите.

247

Анонимен

преди 8 години

Болшинството е гласувало за филма "Време разделно" защото е дошло времето да се" ОТДЕЛИ ПЛЯВАТА ОТ ЖИТОТО"

246

до автора

преди 8 години

слушай бе човекнашите пра пра дядовци са си дали живота за свободата на българиязагинали са на по 26-30 години и са оставили по трима сирацикой ти дава право да се гавриш с тяхната кръв бе ти ако не си допринесъл с нищо за тази държава мълчи тамот такива *** като тебе ни се повръща вече

245

Анонимен

преди 8 години

Професор д-р Ахмед Шимширгил

244

истината

преди 8 години

За добронамерени хора мога да дам пример с един голям специалист в тази област: Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil. Дано да сте сериозен човек.

243

любопитен

преди 8 години

До истинатаБез никакво намерение да се противопоставям бих искал да попитам за източниците на тази информация.

242

Анонимен

преди 8 години

До БългаркаНад 1800 джамии и медресета .------------- Абсолютно съм сигурен, че няма и 1/10 от това число.

241

Българка

преди 8 години

До Анонимен Какви са тези *** статистики? Къде в Истанбул има 100 църкви? Омръзна ми да чета простотии . В българската църква в Истанбул , която сигурно още 100 години ще я ремонтират , като забиха камбаните за Великден минаха турците и изпочупиха стъклата . Г-н анонимен , като правите статистики , защо не направите съотношение между църквите и джамиите в България . Над 1800 джамии и медресета . Това на какво прибилича? В каква държава живеем?

240

ИВАН АТАНАСОВ

преди 8 години

Точно Аз , не гласувах за този *** филм на ДС/бкп.Имам приятели турци и ме е срам да кажа дори ,че съм го гледал!Само злобари и гадни извратеняци , могат да се кефят на тази помия!Аз винаги съм обичал и уважавал комшийте и приятелите си етнически турци!Уважавам и тяхната вяра ---защото това е ТВЪРДЕ ЛИЧНО ВИЖДАНЕ ЗА СВЕТА!СРАМ МЕ Е ОТ "КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИНАЛО " НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!ТО НИ ВРЪЩА СЪС ЦЕЛИ 100-г. НАЗАД!

239

Димитрова

преди 8 години

До seira Време разделно не можа да е любимият филм на ВСИЧКИ българи по една единствена причина - нечестно класиран . Един час преди полунощ само с гласовете на останалите будни българи .

238

истината

преди 8 години

Турските деца гледаха филма доброзорно и безплатно в Кърджали и Делиормана. Сега за бонус този филм се избира, засрамете се! Обикновенните българи не знаят нищо за зверствата. Всички знаещи пък мълчат като риба.

237

истината

преди 8 години

Еничарите се избират от кадията и попа. Българите дават рушвети за да изберат тяхното дете, направо се натискат. Всеки не се избира за ***. Попа трябва да одобри, не трябва да е висок или нисък, с доброто семейно възпитание, да не е обрязан, да не е ходил в Истанбул, избират се от многодетни семейства. Най важното е че бащата трябва да е съгласен. Понякога майките не са искали, ако не се убедят, не вземат детето. Не трябва да знае турски, изкуство, не трябва да е говедар,...Научете истината!

236

друг турчин

преди 8 години

След малко пак ще има цензура за мен.

235

друг турчин

преди 8 години

Българите са закърмени с омраза.Омразата пак спечели.

234

да

преди 8 години

хубав филм и много хубава книга,браво винаги ще се намерят псевдоинтелектуалци,които ръсят мозък по всички теми само и само да ги дават по телевизии и радиа нали от това живеят.Добре е,че не успяха за 25 години да ни изтрият паметта народна

233

друг турчин

преди 8 години

До турчин"Имало е зверства..." Няма такива работи,ти си почти готов за асимилация.

232

Анонимен

преди 8 години

Да се бутнат руските паметници !!!!!На тяхно място български !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

231

Българка

преди 8 години

До ФХ -318Стига с тая *** опорна точка! Българинът може да е бил роб, но не и в душата си и именно това е нещото, заради което още съществува българщината . Точно с това се гордеят нормалните хора - дето се казва, не е важно колко пъти ще паднеш, важно броят на паданията да е равен на броя на изправянията . А колко народи са се изправили след такъв геноцид ?!!