21

видинчанин

преди 8 години

Във Видин БСП ни натресе за кмет Герго Гергов и като правиха ремонта на водопровода и канализацията на града положението се влоши.След десетки милиони вложени левове сега почти нямаме канализация и се наводняваме всеки път когато вали.След случилото се имам желание да се появи някой като Пиночет дето да завре червените в миша дупка.Борисов не става -направо си е мека Мария!

20

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се режат лентички....

19

1софиянец

преди 8 години

"На всеки десети пък му е писнало от ремонтите по Цариградско шосе всяко лято и се задава въпроса: "Колко години поред ще го ремонтират?"Много просто - толкова, за колкото има осигурено финансиране :)

18

До 1

преди 8 години

Не само в Германия се правят пътни ремонти през нощта а в почти цяла Развита Европа като Франция, Италия, Испания, и много други в който Обикновените Застраховки като подобие на нашите Гражданска отговорност с леко доплащане покриват почти всичко дори пукнати гуми в тези страни е Забранено и Дърпането. Застрахователните компаний се грижат за всичко Който при Необходимост Могат дори да съдят Фирмите който извършват ремонтите Ако не спазват Нормите в Закона по пътищата у нас ни Застраховки ни Зако

17

Анонимен

преди 8 години

Абе кво качество бе, евро пари за усвояване има, вие с глупости ги занимавате!

16

Пинко

преди 8 години

Изберете си пак Гея, Бея и Злодея и нема да и мате никакви проблеми ***! Нито ремонти ще ви тормозят, нито строежи.....много ама много *** народ има за съжаление!

15

не бе Радо

преди 8 години

ще гласувам за ДПС-то, който крадоха на 100%. Ако знаеш що мостове и отсечки си останаха само на хартия при управлениета на БСП и ДПС, лошо ще ти стане. Да не говорим за разни водни огледала, за които платихме 1 млрд.

14

Анонимен

преди 8 години

Какво значи някакво качество пред рязането на ленти!

13

Анонимен

преди 8 години

Качеството е беги бръже. Вчера пътувах по Тракия, ми Тракийско море. Говоря за участъка при Стара Загора, който е срарнително нов.

12

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !с какво да ги ремонтират второ и тетокласните пътища като фирмите са на местни червени феодали? Те могат само да крадат.

11

Анонимен

преди 8 години

До Радощо бе за другарите ли да гласуваме? Дето един тротоар не са построили, но пък крадат като за световно.

10

Радо

преди 8 години

Пак гласувайте за Боко Картофа, Плевела и Симеонов ...

9

ля ля

преди 8 години

хубаво е че караме смотани коли и сме го свикнали качественото ново!!! жалко че се примиряваме постоянно с каквото и да ни направят уж за добро!!!

8

Анонимен

преди 8 години

За качеството питайте крадливите герберастки фирми, които трупат яко пачки за Изборите.Рекетът на Кратуната е стигнал до 60% от стойността на Обществената поръчка.Първият мандат беше около 40%, но този се очертава да е доста по-кратък и заради това се бърза.

7

Един Българин

преди 8 години

До до Момо - 5Ти от коя фирма беше? Знам колко открадна миналото лято! А всички знаем какви са пътищата у нас и какви по света , дори и построени от наши фирми. Гаранцията в Германия е 80 години. Е, смееш ли да сложиш 4см асфалт?

6

Анонимен

преди 8 години

качеството не е от значение, важно е да се усвоят европаритедогодина наново

5

Gost

преди 8 години

Гледам тука на една улица им боядисаха и направиха пътека интересно мие боята на втория ден не личи почти та каква боя е това в ловеч е това да попитам

4

Пешо

преди 8 години

Те магистралите ги правят за младите да ходят и да изкарват пари там ))))))

3

Анонимен

преди 8 години

Ot kade pak dnes.bg se vze za seriozna media kato znaem kakva jalta klukarniza e tuk.Lichno za men vsqka novina tuk e pod samnenie v istinostta!!!

2

Момо

преди 8 години

Във Франция и Германия съм виждал разрези на магистрали, когати ги ремонтират. Ми той асфалта е над 40см, а не като нашия в най-добрия случай 20см.Хората като подменят настилка не остъргват отгоре 3-4см, ами стържат по 10-15см.И не знам как го правят на запад, но пътищата им не се нуждаят от ремонт месец-два след лентореза!