48

Анонимен

преди 8 години

На руски "дядо" е "дедушка"Ама тия са толкова пияни,че и "бабушка" щеше да ги тръшнеБоклуци

47

Анонимен

преди 8 години

На руски "дядя" означава "чичо"."Конграчулейшънс"

46

явно

преди 8 години

Човека е от съветско време читав. Не го е страх някой да застане зад гърба му и да реве. Има доблес и не е крадец както и не е страхлив. Идеален за президент и министър председател на изтерзаната ни от пошляци държавица.

45

гънмен

преди 8 години

парвило номер едно: не ходи на престрелка, въожъне с нож!

44

кнк

преди 8 години

Браво бе! Не можахте да познаете Путин!? От самолет личи, че е той!

43

www

преди 8 години

А родната ни осмокласничка Наталия от Велико Търново как разкървави устата на учителя си по литература пред директорския кабинет? Даскалът е добре сложен мъж! Яки хорица има :)

42

Анонимен

преди 8 години

"което е поредното доказателство, че не бива да се закачаме с по-възрастните " това е доказателство че не бива да се закачаш с боксьори а не със възрастни

41

Пепи

преди 8 години

До Анонимен Той замахна ама докато стигне удара му,нормален боксъор ще го удари 3 пъти в ребрата и веднъж в ченето.Удара в ребрата е не по малко опасен отколкото в ченето.

40

Анонимен

преди 8 години

Че не е много възрастен е ясно, със сигурност е около петдесетте а може и четиридесет и няколко, но да е оплешивял по рано. За възрастен аз поне разбирам, човек пенсионер. А пенсионера едва крета. Тука се вижда че човека си има и сила и бързина и рязкост на удара. Пияните лекенца дори не разбраха от къде им е дошло, единия изобщо дори не замахна, втория замахна ама с такава бавна скорост, че не виждам как щеше да уцели човека.

39

Анонимен

преди 8 години

"дядо"?Човека е плешив и е по-скоро между 40 и 50 години.

38

Кличко

преди 8 години

Това да не са братя Пулеви ?

37

Анонимен

преди 8 години

до 53Алкохолика, да не беше ти единия от тия *** :D :D :D

36

урунгел

преди 8 години

това не е възрастен човек, а мъж на средна възраст.Разбирам,че пишещите тук са главно с жълти устенца,но за ваше сведение според СЗО младост се води до 44 г!така,че не пишете глупости.Пичът е голям!

35

Анонимен

преди 8 години

За мен важното беше че човека имаше и достойнство. Не удари никой докато беше паднал да единият го заплю но дотам. Никаква злоба просто.......Това не е селският (по манталитет не локация ) бабаит тренирал известно време бокс за да се бие по дискотеките

34

Хипотеза

преди 8 години

Българският Хелзински Комитет е подал жалба срещу чичото за неоправдано насилие защото чичото не е чакал да бъде ударен поне няколко пъти и евентуално застрелян от младежите.Говорителката на американският президент Обама обвинила отново водената политика от Путин която поражда агресия на възрастните срещу леко пийналите дечица.Съвета за сигурност се събира днес по спешност да обсъди поредната агресия в Русия

33

моряка

преди 8 години

Браво,на братушката!Срещу наглите,така трябва да се постъпва!

32

абе

преди 8 години

Нещо не разбрах сега :) Великата Русия е съставена от такива като дребния но възхитителен мъж на по голяма възраст които могат да натръшкат няколко пъти по големи от тях или от такива като пияните момчета дето са му на мушката и не знаят какво да правят?

31

Сп???нс

преди 8 години

ГОЛЯМ , чичката ! Оня как захапа левачката , не е истина. И после отиде и го заплю в лицето , беше по-жестоко , отколкото ако го беше сритал докато е на земята.

30

Анонимен

преди 8 години

Този при падането главата му падна на сантиметър от бордюра. Ако беше продължил само още сантиметър с хвърченето, можеше направо с катафалка да го изнесат.

29

Анонимен

преди 8 години

Обаче дядото скръсти ръце и твърдо реши да го изтрае с надеждата сам да се усети, но явно онзи в някой момент прекали и си го получи.И на мен така да ми мятат ръце, да ми крещят до ушите и да ми се навеждат до лицето, и аз бих изгубил търпение бързо и би ми паднало пердето, особено ако не си мерят приказките.