18

anonimen

преди 8 години

ima u4astaci kadeto skorosta e ograni4ena do 50 bez vidima pri4ina,ta tam redovno si zalagat kamerite ,to ne mo4e da kara6 primerno izvan naseleno mqsto 10km s 50,samite znaci sa slojeni taka 4e da te dre6at ,a kolkoto do djigitite i da go snimat toi pak 6te se otarve

17

Анонимен

преди 8 години

"Ти правилника за движение по пътищата чел ли си го въобще? След като няма знаци за ограничения на скоростта с колко трябва да се движиш по първокласен път, а?"И с колко километра в час трябва да се движиш? Каква е минималната скорост, когато нямаш ограничения за скоростта? И всъщност дори когато "нямаш ограничения за скоростта", пак не можеш да се движиш с повече от 90км/ч.

16

face

преди 8 години

До номер 3 , нищо не може да се направи ! Знам за такъв случай с написан акт и този дето се е влачил го обжалва .Изтъква че няма пари за по-мощна кола и че му се нарушава правото на свободно придвижване в ЕС и акта е отпаднал защото съдийката била евроатлантически настроена.

15

до 4

преди 8 години

Ти правилника за движение по пътищата чел ли си го въобще? След като няма знаци за ограничения на скоростта с колко трябва да се движиш по първокласен път, а?

14

Наблюдаващ

преди 8 години

До БМВ Фен"Гадни мръсни доносници! Срам нямате, долни комунисти."Ето, че твоя калпава милост даде директен отговор защо България 25 години е в процес на свободно падане след падането на мнимия "комунизъм". Вместо да имаме обществена отговорност и национално съзнание (както всъщност повечето европейски народи), ние заплюхме всичко общо и държавно и издигнахме на пиедестал всяка възможност за частно кръшкане от законите и правилата на държавата с цел личен "просперитет" и облагодетелстване.

13

Анонимен

преди 8 години

Добре де искате да карате бързо.Защо не отидете на някоя магистрала и не карате там.Защо се изрезвате като диви селяни в центъра на града или по пешеходните пътеки.Качвай се на Витиня там има много готина магистрала (може би и мантинела) дигни не 300 ами 50000 километра и отлитай.Защо пречите на нормалните да живеят нормално.В афганистан също няма ограничение за макс скорост.Додете си там пък си карайте никой нищо няма да ви прави.

12

az

преди 8 години

Каква е тази глупост. Преди месец един сам се беше снимал с 200 по магистралата. КАТ го намериха и казаха и нищо не можем да направим.

11

гост

преди 8 години

хехехе браво!

10

До 8

преди 8 години

"Прав е колегата (3) с коментара по- долу. Тези които се влачат по пътя, правят километрични колони след тях и по този начин ни карат да нарушаваме правилника като ги изпреварваме рисково, какво да ги правим? Трябва да има санкции и за тях."Ами снимай го как кара с 50км и го прати в полицията. Те най-вероятно ще го глобят за това, че прави задръстване и пречи на движението.

9

Цанко

преди 8 години

И как ще се наказва по тези камери ?

8

дури

преди 8 години

Прав е колегата (3) с коментара по- долу. Тези които се влачат по пътя, правят километрични колони след тях и по този начин ни карат да нарушаваме правилника като ги изпреварваме рисково, какво да ги правим? Трябва да има санкции и за тях.

7

До БМВ Фен

преди 8 години

"Няма нищо по-долно от това да злепоставяш сънародниците си, съгражданите си, съседите си."По-скоро няма нищо по-долно от това да караш с несъобразена скорост, да изпреварваш неправилно и да застрашаваш живота на сънародниците си, съгражданите си, съседите си.

6

Анонимен

преди 8 години

И като заринат пътна полиция с клипове, те пък щото ще се трогнат, нали.

5

до 2

преди 8 години

Натопи пиян *** или го остави да прегази детето ти - ти какво би избрал? И не само пиян, а надрусан, джигит, и пр. Време е да се научим да спазваме собствените си закони!

4

Анонимен

преди 8 години

"А тия при ограничение 90 км карат с 50 км ,какво да ги правим ?"Освен на магистрала на друго място не знам да има ограничение за минимална скорост.

3

edikoisi

преди 8 години

А тия при ограничение 90 км карат с 50 км ,какво да ги правим ?

2

БМВ Фен

преди 8 години

Гадни мръсни доносници! Срам нямате, долни комунисти. Няма нищо по-долно от това да злепоставяш сънародниците си, съгражданите си, съседите си.

1

Анонимен

преди 8 години

ииии ... камерата е за временно ползване7 дни снимаш и после я връщашлошо няма, но това е малко като рекламна кампания на оная фирма от снимката по-горе