49

до 63

преди 8 години

ти имаш ли представа какъв *** си, ти си фактологическа грешка на майка си и баща си

48

gv

преди 8 години

Лошото е че момчето загина...А за спането..Максимчо Ставийски нали спи спокойно...

47

Анонимен

преди 8 години

Престъпление и наказание. Достоевски. Незнам дали Ваня е чела романа. Но ако не го е чела и мисли така. Браво. А който не мисли като нея и не я подкрепя за писмото да прочете романа. Не да гледа филм. Или да чете анализи. Да прочете книгата

46

Bubbles

преди 8 години

До Анонимен(44)Тук там трепят по някой по политически причини, но някой да излезе ей така с ножа и да почне да коли, такова чудо няма.

45

zlatko

преди 8 години

Prosto momiche! Mnogo prosto

44

kiki

преди 8 години

До ЕйКак може да наречеш написаното,глупости.Що за човек си?И на кого трябва да се извини?

43

joker

преди 8 години

"Най-великият трик на дявола е било внушението в това да вярваме, че той не съществува".Кевин Спейси

42

Анонимен

преди 8 години

Требе да се върне смръртното наказание, народа иска смрърт.

41

Анонимен

преди 8 години

Хубаво писмо мило момиче! Дали може да подейства на "***" като убиеца? Такива трябва да бъдат унищожавани като ***! Нима т.н. "ПОЛИЦИЯ" не знае, кои носят ножове? Нима не може масово да извърши претърсване поне във всички малцинствени групи?

40

Ей

преди 8 години

Ваня, а ако се докаже, че е убит при самозащита, ще се извиниш ли? На убиеца, на нас , че ни занимаваш с глупости, на роми и имигранти...

39

Анонимен

преди 8 години

Убиеца е ***, който е ненужен на света. Не мога да разбера защо е отменено смъртното наказание. Всеки човек който е отнел чужд живот трябва да се прости със своя. Така измислен закона дава права на ***, а отнема на нормалния човек. Вместо хората да бръщолевят глупости за новия паметник на Самуил е по-добре да искат законодателни промени за да не се размножават престъпниците и да не им се осигурява комфорт за злодеянията. Не може да си хуманен към някаква *** твар.

38

анонимен

преди 8 години

На 90% вярвам,че убиеца е от тези които са защитавани неправителствените организации у нас .Тук в момента българите нямат права емигрантите и един *** етнос у нас имат права защитавани от тези организации и от запада и живеят с чуството,че на тях всичко им е позволено а българите са длъжни да ги хранят и дават помощи.

37

Andromeda

преди 8 години

Писмото е хубаво, но ненужно, за съжаление .. А доколкото знам, последният разговор той е провел с приятелката си, не с майка си , като ще пишем писма , да ги пишем .

36

Анонимен

преди 8 години

Да - всеки ден !неудобните на Ким биват разстреляни със зенитно оръдие.с радост бих постъпил по същия начин с вас комунистите !...Само дето после разстреляния със "зенитно" оръдие после се оказа жив и здрав и го даваха по телевизията.

35

Анонимен

преди 8 години

Соросоидче да си чуло някога за убийство в КНДР?Хахаха, ти вече прекали!!!В С.Корея няма убийства!!! ХахахаКак ви промиват мозъците, направо не зная.

34

Анонимен

преди 8 години

Соросоидче да си чуло някога за убийство в КНДР?.................Да - всеки ден ! неудобните на Ким биват разстреляни със зенитно оръдие.с радост бих постъпил по същия начин с вас комунистите !

33

Анонимен

преди 8 години

Писмо до убиеца на Георги: Спиш ли спокойно?............предвид българското разследване и правосъдие ... със сигурност си спи спокойно убиеца

32

Анонимен

преди 8 години

Ваня е написала хубаво писмо, но замисляла ли си е дали този човек изобщо знае български? Още по-малко ще прочете нещо в интернет.

31

Bubbles

преди 8 години

До Анонимен(39)Соросоидче да си чуло някога за убийство в КНДР?А за кражба?Няма и да чуеш.

30

Анонимен

преди 8 години

Хайде пък сега капитализмът ни бил виновен.Държавите ,където има най-малко насилие с какъв обществен строй могат да се похвалят.Ааа, може би Северна Корея ,вярно бе.Съвсем забравих.Давайте с бодри крачки назад във времето.