9

123

преди 9 години

Е,умрял си някакъв американец! Така му се пада! Никога на война срещу Русия и другите православни братски народи!

8

Анонимен

преди 9 години

Цитат: Той уточни, че чужденците са цивилни и са с американски паспорти. Какво умувате, изнасят удобна информация около инцидента, а как точно е било , едва ли някога ще излезе наяве.

7

Няма такава държава!

преди 9 години

Ако не се беше взривила граната всичко оставаше скрито!!! Но оказа се Граната Патриот!!! Ако не беше гръмнала тука щеше да гръмне или в Украйна или в Сирия Жалко че си отиде човек но щом е продавал смърт Бог го е наказал!!! В Украйна масово на клиповете от Ато се виждат сандъците с патрони които има клеймо Завод (10) Казанлък.... Нека Прокуратурата провери кой изнася оръжие кой внася??? Може да се разпродават запасите на БА!!!

6

Пурко

преди 9 години

Напоследък "случайно" се взривиха складове с милиони единици боеприпаси и хоп изведнъж се оказа, че патроните и гранатите на ИД в Ирак и Сирия са на 50% български, производство след 2010 година....а за там официално износ няма????? А пък историята с американците, които са тествали 30 годишни РПГ-та в ролята си на частни контрактори беше черешката на тортата- България е намесена в кървав бизнес и рано или късно ще трябва да си понесе последствията.

5

Експерта

преди 9 години

Има Грешка!!! Първо след 1992г. Руснаците направиха няколко вида гранати за РПГ-7 ОГ-7ВЛ "Луч" е Кумулативна граната за борба с Танкове БМП и Жива сила на противника.... Тая Граната ОГ-7 "Карандаш" е Осколочна граната... Корпуса е направен от насечена стомана която при взрив се цепи на малки парчета (осколки) и поразяват... Около ~1200 осколки и поразяват 100 кв. м горе долу... Много коварна работа е... В втората чеченска много руски войници ги беше наранила не тази а Вог 25 за ГП-25 "Костр"

4

Анонимен

преди 9 години

Патента е Български , но тъпата самоуверна глава е американска . Така и не се разбра , какво правят в неделя , тоя който е стрелял , имал ли си е някакво понятие от стрелба с такова оръжие ,никаква информация , не се дава за американеца , какъв е , в качеството на какъв е на тоя полигон , тия които са били с него на частния полигон , какви "специалисти" ли си . Така е , имали си рискове с частни фирми , в дейност , която има малко специалисти , извън военните заводи.

3

ах Морето

преди 9 години

Не пишете за загинали, ще избягат туристите!

2

istinata

преди 9 години

Niakoi put izitvate perverznochuvstvo da pishete bezmisleni statii

1

Анонимен

преди 9 години

баш си е 40 мм рпг срештасе и като реактивна граната и няма и грам разлика с руския първообраз Това 4е са освойли производството не прави зривателя Български като изобретение . Дай да пишем евтини сензаций