12

Анонимен

преди 8 години

До 123Ами и Катар, ОАЕ и СА изнасят ама по БВП са малко над България.

11

Анонимен

преди 8 години

Едва свързват двата края..ама на чувала с парите щото не могат да го затворят..голяма част от еврогейския унион не може да им стъпе на пръста.някой е хвърлил око на газта и нефта и почват от далече пак старата песен...оня отгоре гледа ей..ще ви накаже жестоко накрая

10

До 1

преди 8 години

Ми тя и Нигерия изнася и то в пъти повече от Азербайджан и какво ...Отговори си сам.

9

Шаран -БГ

преди 8 години

Гн Оруджлу вероятно си мисли, че е открил топплата вода?!. Че къде не е така в "новите" държави по Европа" Може би само в Словения и Чехия? Иначе навсякъде управниците са сиромаси и трябва да забогатеят, за да са наравно със чорбаджиите от старите "демокрации"!

8

за 7...

преди 8 години

...ТИ 7 МАЙ ИЗОБЩО НЕ СИ СТЪПВА В ТУРЦИЯ ??!!!Затова ти е простено да говориш тъпизми и измишльотини...ха,ха,хааааааааааа...аташки ***!

7

701

преди 8 години

България е първата ориенталска страна в ЕС ;)

6

ао

преди 8 години

вас какво интересува азерб гледа те ваша паниза

5

Колкотоидасепънат

преди 8 години

ХАХАХАХАХХАХ Азербайджан е точно толкова Европа, колкото и ислямската дупка Турция - и двете са си чисто азиатски държави

4

Свобода или смърт

преди 8 години

Майдана е заразен !!!!*** са в паника...ха,ха,хааааааааааааааа...

3

След игрите--

преди 8 години

НОВ МАЙДАН---В АЗЕРБАЙДЖАН!ВЕЧЕ СТАВА ПРАВИЛО ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА И Ю.АМЕРИКА!/..СИГУРНО МОЖЕ И В АЗИЯ.../

2

Анонимен

преди 8 години

Явно следващия преврат майдан ще е в Баку. Подгряват ни с тези статии, в които се пишат глупости и лъжи. Явно там не искат да дават нефта и газа без пари,и ще ги демократизират.

1

Анонимен

преди 8 години

Каква Европа, тия са типична диктатура в сянката на Русия с огромни залежи от газ.Ако не беше газа, щяха да са Армения или Грузия - бедни и изоставащи държави, чиито единствен приятел е Русия.Въпрос с повишена трудност към русофилите-родоотстъпници:Защо колкото по-близо е една държава до Русия, толкова по бедна и разсипана е тя???Слочаеност.Не мисла.