20

Анонимен

преди 8 години

У нас да направят за Соц и ще ударят рейтинга на макс.

19

Анонимен

преди 8 години

МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО И ЗА "ЖИВОТА" В КОНЦЛАГЕРИТЕ....ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ УЖАСИТЕ НА НАЦИЗМА

18

Bubbles

преди 8 години

Нека нека, да припомним на *** какво ги чака ако продължават да се правят на отворени и да застрашават световния мир.

17

Ванче Уевски

преди 8 години

Подготовка за Четвъртия Райх, мейби?Да не дойде Червената Армия да ги освободи тия и да допринесе за риалитито да е още по-истинско?

16

8

преди 8 години

Е,АКО ТОВА НЕ Е ЧИСТА ПРОБА МАЗОХИЗЪМ,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!ОСТАВЕТЕ МИНАЛОТО,ХОРА,МИСЛЕТЕ ЗА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО!

15

доНбас

преди 8 години

До Анонименумнико,а не доМбас!

14

Анонимен

преди 8 години

Доене на кокошки пардон крави - т.н. интелигенция за пореден път доказва че си нама и хабер от света в който живеят. Тяхната паралелна реялност е КРИВА, ГРОЗНА И достойна за оплюване.Отивате в Домбас *** и включвате камерите АКО ви стиска !

13

Анонимен

преди 8 години

ааа, чешке будьовице.

12

/

преди 8 години

Чехия е продадена за циониски военопрЕстъпни интереси.2012-Чехия(не хората,но продажните и лидери)гласуват единствено против признаването на Палестина за член наблюдател в ООН.Toни Блеър-военопрестъпник,ще оглави Европейската комисия за толерантност т.е.срещу критицизма на най-голямата в света заплаха за човечеството и мира-ционисткия тероризъм седящ на няколкостотин скрити ядрени бомби.

11

do 5

преди 8 години

Живях в бившата Чехословакия, сега живея в Чехия и мога да Ви кажа, че разделянето на чехи и словаци си е чисто чехословашка работа с доста сериозни причини.Можеше и да не се случи, но и много не рониха сълзи -повечето се радваха (особено словаците).

10

смешки на квадрати

преди 8 години

Баби,дедовци,нацисти и"ужаси",интересно как някои хора са способни на такива фантасмагории и глупости,ха,ха,ха.Историята е подходяща само за прочит на кокошките на двора поради факта,че няма да да знаят какво им се чете.Не умира името на този,който дръзна да се изправи срещу лъжата,която е нечието верую.

9

?

преди 8 години

Какви ужаси???

8

Анонимен

преди 8 години

И те като на измислят някакви *** реалитита, защото така е по-лесно.

7

Федор

преди 8 години

допълнение към Но.3:Абсолютен факт, само годината е 1942, а не 43, но нищо. Хайндрих се е движел винаги без охрана и ето защо: с идването му в протектората икономиката на Бохемия и Моравия се развива отлично, вдигнати са заплатите на работниците, взети са мерки за подобряване на социалното им положение. Обаче англичаните изиграват *** номер - идеята е да ликвидират Хайндрих, което да предизивика репресии от Хитлер, което пък да активизира Чешката партизанска съпротива. Така и става.

6

Анонимен

преди 8 години

До Тихомир ТомовКато се замисля,започвам да разбирам Хитлер! Сталин си направил СССР по не много хуманен начин,Янките си направили САЩ,избивайки по най-варварски начин местното население,лишавайки го от приодните блага и земя,Хитлер пък искал да направи ЕС още преди 70 г.Не са му харесвали ромовете и е взел мерки за лекото им редуциране,както и на юдео-масоните искащи да управляват света чрез подлост и интриги!

5

хаха

преди 8 години

тия се майтапят за кинтите. При нас се дават "Ирен Кривошиева влиза във ВИП брадър за 150 бона заедно с мъжа си". Чехите за 80 бона ще ме вкарват в нацистки лагер :)

4

Анонимен

преди 8 години

АРАБЕЛА И РУМБОРАК ТАМ ЛИ ШЕ БЪДАТ?САМО,ЧЕ ДЕЙ ЧЕХОСЛОВАКИЯ?АМЕРИКАНСКИТЕМФАШИСТИ РАЗДЕЛЯТ И ВЛАДЕЯТ ПРАВОСЛАВНИ СТРАНИ СЛАВЯНО ЕЗИЧНАТАГРУПА Е УНИЩОЖЕНА НА 80% ОСТАНА САМО РУСИЯ СЪБУДЕТЕ СЕ ЕЙ.

3

Анонимен

преди 8 години

Да направят риалити шоу за живота на един пенсионер с 200 лв.пенсия в България! Концлагера ще им се стори като детска градина!

2

Тихомир Томов

преди 8 години

Поредната порция лъжи срещу Хитлер - светла му памет ! Две неща ще ви напомня : Чехия 1943 г - война , а губернатора Хайндрих е само с шофьора си когато е нападнат и убит в Прага от диверсанти от Англия . София 1991 - 2015 г собствениците на демократична България в ЕС даже в Народното събрание не влизат без охрана , а навън с ескорт от джипове за наша сметка . Направете сравнението .................................

1

Буаааахахахаа

преди 8 години

на края на сезона пристига червената армия и *** всичко що мърда , подпалват селото и продължават към Берлин .