173

измъчена от селяния

преди 1 година

Жена съм и като дете мечтаех за красив дом, дрехи и свободата да обиколя света...Израсла съм при религиозни селяни в скандали за пари и от такива семейства ми се гади...

172

Atheist

преди 9 години

Религията - оръжие за масово поразяване. Това доказва че сме най-малко лошия материал на балканите щом имаме най-малко религиозни.

171

супичка

преди 9 години

За чудещите се, как така 39% невярващи и 3% атеисти. Тези 39% спадат в графата агностици - т.е не знаят дали има бог, нямат доказателства и не вярват, но ако им се дадат такива, ще го приемат.Това са агностични атеисти. Атеистите, са %100 сигурни в несъществуването на бог, ако се докаже по неуспорим начин, най-вероятно няма да се подчиняват и да изпитват уважение и етц към въпросния :) . Иначе, браво. Взехме да излизаме от тъмните векове .

170

Православенмонархист

преди 9 години

Преди 1944 г. българският народ е бил добър, благочестив и силно вярващ, а България е била 1 на Балканите в икономическо отношение. След това юдео-болшевиките надигнаха война срещу Православната Църква, избиха елита на нацията и превърнаха масата в безбожници и слуги на мамона. Сега кристално ясно виждаме последствията от 70 годишния богоборчески режим.Господи, прости!

169

Анонимен

преди 9 години

Норвегия и Швеция са "Пей сърце".

168

Анонимен

преди 9 години

Религията е смърт на Бога!

167

СС

преди 9 години

Ами какво чакате с такива крадливи и лъжливи гротески, каквито са нашите "духовници" т.е. попове.

166

ФХ

преди 9 години

Дано има повече вярващи хора и по-малко религиозни.

165

Анонимен

преди 9 години

Религиозен не означава духовен. Религията е просто инструмент в ръцете ти и от теб зависи как ще го използваш. Както с ножа можеш да сготвиш или да измайсториш нещо, но можеш и да изколиш цяло село. И това не прави ножа лош или добър.

164

Анонимен

преди 9 години

Според мен религията се ***, а по начало е замислена като път към духовността. Само че днес религията много повече разделя хората, отколкото да ги учи на духовност, доброта, смирение и т.н. Отделно се използва от разни политици, терористи и какви ли не за манипулация. Исляма е живия пример. По начало исляма не проповядва насилие и наистина до преди няколко десетилетия е била мирна религия, но вижте сега какво стана и това не е заради самата религия, а заради нечии интереси.

163

sofeto

преди 9 години

Абе и с тези смешни попете дето си мънкат под носа и нищо членоразделно не могат да кажат, като призраци разгащени се влачат по задушниците. Какъв пример за вяра да създадът в хората и те трябвало да спасят душите ни!

162

Анонимен

преди 9 години

Да не сме в средновековието, че все още да вярваме в богове

161

Атеист

преди 9 години

Бидейки нормално интелигентен,не вярвам в никакви богове,особено пък в този еврейски сурогат за *** гоим - християнството.Ако християните се чувстват ОБИДЕНИ от мен да прочетат това:"Обичайте враговете си, благославяйте ония, които ви мразят и молете се за ония, който ви ОБИЖДАТ и гонят" (Мат.5:44)"

160

Анонимен

преди 9 години

Атеист, безродник, непукист, егоист и ***. Позна ли се жалък форумен ***, дето четеш това?

159

Анонимен

преди 9 години

ei sega proverihme v ``germaniq`` kolko hora ima .... vsichki sa bolni ili izqdeni :) a na trona sedi silata v jenski aspekt :)

158

Анонимен

преди 9 години

господа смешници , в Германия всяка неделя , църквите са пълни с хора , и навсякъде църкви . Така че , тая измислена статистика , си я заврете някъде , проверете в Германия , колко хора плащат kirschensteuer ( църковен данък) и тогава си разпространявайте глупостите , и тоя данък го плащаш всеки божи месец , а не *** , да ми пише , колко плаща за кръщене и погребение , това се прави по един път в живота , а не като църковния данък там , където го плащаш всеки месец в живота .

157

Анонимен

преди 9 години

Кръщаване на дете - 140лвПогребение - 40лв, но може да излезе и 100 ако нямате да платите точно. Като погребвате близък гледайте да си носите дребни!

156

me

преди 9 години

Искрено се надявам религията вече да е приключила участието в цивилизацията ни. Достатъчно беди е донесла. Да си вярващ, т.е. духовен е съвсем различно от това да си религиозен. Религията е институция, която те вкарва в рамка, дава ти някаква правила и ти обещава нещо, което не е по силите й да ти даде. Демек, лъже те. И те отклонява от истинската духовна еволюция. Западните хора са били "вярващи християни" векове. И какво добро направиха - геноциди, войни и извращения. Прикрити под религиозност

155

Анонимен

преди 9 години

Тука Господ няма.

154

Анонимен

преди 9 години

ВЯРНО Е!!!!!!!!НАРОДА Е ЗА БКП И БУДА ТОВА Е НАРОДА