16

Чичо Вичо

преди 8 години

Верно е .Българите имат нужда от ремонт на чипа и генетичното начало.

15

славянин

преди 8 години

Докато България е в ''светлия атлантическо-анадолски път'' надежда за спасението и всяка оставете! След 20 години вече ще се нарича ***!

14

Анонимен

преди 8 години

пишим непишим , няма никакво значение имат ни записани на старите си обувки , всички заедно трябва да излезем на сериозен ПРОТЕСТ

13

Анонимен

преди 8 години

До анализаторTA NIE NQMAME ARMIA....KAK ARMIQTA 6TE NI PAZI GRANICATA

12

Анонимен

преди 8 години

tova sa palni gluposti...nikoi ne iska da ostava tuk....v taq "bulgaria"....prosto zaminavat za Germania---ahahahaha

11

Анонимен

преди 8 години

Всички политици у нас са "дупедавци" и безропотно изпълняват заповедите на САЩ и Брюксел, без да мислят за българския народ! А Турция нарочно пуска емигрантите, които са ислямисти,за да наруши етническия и религиозен състав на България!

10

Анонимен

преди 8 години

всички към софето

9

Анонимен

преди 8 години

Не знам, строим ограда по границата с Турция и това е добре. Но кой ще ни защити от север, когато тръгнат изгладнелите и освирепяли орди през Дунава на лодки еднодръвки? А югозападната ни краница?

8

Анонимен

преди 8 години

Дава се убежищеаан индивид, но когато цели народи напират да ти се натресат, говорим за нашествие. Нашествията завършват по правило катастрофално и за двете страни.

7

тони 33 герб

преди 8 години

Нямa никaкво знaчение, че нa бaтaкистите не им хaресвa дa приемaме нелегaлни бежaнци от Мaли, Aфгaнистaн, Йемен, Боцвaнa и Мозaмбик!Всички сме нaясно с тяхния популизъм и този нa Бългaрите, които мрънкaт кaк можело пенсионер дa получaвa 200лв, a Кениец 1100лв издръжкa!Aми дa седнaт и дa рaботят и те ще получaвaт толковa!С толковa много фенове нa белия вожд нямa дa се опрaвим скоро!

6

Анонимен

преди 8 години

Ей,поне в едно нещо да не сме на последно или предпоследно място!

5

Анонимен

преди 8 години

Светът не е тръгнал от Африка, много пропагнандни научнопопулярни филми си гледал!Биологията на бели и черни е толко различна,че дори някой лекарства са неприложими за едните и другите!С две думи, Африканците садруг вид, но запада не го признава! сещаш се защо

4

Анонимен

преди 8 години

Квотно разпределение на африканци за България!?? Защо, ние нямаме и не сме имали колонии в Африка!Защо ще ни прехфърлят ***,които си искат западните колонизатори!????Къде са ни защитниците политици,питам!

3

Анонимен

преди 8 години

Цитирането на определен брой бежанци е най-голямата заблуда. 788 у нас, 40 хил. еди къде си - изопачаване на истината, те нямат брой. Имат крива на нарастване. Независимо дали около тях падат бомби, прекосяват минирани полета или преминават през най-ужасната мизерия, те никога не спират да произвеждат деца. Що за родители са да обричат нови и нови деца на мизерия, нали думата им е само за правата? Тука с ниските заплати се стискат с по 1 дете, но от техните данъци ще дадат на тези.

2

АНТИ

преди 8 години

Отиде бяла България!

1

Анонимен

преди 8 години

Цензураааа, цензураааа, а уж има "свобода на словото"... Нямам какво повече да добавя