49

Lina

преди 8 години

naroda iznemogva a nashta mutra sikadjiiska dolna prestapna kradliva narkorazprostranitelna korumpirana tapoumna mizerna tenis igrae teb

48

Анонимен

преди 8 години

Какъв коментар да пише човек за този от снимката?

47

Анонимен

преди 8 години

Бойко, всички сте за народен съд и скоро ще усетите народната любов продажници, *** и ционистки марионетки, много скоро.......... 25 годишната демокрация се оказа пълен провал и поредната национална катастрофа за България. Населението ни се стопи с 2 000 000 МИЛИОНА души само за 25 години, а такъв геноцид срещу българите не е правил нито един завоевател в хилядолетната ни история. Някой трябва да отговаря за тези престъпления и това скоро ще стане факт.

46

Анонимен

преди 8 години

Едно което направи този *** за да си кажем, нещо тръгна, имаме шанс за Нормален живот! Казвам нормален живот, не богат и лек, нормален живот с труд и отговорност. Тъпотатат му, корупционните и задкулисни маневри целящи да стои на власт до безкрайност,не за да дръпне България напред, а за да го пазят да не бъде убит. Вижте му охраната! Погледнете Гърция. Сами си ходят дори с моторче. До кога ще търпим този социопат който убива един търпелив и измъчен народ? До кога?????

45

Анонимен

преди 8 години

Те вашите реформи винаги са в ущърб на хората , защо вдигате тока бе гербехрасти

44

Анонимен

преди 8 години

А бе хора каква себестойност има този асфалт,че за 8км. ремонт на магистрала, нашите управляващи го оценяват на 28 милиона?

43

Анонимен

преди 8 години

Много правилно постъпихте ДА КАТО ЗАРОБИХТЕ БЪЛГАРИЯ СЪС ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДЪЛГ!

42

Анонимен

преди 8 години

Добър управленец е този който подобрява живота на хората. В последните години/при Боко / все по-лошо става .

41

Анонимен

преди 8 години

До tsotsomanski53и за 8 години - нищо. как само се излагате с малоумието си вие герберите не е истина

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69преди беше станишев, сега орешарски. а това, че боко е на власт 5 от последните 7 години явно не е от значение. за кое браво на бойко?

39

milen

преди 8 години

Борисов и реформи - това е Виц някакъв !

38

оптимист

преди 8 години

Боко работи ли ли работи..3.5 млд лева за здраве и 3.5 млд за администрация.В Европа се дават 5 пъти повече за здраве.В БГ вдигат тока с 2%.В румъния -15%по-нисък ДДС на храните.В БГ 65 хил полицая се пробват да хванат варненските джебчийки.В Румъния-бившият премиер Настасе - в затвора.Още 60 политици са с обвинения и чакат.В момента разследват Понте,за корупция,.ОПА В БГ хванаха подкупен от ДАИ.Даваха го по телевизията и даже Юнкер подкрепи ББ за този успех.ББ работи и 2млд лв от НЗОК ги НЯМА.

37

Танг

преди 8 години

Мразя червените ***, но съм абсолютно съгласен с тях относно Винету от Банкя. Пример за наглост, лицемерие, откровено дебелокожие, заслепяваща ограниченост и безбрежна тъпота...ама наистина безбрежна! Защо бави реформите? Какво ли ще е, да му се случи това, което се случи на Понта в Румъния? Само че Понта го разследват за корупция на правителствено ниво. Нашият ще трябва и за организирана престъпна група, трафик на наркотици и какво ли още не. Как ще прави реформи, да не е луд...

36

tsotsomanski53

преди 8 години

Най - Големият! 8 години в политиката - 8 години *** не знаят къде са!

35

Анонимен

преди 8 години

Егати тъпaта тиква прocтa

34

Анонимен

преди 8 години

Егати, много сме се реформирали!25 години все реформи правим!

33

Анонимен

преди 8 години

Взе 16 млрд ама спаси България от фалита на Орешарски и вече два пъти повишава мин раб заплата и пенсиите.А Орешарски какво повиши освен че само обещаваше?

32

Ох...Как

преди 8 години

Нескромно...или "умря ц*иганката дет те хвалеше"?

31

Разбира се, че ...

преди 8 години

... постъпи правилно! Взе 16 милиарда лева външен дълг за Олигархията и Мафията, които го туриха да "управлява" с 80 депутата. Я тюрлюгювечът му, наречен "правителство", всеки прави квото си иска и си пълни джобовите без отчетности, защото няма кой да му каже нещо и търси отговорност. Докато не бъде изгонен като февруари 2013. Тогава всеки ще хвърля топката на другите и ни лук яли, ни лук мирисали. А 16 милиарда лева ще ги връща двойно Народът с 10% ефективна годишна лихва.

30

е,как

преди 8 години

няма да си съгласен умираш да бъдеш министър председател,а после и президент ,а после и междугалактически президент ,а после да не съм на твое място при срещата ти с Този ,който ти тикво проЗта наричаш началника ,е тогава ще бъде мазало