38

Анонимен

преди 9 години

ДО "СВОБОДОМИСЛЕЩИТЕ"Ако напънете леко мозъците си, ще разберете че религията е сбор от морални ценности и догми.Това дали някой вярва в свръхестественото си е негов въпрос и избор!НО МОЛЯ, отричайки ролята на същата тази религия, която сега ви позволява да живеете в една сравнително по-свободна действителност от тази малко по на югоизток..

37

Милчо

преди 9 години

Знайко, знайко Господа Иисуса дойде по воля Божия за да ни спаси. Чрез кръвта си пролята на кръста ние вярващите в Него имаме победа над портите адови според както е писано - Те го (дявола) победиха с кръвта на Агнеца (Господа Иисуса Христа) и чрез словото на своето свидетелство и не милееха за душите си дори до смърт. А що се отнася до тебе ГешевАз знам че съм нищо и никой, безполезен и недостоен слуга на Всевишния и Христа но аз няма да отстъпя от Тях. Но ти ако се не покаеш ще погинеш.

36

знайко

преди 9 години

до.Милчотвоя месия е извършил втория най голям грях,самоубийство ако беше антихриста на негово място,щеше да накаже юда преди да го е предал.това е разликата между двамата

35

Милко

преди 9 години

До анализаторПрав си - аз съм нищо и никой и голям грешник, но все пак се уповавам на Всевишния и не отстъпвам от Него и пазя вярата в Господа Иисуса. Но ти какво ще правиш кога дойде време да отговаряш за делата си? Защото на човека е определено веднъж да живее а след това съдът. Как ще се оправдаеш след като си отхвърлил такова велико спасение. Няма оправдание за това. Затова докле си още жив проучи и обмисли внемателно думите ми за да не погинеш в ада както си сега без Господа Иисуса.

34

анализатор

преди 9 години

Стига тропа с уноение по клавиатурата! Смешно папиштанско нещо си!група кан Телериг

33

Милко

преди 9 години

До анализаторНе си свободен а роб защото ако не си в Светлината си в мрака и си оплетен с веригите на мрака а който ходи в мрака не вижда къде отива и пада в ямата. Само в Господа Иисуса Христа е спасението, Той е пътя и истината и живота. Никой не дохожда до Небесния наш Отец освен чрез него. В Неговата светлина ние видяхме светлина, няма спасение извън Него. Само него е пратил Небесния наш Отец за спасение. Който го приеме ще живее, който го отхвърли ще умре.

32

аведис

преди 9 години

Ти не си арменец ГАДОРЯНЕ!

31

еди есаян

преди 9 години

Гадоряне, подготвил съм ти ново - манивела от джоган. От Еди с любов.

30

арман

преди 9 години

ГадорянкаЗащо лъжеш, че си арменец?Чакаме те в момента в кафето пред Арменския културен дом. Ела да ни покажеш уменията си по карате пиле шарено!

29

xxx

преди 9 години

До анализаторТи пък да не си повярва, че ни дреме за теб!?!

28

ончо

преди 9 години

Гадоряне, що провиш ти тука анодолска подлого?

27

Анонимен

преди 9 години

Всички бивши югославски републики си жалят по Югославия. Сега държавичките им са с разбита икономика и затънали в дългове.И ако не ги ръчкаха непрекъснато, щяха и до ден днешен да си живеят заедно мюсюлмани, католици и източноправославни!!!

26

анализатор

преди 9 години

До религиозните лицемериНие сме свободни хора и изобщо не ни интересуват вашите богове и религии!Вие вярвашите все още не сте достигнали нашата степен на осъзнаване! Дерзайте!Вярвайте си в каквото искате и бъдете роби! Ваша воля!група кан Телериг

25

анализатор

преди 9 години

Милчо, ти си никой и изобщо не ни интересува твойто мнение!Вярвай си и бъди роб! Това си е твой избор!група кан Телериг

24

Милчо

преди 9 години

До знайкоВиждам че ти си под въздействието на демонски доктрини. Има само един Бог който е над всички, Господ Тцабаот е името Му, има и един Месия - Христос който е Агнеца Божий - Иисуса Христа. Антихриста е изчадие на дявола, звяр в човешки облик, син на погибелта който ще бъде осъден в геената при второто пришествие на Господа Иисуса когато дойде в сила, мощ и голяма слава начело на небесните ангелски войнства за да въздаде на нечестивците и да избави своите си.

23

Анонимен

преди 9 години

Лицемер!Защо не раздаде огромните богатства на Ватикана на бедните? А с тези призиви за "махане на бариерите" подпомага ислямизмът, които никога не са били толерантни и мечтаят за световен халифат!Защо не се запита колко босненци са отишли в Ислямската държава и убиват християните?

22

Милчо

преди 9 години

До анализаторЗнаеш ли каква по произход е майката на Иван Шишман? Тя е агент на синедриона и чрез нея навлизат гибелни учения а и се разделя държавата на части а разделена държава не може да устои. Знаеш ли кой финансира турците за да провеждат кампании в Европа? Знаеш ли защо го правят? Защото мразят християнството, мразят Христос, мразят и християните. Не си проучил както трябва.

21

Милчо

преди 9 години

До анализаторТи си под заблуждение. Има един истински Бог - Всевишния и един Христос - Месия - Господа Иисуса. Езическите религии няма да те спасят. А що се отнася до робствата, народите падат под робства и биват наказвани и унищожавани когато оставят Бога. Провери и разбери че робството което сполетява предците ни е защото те оставят Всевишния и започват да грешат много пред Него. Моралната деградация по онова време е голяма, навлизат и демонски доктрини прокарвани от синедриона.

20

Милчо

преди 9 години

До адъГоспод Иисус Христос се жертва на кръста за да може да спаси погиналото. Той дойде от Небето заради нас както ти казваш отрепките за да можем да имаме живот вечен. Той е изпратен от Всевишния не за осъждане а за спасяване. Който вярва в Него и пази заповедите Му има живот вечен а който Го отхвърля загива.

19

адъ

преди 9 години

Какъв Му е зора на Исус да се занимава, там Горе, с *** като нас?