90

Анонимен

преди 8 години

Значи не американеца е бил ***, абоеприпаса е виновен/на 31 год.?/ . некачествения боеприпас със срок на годност над 30 год., къде има такива срокове?

89

Анонимен

преди 8 години

тия бая спестявят с боеприпаси на 31 години , но е гръмнал правилния човек

88

sfrjj

преди 8 години

Аман от тъпотии! Боеприпас, който гърми е КАЧЕСТВЕН. Той е проектиран да поразява и си е свършил работата... Не качествен би бил, ако не се е взривил.

87

СОЦ-ОРЪЖИЯ НА БНА

преди 8 години

Снаряда е произведен при "соца"---ГЪРМИ САМ , САМО КАТО ВИДИ АМЕРИКАНЕЦ.ТОВА Е ТО --"братския съветски опит"...ха,,ха,хаааааааааааааааа

86

Анонимен

преди 8 години

А , работниците от ВМЗ-Сопот , искат ли още увеличение на заплатите ....???Що да не им ги увеличите , бе .....при тая "качествена продукция"?????????????!!!!!!

85

********************

преди 8 години

ГЕРБ и Патриотичен фронт - ОСТАВКА

84

USA - FUCK OFF

преди 8 години

vse poveche Amerikanski melezi da ima taka vzriveni , taka ili inache anglicizirat Sveta pred ochite ni i vsichki malchat ot strah , sled 1000 godini shte ima samo edin ezik Angliiski

83

Анонимен

преди 8 години

До 140:Колкото и да не ти се вярва краварите намират това за напълно нормално.Отиди в Ютюб и напиши каквато и да е пушка или пистолет на английски втърсачката и ще видиш милиони записи как краварите стрелят.Аз си спомням един американски умник как приготви поне 30 пълнителяза един Калашников и стреля докато беше възможно да се държи автоматаот горещината.Те окуражават дори малките си деца да гърмят.

82

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА РУСИЯ И ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ!

81

Отговор

преди 8 години

Частната фирма наела полигона е на ДС. С кого ще работят не е работа на вас ***! Бяхме силни при комунизма още сме силни и днес! Американците са 360 милиона ,други ще дойдат.Ще продаваме на тези които плащат . Млък и с наведени глави както сте били 500 години страхливци!

80

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха-хххааааааааааа! Бай *** и НАТО съюзниците му сами се изтрепват без война!! Баси резила!

79

Анонимен

преди 8 години

Въпрос- какво правят у нас"цивилни" американци,които се обучават на гранатомети? И нашата "ДЪРЖАВА" не знае нищо ,защото полигонът бил нает от частна фирма?

78

Анонимен

преди 8 години

Мината си е изпълнила предназначението. Хамера да си беше седял в къщи.

77

Анонимен

преди 8 години

Poroshenko e izprati bombetata

76

анонимен

преди 8 години

каква американска фирма какви американски инструктори ако не беше гръмналбоеприпасът нямаше да разберем какво се върши под носа ни и какви ги вършипремиерът значи ще изработим русия в задния двор изложихте се от всякъде

75

Анонимен

преди 8 години

"ЧАСТНИЦИ "НАЕМНИЦИТАЗИ ДУМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА МЕ ПРИТЕСНЯВА

74

Анонимен

преди 8 години

Руските *** пак са се активизирали, абе що не си гледате 100-иците починалите руски "отпускари" в Донецка област, ами сте се ззгрижили за пострадалия американец, Бог да го прости човечеца

73

до 121

преди 8 години

"за 10 години увеличи БВП 12 пъти"Горе-долу толкова скочи и петрола за тия години - нали това казвам: ***, който сега му биха шута в кюшето и взе да се сърди, че и напада съседи да избие комплексите.... Как ще свърши това според тебе?

72

до 107

преди 8 години

"Афроамериканците са около 25% -30%"Тия са смесени с бели (демек интегрирани)"опасните" гето-*** са 10% и намляват, щото основният растеж е от далекоизточни имигранти, а те са по-далавера и от белите (образовани, работливи, чисти, кротки и т.н.) та за САЩ нямам грижи.Обаче Русия с тия множащи се музлими-азиати - жална и майка..!

71

Анонимен

преди 8 години

Защо американците и нашите натовциработят със снаряди от 1984 г.?това е добра новинаако този американец си стоеше вкъщи, а не да воюва в чужди държави щеше да е жив