9

българин

преди 8 години

този "български гражданин" повече няма да краде от етнически българи

8

lena

преди 8 години

dano da se izqsni pri4inata

7

1

преди 8 години

Дървета покрай пътищата има в цял свят. Защо трябва да се режат заради некадърни шофьори? По-добре да подхванат инструкторите и тия дето продават книжките!

6

Анонимен

преди 8 години

Виж ти, Златев е отделил скромна сума за платен *** да защитава ЛАМБИТЕ.

5

Анонимен

преди 8 години

Да го гризе съвестта този който и е ДАЛ ИЛИ ПРОДАЛ книжката. 20 000 книжки се продават всяка година. Добре, че не е ударила някоя кола от насрещното.

4

AssBanger

преди 8 години

Салахадине, *** проста! Само *** гьон като теб, говори за фаровете. Да не би чурката ти да е голяма колкото крушка H4, че си толкова комплексиран от фаровете.ТАПАГЪ!

3

Анонимен

преди 8 години

Отдавна повтарям, че фаровете спират да действат в петък ,събота и неделя . Тези дни трябва да се ръси със захар,че нали й вдигат акциза и ще пада лапачка .

2

Дърво

преди 8 години

Време е мисля, ясички опасни дървета, особено такива разположени много близко до пътя, да бъдат изрязани. Без значение кой крив, кой прав- всичко се случва, машина си е колата. И ако има сега коментари от някой, който се мисли за голям майстор водач - нека само да си представи, че на колата е поставена дефектна предна гума - в даден момент гърми, и всичко приключва. Да се изрежат - и само един спасен живот дори, ще е огромен успех. Този живот може да е Вашият. ...

1

Анонимен

преди 8 години

До кога ще чакаме да се прояви спасителното действие на ДНЕВНИТЕ ФАРОВЕ!