5

Анонимен

преди 8 години

до всезнаещата - коментар 2Извинете, госпожо/жице.. Когато се разминавам с красива жена, с пищни форми, добре облечена, секси походка и визия за която е отделила половин ден пред огледалото НЕ ЗА ДА СЕ ГЛЕДА САМА А ЗА ДА Я ЗАГЛЕЖДАТ е съвсем естествено да хвърля един поглед.Не бъркай селянията с оценянето на красотата, а по-скоро направи нещо за себе си за да може и теб да те заглеждат не само да се оплакваш по форумите анонимно!Всяка жена търси внимание, но не всяка си признава. Лек ден

4

Анонимен

преди 8 години

Ъ!?

3

Анонимен

преди 8 години

Трите равно е нарочен *** по тези теми

2

dp

преди 8 години

Мъжете в БГ са смачкани просто защото живеят в затвор, ако и на затвора вратите да са му отворени. Кой е тоя дето е постигнал нещо в рамките на затвора (нещо различно от това надзирателите да го повишат до старши на група затворници, по-голяма или по-малка, смятащите се за "успели" *** са все така).Та разбирам жените, които се оплакват и ги презират.Самият аз съм мъж и не съм смачкан - но минах през самодоказване на Запад за целта,живота тук отдавна да ме беше смачкал без това.

1

вергил

преди 8 години

Викаш щом зяпаме чужди жени значи не си мием краката и форсираме брички.А това с Айкюто също не го разбрах-каква е логиката мъжете с по-ниско айкю да изневеряват повече.Тогава *** и *** трябва да са като дон Жуан и Казанова.