161

Анонимен

преди 8 години

293 В Сибир!

160

!

преди 8 години

Никой не ме е питал дали искам да видя България в нато затова за тази организация няма да си мръдна пръста освен ако не обещаят анексиране на Цариград към България!Имам си мое мнение и интереси и моят глас не се продава и не може да се представлява от 3то лице.КАЗАХ!!!

159

Анонимен

преди 8 години

Изказванията в подкрепа на Русия или против НАТО и нашите съюзници САЩ трябва да се криминализират, тези хора извършват национално предателство и трябва да бъдат съдени по бързата процедура и изпращани в трудови лагери за да не тровят умът на българското общество с предателските си възгледи. В името на това да докажем своята лоялност към нашите съюзници трябва да бъде наложена и цензура в медиите за да защитим демокрацията. навъдиха се какви ли не ***, които пишат каквото си поискат

158

Анонимен

преди 8 години

България е натовска държава, ваше ЗАДЪЛЖЕНИЕ е да гледате на Русия като враг. В случая не е нужно да дискутираме кой е прав и кой е крив, щом сме се хванали на хорото с НАТО значи сме ДЛЪЖНИ да сме солидарни с нашите съюзници и ако трябва ще пролеем кръвта си за тях и за евро-атлантическите ценности. Ако ни поискат бази ще им ги дадем, ако трябва да бъдем щит срещу руския империализим - ЩЕ БЪДЕМ !!! Това е цената за да бъдем част от евро-атлантическото семейство, който не е съгласен е предател !

157

Анонимен

преди 8 години

До Той еНяма да го спра аз, но има много по-силни от Путин които ще го спрат. Запомни *** - "Световно в Русия няма да има през 2018"

156

Анонимен

преди 8 години

Поражението на Запада в Украйна?Много по-страшно е поражението на Русия в Украйна. Вече се формират искове към Русия от порядъка на трильони долари за кражбата на Крим и тоталното разсипване на украинските предприятия в Източна Украйна. Ако някой си мисли, че Русия няма да плати, дълбоко се лъже. Просто следете сагата с 50-те милиарда които Русия дължи за кражбата на ЮКОС, същото ще се случи и с руските дългове към Украйна, за които вече са заведени дела в международния съд срещу крадеца Русия

155

Той е

преди 8 години

До Анонимен И кой, ти ли ще спреш световното в Русия? Голям *** си, вервай ми!

154

Той е

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ При ядрена война,печеливши няма,Русия няма да спечели,няма и да загуби!При конвенционалната НАТО има някакво преимущество,но това са много страни,някои от тях почти нямат армия,пък да не говорим,колко са боеспособни!А и защо смятате,че Русия ще е сама при такава война?Къде оставяте Китай,Индия,Бразилия,цяла Латинска Америка има зъб на САЩ и Запада!Така че,изходът от нова световна война е непредвидим,най-добре е,ако няма такава!

153

SS

преди 8 години

А може би правдата е на страната на Путин и за това някой хора нямат особенно желание да му се противопоставят.

152

Анонимен

преди 8 години

колко плащат в нищо не струващи зелени хартийки за такава статия, че и аз да напиша - мога още по-***

151

шоп

преди 8 години

Брей, отдавна не се бях смял толкова като чета някоя статия!

150

НАЙ

преди 8 години

САЩ най-много ги дразни това, че след разрухата нанесена на Русия от Елцин, Путин успя да я вдигне от пепелта. Щатите вече не се чувстват пълновластни господари!

149

Анонимен

преди 8 години

Ей, веднъж не преведохте някоя руска статия бе, голяма медия, голяма агенция, голямо нещо. Говорим за ***, а те троловете са в телевизиите и в информационните агенции. И оттам викат - дръжте троловете.

148

Реджо

преди 8 години

До м.радевИ като се дъбуди, краката ти отвити!

147

Цъки

преди 8 години

Малеййй, верно Путин яко им е спекъл ла.*йното, щом са се докарали до такива истерични памфлетчета в NYT!!! Това е тон на загубил мача, който плюе по противниковия отбор и съдията, ходи по улиците и троши градски транспорт и търси някой слаб фен на противника, за да се го изкара на него! Тези дни македонците го отнесоха, унгарците имаха ядове, предстои бой по канчето и за словаш ките мераклии за руски газ.Изобщо, Империята потъва и се чуди как да запали света, та да не е сама в Ада!

146

Галя

преди 8 години

"Институционализираната корупция е патент на Путин."***, почему про коррупцию в Болгарии не пишешь? Коррупции в Болгарии побольше, чем в России. Вся Болгария распродана и болгары - в положении рабов.

145

Анонимен

преди 8 години

Егати тьпата статия повьрня дойчевеле нищо общо с реалноста материал за умствено отстали

144

Атлас

преди 8 години

Един вентилатор трябва да разхлажда а не да топли.........ако топли ставаш и го изключваш нали?Е така еврейте са забравили предназначението си и скоро просто ще им дръпнат щепсела............

143

Крим

преди 8 години

Съвецките войски се изтеглиха от Германия, и това беше най-голямата грешка на СССР. Но окупационните сили на САЩ няма да напусне Европа никога, затова Европа винаги ще бъде окупирована територия. Тя се нарича "американската демокрация".

142

Анонимен

преди 8 години

До анонименАпъл има кешови наличности около 180 млрд. Долара но и дълг от 40 млрд. Ако под 470 млрд имаш предвид пазарна капитализация това е друго.